Založ si blog

Vraj „bezpečné a účinné“

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám.

Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s vakcínami „proti COVIDu“. Úvodzovky už nebudem rozvádzať, dnes je známe, že podľa štatistík z krajín s najvyšším percentom vakcinovaných sú tie vakcíny nebezpečnejšie ako slávny vírus z vojenského labáku USA vo Winnipegu, Kanada. Len tak mimochodom: Som zvedavý na ďalší vývoj útokov na Dr. Fauciho – kým sa hlásalo, že vírus pochádza z labáku vo Wu Han, kam peniaze chodili cez neho, mal to dosť nahnuté, myslím že mu dokonca hrozila žaloba od senátora JFK. Odkedy (uniklo a) bolo zverejnené, že bol vyrobený v armádnom US labáku vo Winnipegu, plus skutočnosť že labák vo Wu Han aj tak vlastní Pharma firma GSK (sídlom Britská), už je vlastne Dr. Fauci obviňovaný len za „významný podiel na klamaní obyvateľstva USA“ a to vo forme propagovania vakcinácie v TV. Ale ak by sa toto malo stať trestným činom, a lekári mali niesť následky za to, nastala by katastrofa, viď môj komentár na konci. Ale obsahuje to poučenie:

Predávanie svojej kvalifikácie na pochybné politické účely môže dopadnúť aj zle. Ale zapojiť sa do tlačenia ľudí do vakcinovania „vakcínou s tajným zložením“, ak mám lekársku kvalifikáciu?? Nesmieme zabúdať – to hlavne ľudia s akoukoľvek skutočnou kvalifikáciou – že väčšina politikov nemá kvalifikáciu v žiadnom obore, mnohí dávno zabudli všetko čo študovali. Zdá sa, že dlhodobé pôsobenie v politike vymazáva vedomosti a schopnosti akéhokoľvek druhu okrem intrigánskych (tzv. prekvalifikácia).

Až teraz prechádzame na článok uvedený v nadpise – Today a good video by Stone Turner – dnes dobré video od uvedeného pána – v originálnom článku – preklad toho komentára vydavateľky Gumshoe News – Dee McLachlan:

Ospravedlňujem sa za opakovanie, ale je to skoro nemožné usporiadať si v hlave (to get one’s head around) ako bol vôbec ten hoax menom “vakcína” možný. Tá historka ‘safe and effective – bezpečná a účinná’ bola vlastne najväčšia LOŽ aká bola kedy vypustená. Tá “veda – science” bola veľká a tlstá LOŽ. A to lož opakovaná každú hodinu v televízii nespočetnými hovorcami a autoritami — za čo ich platili Pharma firmy (tzv. Big Pharma).

Vodcovia nie sú vlastne vodcami — sú to bábky – puppets, ktorými hrajú mocnosti nad nimi. Hostia v TV nie sú tí čo niečo prezentujú, nie sú nič viac ako bábky ktoré čítajú scenár (script-reading puppets). To vlastne dokazuje, raz a navždy, že ľudstvo funguje spôsobom myslenia z úľa, chovaním ako ovce (in a hive-mind sheep-like way).

A toto šialenstvo pokračuje, a to napriek DÔKAZOM – EVIDENCE.

Budúci ľudia budú spätne vnímať tieto časy ako “dark ages” — doba temna masového ovládania mysle, opustenia myslenia, a čohosi ako „úmyselná/tvrdohlavá slepota“ – “willful blindness”.

Je ťažké pochopiť ako je možné, že ľudia umožnia že tieto “mocnosti – powers” existujú. Ľudia – určitá skupina – utajovali terapeutické postupy na záchranu života, aby pretláčali pichaciu agendu (jab-agenda). Desiatky tisícov ľudí by malo byť zadržaných, a permanentne vylúčených z účasti na čomkoľvek čo má niečo do činenia s budúcnosťou ľudstva (včítane Gatesa).

A ešte si neodpustím môj obvyklý dodatok. V mnohých krajinách boli lekárom odňaté licencie za to, že svojim pacientom neodporúčali dať sa vakcinovať, resp. odporúčali nedať sa vakcinovať (zdá sa že najmä USA a Austrália, ale aj ďalšie, pritom sú v tejto skupine aj tie, kde zomrelo viac ľudí na vakcíny ako na COVID(!), ako napr. Kanada a Izrael), resp. šírili pravdivé štatistické informácie. Následkom toho stratili spôsob obživy. Dnes je ale jasné, že ich postoj bol správny, a podlízavý postoj tých čo do vakcinácie tlačili, spôsobil obrovské počty úmrtí. Ale pozor: riadia to tu politici, ktorých chovanie sa je dobre popísané vyššie: ak niekedy dôjde k nejakému šetreniu vyššie popísaných faktov, zvalia to celé na lekárov – na „tých druhých“, t.j. poslušných, ktorým nezastavili licencie. A budú argumentovať jasne: Oni to mali zastaviť, ja som nevedel, prečo nič nehovorili. A tesne pred tým dajú tým predtým potrestaným lekárom vyplatiť straty.

Na záver sa ospravedlňujem, že moja časť je väčšia ako časť ktorú som preložil, ale nejako to tak vyšlo, keďže väčšina ľudí asi nečíta Gumshoe News; tí čo čítajú, asi nebudú čítať toto.

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Podvod zvaný „the Great Reset“

15.12.2022

Matthew Ehret-Kump, Global Research, 17.7.2020, Strategic Culture Foundation 15.7.2020. O čom presne je ten avizovaný „podvod“, plus o čo vlastne ide, sa dozvieme hneď: Ako každý, strašne rád by som chcel žiť vo svete bez znečistenia. Veľmi rád by som videl ako ľudská civilizácia dosiahla rovnováhu s prírodou, a s rizikom toho, že budem vyzerať ako naïvný idealista, ja [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.