Založ si blog

Vraj zastrašujeme ľudí aby sa neočkovali

Agitátori za očkovanie mRNA vakcínami sa sťažujú, že my – antivaxeri , tak nás volajú – zastrašujeme ľudí, tým čo uvádzame ako možné následky vakcinácie. Takže som sa rozhodol „uviesť veci na pravú mieru“. Ale aj prečo nehodlám s tým prestať. Mohol by som s tým samozrejme prestať, ale až potom, keď agitátori začnú informovať o rizikách vakcinácie pravdivo, a aj včítane počtov obetí (vo svete).

História vzniku COVID vírusu je dnes dosť známa, aspoň tá verzia, že je umele vytvorený za kooperácie USA, Číny, Austrálie a Veľkej Británie. Tu by som pripomenul, že hoci prvý patent na vírus mali USA (od roku 2007), dnes ho vlastní Pirbright Institute, Veľká Británia. Navyše USA dlho „prevádzkovali čosi ako „Corona Priemyselný Komplex““. Z toho je jasné, že ten vírus bol s vysokou pravdepodobnosťou vytvorený umele (modifikáciou), a jeho zámerom – pravdepodobne – je:

– zníženie počtu ľudí na Zemi (je nás cca 7 a pol miliardy, v čase keď som bol mladý, nás boli asi 2 miliardy), a zároveň spomalenie toho rozmnožovania,

– ovládnutie ľudstva prostredníctvom toho zastrašovania, a teda zároveň prísľubu „odvrátenia hrozby“ vakcináciou.

Tak sa teraz pozrieme na ten druhý bod – čo nám môžu páni vakcinátori nasľubovať, a čo splniť. Hlásajú, že vírus je veľmi nebezpečný. Podopierajú to počtom úmrtí na ten vírus na začiatku pandémie, ktorú vyvolal. Dokonca – Slovensko má spomedzi krajín s prívlastkom „civilizované“ najväčší počet úmrtí na počet obyvateľov. Takže ich základný argument je, že „kým sa začalo vakcinovať, boli obrovské úmrtia, teraz už očkujeme a už nie sú“. Ale ešte sa musíme pred tou témou vakcinácie vrátiť k priebehu tej pandémie:

Ten argumernt má totiž základný háčik – a to lož: Keď pandémia na Slovensku začala, naše zravotné inštitúcie, pod taktovkou WHO a EMA (a ešte ŠUKL), zakázali nasadenie liekov, ktoré sa na mnohých miestach na svete úspešne nasadzovali na liečenie COVIDu, najmä kombináciu antivirotika Ivermectin s miernym antibiotikom a ďalšími liečivami. Pritom niekoľkí naši „štátnici“ COVID dostali a boli úspešne liečení iným antivirotikom – isoprinosine – s nejakými podpornými liekmi. Postup je bohato zdokumentovaný na stránke FLCCC, alebo BIRD, ktoré boli celý ten čas dostupné.

To ale zároveň znamená, že – podľa nášho zákona o zdravotnej starostlivosti – naše celé zdravotníctvo zlyhalo spôsobom, ktorý vyzerá ako úmysel, a ktorý dodnes nikto nevysvetlil. A zdá sa, že sa tým ani nezaoberá žiaden orgán činný v trestnom konaní. Je pri zlyhaní tejto úrovne nutné aby nejaký pozostalý podal žalobu? Kde sú kontrolné útvary? Jediná krajina, o ktorej viem že žaluje WHO, resp. príslušnú šéflekárku WHO, ktorá nejakým vyhlásením „varovala pred“ nasadením Ivermectinu, je India (žaluje ľud a advokátska komora). Podľa obžaloby tým spôsobila zastavenie nasadenia Ivermectinu a následkom toho obrovské počty úmrtí. A samozrejme je tu otázka kvalifikovanosti našich „odborníkov“, ktorí to slepo poslúchli, hoci informácie o nesprávnosti počinu WHO boli celý ten čas dostupné (napr. aj na FLCCC/BIRD). Ako to, že ich naši „odborníci“ nenašli, keď ich viem nájsť ja, diletant vo veci, a plno ďalších?

Keď to takto sumarizujeme, tak z toho vychádza, že niekto mal záujem na tom, aby sa COVID neliečil, a aby tie počty úmrtí zastrašili obyveteľstvo, ktoré sa potom dá ochotne očkovať. Ten niekto boli Pharma firmy, do ktorých medzitým investovali oligarchovia. Ten konglomerát podľa všetkého podplácal WHO, aj EMA, aj všetky podobné inštitúcie, včítane médií, aby obyvateľstvo bolo nasmerované na vakcináciu, pod tlakom tých úmrtí, ktoré ale vznikli nie následkom vírusu, ale následkom neliečenia, u nás a v EÚ, až na úrovni zákazu liečenia. Ľuďom, ktorí si kúpili Ivermectin v zahraničí, bol na hraniciach zhabaný. A tento príkaz niekto vydal a to bol príkaz ktorý pochádzal od oligarchov a Pharma firiem. A vyšetrovatelia musia zistiť cestu – kto nariadil habať Ivermectin, kto to nariadil tým ľuďom priamo na hraniciach, atď., celú reťaz smerom hore (stačí v rámci Slovenska a EÚ, o oligarchoch vieme).

Tu totiž ide celkom zjavne o to, že nejakí vysokopostavení ľudia v SR dostali príkaz od nejakých nadnárodných miliardárov, a plnili ho. A nepriamo tým spôsobili smrť viac ako 12000 ľudí, ak mám dobré informácie. To malo poslúžiť, aby sa ostatní zľakli a dali sa očkovať – a prispeli k zisku Pharma firiem a oligarchov. Ale oni tým porušili zákony SR, s obrovskými následkami, a v našom zákonnom priestore nejakí zahraniční miliardári nemajú žiadne postavenie.

Takže: Z mojej strany – kým sa nikto nezaoberá rozpletaním reťazca od Pharma firiem k naším „odborníkom“, existuje nevyhnutnosť do toho vŕtať zo strany blogerov. Ale to sme sa vlastne čiastočne vrátili k bodu 1, a teraz sa už môžeme naplno venovať tomu bodu 2 – vakcinácii.

Vakcíny sa normálne vyvíjajú a testujú 6-7 rokov. Teraz ale boli bleskove vyvinuté vakcíny celkom nového typu, ktoré obsahujú cudzie mRNA, a teda sú v rozpore s Oviedskou Konvenciou o Ľudských Právach a Biomedecíne. Napriek tomu boli okamžite nasadené, teoreticky v „režime testovania“, ale reálne naostro. K dnešku už tie vakcíny zabili viac ľudí, ako všetky doteraz nasadené vakcíny odkedy sa vedú o tom záznamy. Podľa toho to vyzerá, že tým prostriedkom na zníženie počtu obyvateľov nie je vírus, ale skôr tie vakcíny. Pritom je známe, že do databáz sa dostáva len malá časť reálnych údajov, a so značným oneskorením.

Pri spore či viac úmrtí spôsobil vírus alebo vakcíny, zástancovia vakcinácie stále používajú počty úmrtí na vírus v čase, keď nebolo obyvateľstvu poskytnuté liečenie (tým myslím relevantné, podľa FLCCC) proti tomu vírusu. To znamená – obvyklé postupy v prospech oligarchov, ktorí zabezpečili aby sa neliečilo. Následne tie počty úmrtí po vakcináciách nepôsobia tak odstrašujúco ako by mali. Ale toto je neuveriteľná úroveň cynizmu – oligarchovia zabezpečia, že sa pol roka neliečil COVID, a pomrelo značné množstvo ľudí, a ich miestni prisluhovači tie počty mŕtvych – ktorí umreli prakticky úmyselne – teraz porovnávajú s počtami mŕtvych po vakcináciách? Ešte raz: Čo? – úmrtia po vakcináciách? To predsa môže byť napr. 1 z milióna, alebo tak nejako, aby sa tie vakcinácie okamžite nezastavili, keď ten COVID je pomerne ľahko liečiteľný, nie?

Takže to nie my – blogeri – zastrašujeme ľudí, to vy, zástancovia očkovania, musíte všetky informácie pekne zrovnať, a takto komplexne zverejniť, a zdôrazniť že tie vakcíny nie sú legálne otestované, a obsahujú cudzie mRNA, o ktorých nikto nevie ako dlho ostanú v organizme a čo môžu spôsobiť (viď nižšie Dr. Hoffe), a zaručiť ľuďom ako možnosť liečbu COVIDu, potom sa môžu ľudia rozhodovať. A ešte niečo – dnes už je definitívne známa ďalšia závažná lož/neinformovanie pro-vakcinačného tábora – vakcína nechráni proti ochoreniu COVID, ani pred prenášaním vírusu, a najmä krajiny s vysokou úrovňou zaočkovanosti majú v súčasnosti epidémie s vážnymi stavmi – hospitalizáciami a úmrtiami – plne zaočkovaných ľudí (Izrael, Gibraltar ktorý má 100% zaočkovanosť, v Austrálii sú vo vážnych stavoch v nemocniciach plne zaočkovaní), takže, ak niekto spôsobí tretiu vlnu „prinesením vírusu zo zahraničia“ budú to najskôr tí zaočkovaní!!to je pre pánov „odborníkov“. Pripomenul by som, že jedna vec čo môžu tie mRNAvakcíny spôsobiť je už známa – mikro krvné zrazeniny, ako dokázal Dr. Hoffe za použitia tzv. D-Dimer krvného testu.

Takže záver – vyzerá to tak, že my blogeri blogujeme preto, že sa tu „triedia informácie“, resp. jednoducho hodne sa klame. A navyše to tak trochu vyzerá, že to neriadia štátne štruktúry, ale – nad nimi – nejakí lokálni reprezentanti – poskokovia – oligarchov (oligarchovia platia aj WHO, čo je verejne známe a legálne, oni sú sponzori a odpočítavajú si to zo základu dane). Ale takáto nadnárodná úroveň klamstiev a manipulácie s ľuďmi, o tej sa komunistom – ani za najtvrdšieho komunizmu – ani nesnívalo.

Tento blog bol pôvodne publikovaný na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.