Založ si blog

Dopis zodpovedným – Možné zločiny „agendy COVID“

Vybral som niektoré myšlienky z článku autorky Mary W Maxwell na Gumshoe News. Určitým spôsobom to nadväzuje na môj predošlý článok/blog, ktorý vyšiel aj na Gumshoe News v angličtine pod názvom začínajúcim Exposing the COVID Lies … , s úvodom od Dee McLachlan.

Takže k tomu článku Mary Maxwell:

Nižšie prikladám nové a veľmi dôležité výsledky výskumu, o ktorých s istotou poredpokladám, že vám ich vaši poradcovia ešte neposkytli, ináč by nasadenie experimentálnych Pfizer vakcín bolo určite už zastavené. Bolo totiž s istotou dokázané, že ten SProtein je jed – toxin – ktorý spôsobuje poškodzujúce symptómy známe ako “Covid.

Určite nie je potrebné Vám vysvetľovať právne, etické a ľudskoprávne dôsledky pre vládu, ktorá by vedome podporovala program, v rámci ktorého sa vedome vstrekujú injekcie obsahujúce životunebezpečný jed zdravým ľuďom. Prikladám aj správu, ktorá naznačuje, že vstreknuté nanočastice (a ten SProtein) neostávajú v ramene, ale kolujú po celom tele.”

Listujúc dnes ráno v Herald Sun som našla tento článok. Odhaľuje, že najmenej 90% tých čo zomreli na Covid-19 minulý rok v štáte Viktória, mali vážne Ďalšie ochorenia (co-morbidities). Vedeli sme o tom už vtedy, ale tieto informácie boli “uvoľnené” pre verejnosť až PO vymyslení a akceptácii vakcinačných pasov.

Ich plán je nehorázny. Tá štúdia a údaje mohli byť publikované v Januári 2021, PRED nasadením tých vakcín v Austrálii. Ako som reportovala už skôr, vek úmrtí na COVID bol vyšší ako priemerná očakávaná dĺžka života. Ale nanešťastie, fakty sa skrývali, aby bola verejnosť zastrašená a nechala sa pichať (into being jabbed).

S Covidom súvisiace aktivity, ktoré sú žalovateľné (indictment-worthy), okrem tých za vraždu a napadnutie, zahrnujú: nepravdivé tvrdenia zo strany vlády, podnikateľov, a médií; zámerné vyvolávanie strachu, odopieranie občanom dobre známych liečebných postupov (ako HCQ a ivermectin), uzatváranie zmlúv medzi Pharma firmami a vládou, ktorých ustanovenia počítajú s porušovaním Ústavy, a tak ďalej.

Ďalej je tu celá záležitosť neoprávneného ovládania populácie prostredníctvom: povinného testovania, povinnosti očkovania sa, lockdownov, obmedzení cestovania, udeľovania pokút kedy pritom legislatúra nekriminalizuje príslušné chovanie sa, požadovanie vakcinačných pasov (celkom zjavná predohra ku “social credit scoring”, – akési úhrnné hodnotenie človeka z rôznych zdrojov, pôvodne odkukané od Číny, ale „vylepšené“), povinné masky, meranie teploty na vstupe do verejných budov, a tak ďalej.

A potom je tu ten úmyselne vyvolaný domino efekt tých lockdownov a povinných obmedzovaní: deti strácajú vzdelávanie, malé biznisy krachujú, niektorí ľudia hladujú, občania sú zatváraní za protesty, pracujúci strácajú svoje živobytie pre odmietnutie dať sa vakcinovať, a tak ďalej. (Niektorí tvrdia, že tie vakcíny a lockdowny spôsobujú, že stratíme našu prirodzenú schopnosť vytvárania imunity, ale na hodnotenie tohto tvrdenia sa necítim kvalifikovaná.)

Poznámka: Veľa ľudí si myslí, že vládni úradníci sú imúnni voči trestnému obvineniu. Nie, nie sú nikdy imúnni. Opakujem, vládny úradník nemá žiadnu imunitu. Či už ste vládny úradník, alebo prezident USA, nie ste nad zákonom. Vo veci občianskej zodpovednosti môžete byť imúnny v prípade obvinenia za rozhodnutia ktoré urobíte ako zákonodarca alebo sudca, a sú tu aj iní, ktorých určité ich postavenie môže chrániť, ale ak spáchate zločin, tak si to odsedíte (if you commit a crime, you do the time – rýmuje sa to). (V Austrálii je jedna výnimka: kráľ nemôže nikdy pochybiť. Moje podrývanie – pritom ani vôbec nie je ich.)

V tomto tóne, podzrievam, že vo vzťahu na COVID boli spáchané všetky ďalej uvedené zločiny: zabitie, napadnutie, zrada, poskytovanie nepravdivých vyhlásení, genocída, vývoj biologických zbraní, podplácanie, nezákonné nároky – false claims (finančné podvody), podnecovanie k násiliu, a vydieranie – racketeering. Black-letter law všetky vyššie uvedené činy kriminalizuje. (Black-letter law sú zákony, také zabehnuté, že sa už o nich nepochybuje, a teda nedá sa o nich diskutovať).

Nie som v pozícii, aby som kohokoľvek stíhala (momentálne), takže nebudem menovať podozrivých, okrem pána menom Dr Anthony Fauci. Namiesto toho budem citovať Federálny Zákon, ako je vyjadrené v Title 18 Zákonov USA – United States Code, resp. štátneho zákona, napríklad toho vyjadreného v MGL — Massachusetts General Law.

Autorka je právnička, a má občianstvo Austrálie, aj USA. V ďalšej časti to teda všetko rozoberá z pohľadu zákonov USA. Je to hodne dlhé, a pre neprávnika dosť ťažké, takže nebudem to ďalej prekladať.

Ešte si ale neodpustím poznámku k Dr. Faucimu – toho som už spomínal vo viacerých článkoch, bol zadávateľom vývoja toho vírusu, cez neho to aj vláda USA financovala, už bol vo veci aj vypovedať v Kongrese. Vypovedal aj generálny riaditeľ CDC Rochelle Walensky, útočil senátor Rand Paul.

A úplne na záver – každá ďalšia informácia len potvrdzuje že tu ide o akúsi čiastočnú(?) likvidáciu tejto civilizácie. A v rámci procesu nám naši vládni predstavitelia trvale a v neuveriteľnej miere klamú. A „odborníci“ sa predbiehajú v „iniciatívnom“ podlizovaní sa Pharma oligarchom a stúpajúcom zastrašovaní obyvateľstva. Nedá sa z tej lode vystúpiť? – by mala byť základná otázka. A predošlý odsek naznačuje, že v USA vzniká odpor na najvyššej úrovni.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.