Založ si blog

Mechanizmus poškodení mRNA vakcínami, Dr. Hoffe

Gumshoe News, spracované editorom na základe podkladov od Dr. Hoffeho.

Pôvodný názov článku je „Dr. Charles Hoffe rozpráva o mikroskopických krvných zrazeninách v mozgu, srdci a pľúcach“.

Sú to tie spike proteíny vo vakcinačných injekciách, ktoré sú určené na masové reprodukovanie sa v telách vakcinovaných ľudí, čo je príčinou krvných zrazenín? Je to to, čo spôsobuje nepriaznivé dôsledky u nie menej ako 60% zaočkovaných ľudí?

Dr Hoffe , ktorý je praktickým lekárom v mestečku Lytton, BC, Kanada, vysvetľuje:

Prepis z videa Dr. Hoffeho od pána menom John O’Sullivan, PSI:

Teraz vieme, že len 25 percent z ‘vakcíny’ vstrieknutej do ramena človeka naozaj ostáva v ramene. Tých ostatných 75 percent je pozbierané vaším lymfatickým systémom a doslova odovzdané do vášho krvného obehu, takže tie maličké balíčky messenger RNA, a mimochodom, v jedinej dávke Moderna ‘vakcíny’ je doslova 40 trilión mRNA molekúl. Tieto balíčky sú vytvorené tak, aby boli absorbované do vaších buniek. Ale jediné miesto kde môžu byť absorbované je okolie vaších krvných ciev a miesto kde môžu byť absorbované je sieť kapilár – tie najjemnejšie krvné cievy, kde krv prúdi priamo dolu, a kde sa vypúšťajú gény. Vaše telo sa potom pustí do práce a číta, a následne vyrába, trilióny a trilióny týchto spike proteínov. Každý gén dokáže vyrobiť veľa, veľa spike proteínov. Telo potom zistí, že toto sú cudzie telesá, a tak vytvorí protilátky – antibodies – proti nim, takže vy ste potom chránený proti COVIDu. To je základná myšlienka.

Ale tu prichádza ten problém. V coronavíruse sa ten spike proteín stane súčasťou virálnej kapsule. Inými slovami, stane sa súčasťou bunkovej steny okolo toho vírusu. Ale nie je vo víruse. Je vo vaších bunkách. Takže sa stane súčasťou bunkovej steny vášho vaskulárneho endothelia (výstielka ciev). To znamená, že tieto bunky, ktoré vystielajú vaše krvné cievy, a mali by byť hladké, aby vaša krv tiekla hladko, teraz majú tie maličké špicaté kúsky čo tam trčia.”

Dr Hoffe pokračuje:

Takže je absolútne neodvratné, že vzniknú krvné zrazeniny, pretože vaše krvné doštičky obiehajú vo vašich cievach, a účelom krvných doštičiek je identifikovať poškodené cievy a zastaviť krvácanie. Takže, keď krvná doštička prechádza cez kapiláru, zrazu narazí na všetky tieto COVID špice a absolútne nevyhnutne sa vytvoria krvné zrazeniny, ktoré zablokujú tú cievu.

Takže preto, tieto spike proteíny – dá sa to vlastne očakávať – spôsobia krvné zrazeniny. Sú vo vašich cievach (ak ste vakcinovaní mRNA ‘vakcínou’), takže je to zaručené – guaranteed. Dr Bakhdi mi potom povedal, že existuje spôsob ktorým sa to dá dokázať, a to krvný test s názvom a D-dimer blood test .

Tie krvné zrazeniny o ktorých počúvame, a o ktorých médiá tvrdia že sú veľmi zriedkavé, sú tie veľké krvné zrazeniny, čo sú tie, čo spôsobujú porážky, a vidno ich na CT, MR, atď. Tie zrazeniny o ktorých hovorím tu, sú mikroscopické, a príliš malé na to, aby sa našli akýmkoľvek snímkovaním (scan). Teda sa dajú zistiť len použitím D-dimer testu.”

Dr Hoffe vysvetľuje, že vykonával D-dimer testy na svojích pacientoch ktorí boli mRNA ‘vakcinovaní’ a znepokojujúco identifikoval, že 62 percent z nich malo tieto mikroskopické krvné zrazeniny.

Títo ľudia vôbec netušia – have no idea – že by vôbec mali takéto mikroscopické krvné zrazeniny. A najalarmujúcejšia časť tohto celého je, že existujú niektoré časti tela, ako je mozog, miecha, srdce, a pľúca, ktoré sa nedokážu regenerovať. Keď ich poškodia krvné zrazeniny, sú poškodené trvale.

Výsledok je, hovorí Dr Hoffe, že títo pacienti trpia tým, čo sa volá Reduced Effort Tolerance (RET) – znížená tolerancia námahy, čo znamená, že sa oveľa ľahšie zadýchavajú ako predtým (than they used to – doslova ako boli navyknutí). Je to tým, že krvné cievy v ich pľúcach sú teraz blokované. Následne, toto spôsobuje, že srdce potrebuje tvrdšie pracovať, pokúšajúc sa udržať obeh proti oveľa väčšiemu odporu ako tlačí krv cez vaše pľúca.

Toto sa nazýva „pulmonary artery hypertension“ – vysoký krvný tlak v pľúcach, pretože krv sa jednoducho nemôže účinne dostať cez pľúca. Ľudia s týmto problémom obvykle zomrú na zlyhanie srdca v priebehu niekoľkých rokov.

Na záver Dr Hoffe lamentuje:

Tieto injekcie spôsobujú obrovské škody, a to najhoršie ešte len príde.”

Keďže mestečko Lytton, kde Dr. Hoffe bol lekárom, bolo úplne zničené požiarom v rámci vlny horúčav, nemôžeme asi v blízkej dobe čakať od neho ďalšie príspevky. Ale prakticky identické výsledky ohlásil aj spomenutý Dr. Bakhdi z Nemecka.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.