Založ si blog

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo urobiť, aby sme ako občania mali nejaký vplyv, alebo aspoň skúsiť zistiť nejaké detaily:

  • čo sa to deje skutočne, nezávisle od toho ako to volajú tí čo to organizujú

  • aké máme prostriedky na dosiahnutie nejakého vplyvu vo veci

Mnohí si myslíme, že toto celé bolo naštartované takzvanou Udalosťou 201 – Event 201, na ktorej „tí osvietení“ rozhodli, že rast počtu ľudí na Zemi by sa mal zastaviť a obrátiť (t.j. zmeniť na pokles).

Uvedené vyššie, resp. v predošlých blogoch, naznačuje, že skupina ľudí, ktorých reprezentuje John Hopkins Center for Health Security (Centrum Bezpečnosti Zdravia), v partnerstve so Svetovým Ekonomickým Fórom – WEF – a Nadáciou Billa a Melindy Gatesových sa stretli a o niečom rozhodli. A potom vykonali niečo s následkami pre celý svet a ďalej hovoria „čo musí svet teraz urobiť“. Teda to vyzerá, že tá uvedená skupina „je z toho sveta nejaká nervózna“. A – jedným z ich rozhodnutí – pravdepodobne prvým – je, že ľudia vo svete by sa nemali o tom ich rozhodnutí dozvedieť, pretože by – určite – nesúhlasili. V rámci toho odkazu vyššie na Event 201 sa nachádza oveľa neskôr vložený odkaz na „vysvetlenie“, ktoré je tiež zaujímavé si prečítať, pretože to vlastne robí celý ten podvod „kompletnejším“. V skrátenej forme: oni – tí osvietení – illuminati – mali také starosti že nejaký smrteľný vírus na nás zaútočí, že sa rozhodli (dať) vyrobiť nejaký sami (vlastne si dali jeden vyrobiť na objednávku), tak, aby ho mohli okamžite a odvážne chytiť pod krk a okamžite s ním zatočiť. Takže – mali v pláne stať sa hrdinami.

Podľa tohto plánu, keďže to boli všetko skúsení ľudia, začali okamžite – zároveň – pracovať aj na vakcíne. Za týmto účelom, keďže oni boli všetci geniálni, a vírus v tom čase nemali ešte k dispozícii, rozhodli sa vyrobiť akúsi super vakcínu, ktorá by bola univerzálna. Ako taká by teda nemusela v sebe niesť vzorku vírusu, ako to vakcíny normálne mávajú, aby tou vzorkou naštartovali anti-virálny proces v tele. Tá super vakcína by teda nemusela obsahovať tú stopu vírusu. Takže ani nebolo potrebné toľko technológie, také množstvo testovaní, a tým pádom to netrvalo tých štandardných 12 rokov na vyrobenie a otestovanie. A aby ju urobili ešte účinnejšou, dokonca doplnili aj nejaké chladiace kvapaliny, ktoré sú zvlášť nepríjemné pre vírus, pretože sú významne jedovaté. Ľudia by tiež nemali čo kvôli tomu frflať, predsa používajú chladničky stále. Tá pani doktorka s hodnosťou lieutenant colonel z US Army by nemala byť taká rozmaznaná a sťažovať sa, je to predsa presne naopak – vojaci sa musia stať tvrdými chlapmi kým pôjdu do vojen.

Takže – nakoniec sme možno zistili, že pre tú vakcínu existuje použitie – môže ju použiť niekto, čo sa chce stať tvrdým chlapom – ak prežije. Ale ukazuje sa, že tá vakcína tiež vydrží hodne dlho, keďže je typu mRNA; môže dokonca prejsť do ďalšej generácie a cestou zaberať, a prípadne ešte ďalej, keď ju vyrobili takú tvrdú. Len vlastne nič nevieme iste, keďže ju tak rýchle vyvinuli, asi tých 12 rokov vývoja a testovania predsa len má nejaký význam.

Ale stále nevieme jednu dôležitú stránku veci: či je to len prejav akejsi bezstarostnosti ľudstva, čo sa bežne popisuje príslovím „Bolo koze dobre, išla na ľad šmýkať sa“, alebo je za tým nejaká hlboká myšlienka, ako hovorievali humoristi. A ani nevieme, kto by to mohol vedieť a prezradil by to. Jediné čo už vieme je, že to nie je celkom v súlade so zákonmi, ani našími, ani EÚ, a že názory – aj lekárov – sa značne líšia. V niekorých krajinách tým lekárom čo boli proti dokonca pozastavili licencie. A – aspoň podľa zverejnených údajov – aj následky sa v jednotlivých krajinách značne líšia. A vecou sa zaoberá veľký medzinárodný súd zorganizovaný Americkým právnikom menom Dr. Reiner Füllmich.

A v tomto sa máme nejako vyznať. Takže to zhrnutie asi bude potrebovať ešte nejaké ďalšie kapitoly, toto bude teda len úvod.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Podvod zvaný „the Great Reset“

15.12.2022

Matthew Ehret-Kump, Global Research, 17.7.2020, Strategic Culture Foundation 15.7.2020. O čom presne je ten avizovaný „podvod“, plus o čo vlastne ide, sa dozvieme hneď: Ako každý, strašne rád by som chcel žiť vo svete bez znečistenia. Veľmi rád by som videl ako ľudská civilizácia dosiahla rovnováhu s prírodou, a s rizikom toho, že budem vyzerať ako naïvný idealista, ja [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.