Založ si blog

Niekto nám tu klame / moja zbierka hoaxov

Naši najväčší odborníci na COVID a vakcíny – resp. tí čo sami seba za takých považujú – nám dlhodobe rozprávajú, že – „vakcíny sú bezpečné“. Ich hlásnou trúbou je istý Dr. Sabaka, a myslia tým vakcíny proti COVIDu. Tak som urobil také menšie zhrnutie, ktoré mojich čitateľov môže nudiť, ale toto je pokus o osvetu pre „značne nezodpovedných zodpovedných“. Titulok som formuloval tak, aby si každý vybral čo sa mu hodí.

Tak sa pozrime, čo ich oprávňuje – podľa nich samých – k takýmto vyhláseniam. Totiž, tých ktorí majú také postavenie, ktoré by ich prípadne k týmto vyhláseniam oprávňovalo, môžeme – v prípade že sa ukáže že to nie je pravda – robiť zodpovednými za prípadné nepriaznivé následky vakcinácie u konkrétnych ľudí. Vakcíny na COVID – oficiálne vraj myslené skôr proti COVIDu – sú už totiž už nejaký čas nasadené a teda máme k dispozícii štatistiky.

Najprv čo by malo znamenať slovo „bezpečné“ – podľa mňa by to teda malo znamenať, že:

  1. Ochraňujú zaočkovaného proti ochoreniu COVID-19, a proti roznášaniu vírusu,
  2. Nespôsobujú žiadne následky, ktoré sú porovnateľné s následkami toho ochorenia,
  3. Proti ochoreniu nemáme iný prostriedok.

Na prvý pohľad vidíme, že pozícia géniov okolo Dr. Sabaku je – z môjho hľadiska – dosť riskantná, takže to poďme postupne vyhodnotiť na základe súčasne dostupných informácií. Pôjdem podľa tých troch bodov.

K bodu 1: Ochraňuje proti COVIDu. Všetko nasvedčuje tomu, že to v žiadnom prípade nie je na100% pravda, a zrejme vôbec podľa kritérií v štátnej kontrolnej ustanovizni USA – CDC. Napríklad z popisu podvodného testovania jednej z vakcín v CDC – viď tento blog – jednoznačne vyplýva, že naopak vakcína môže ochorenie vyvolať. Okrem toho to vyplýva aj zo štatistík, podľa ktorých v USA CDC pripúšťa že 5800 PLNE VAKCINOVANÝCH ľudí sa nakazilo COVID-19 a z toho 74 zomrelo!!, viď aj napr. tento blog, alebo tento blog. A ešte navyše – zaočkovaní môžu dokonca ten COVID nielen dostať, ale aj prenášať, a podľa posledných reakcií z niektorých krajín sú z toho hľadiska značne nebezpeční. A dokonca to očkovanie podľa všetkého na infekčnosť zaočkovaného nemá vplyv. Na čo je teda to očkovanie?!?

K bodu 2: Nespôsobuje následky. Všetky vakcíny musia prejsť pred nasadením dlhodobým štádiom testovania. Tieto vakcíny sú nového typu a predstavujú porušenie tzv. Oviedskej Konvencie, t.j. „Dohovoru o ľudských právach a biomedecíne“. Táto konvencia bola Radou Rurópy zaradená medzi tie najzákladnejšie ľudské práva. Vakcína štandardného typu sa testuje pred nasadením 6-7 rokov. Takáto vakcína, porušujúca Oviedsku Konvenciu, sa musí pred nasadením testovať omnoho dlhšie, hovorí sa o 12 rokoch. Náš mudrc Dr. Sabaka hovorí, že o týchto typoch vakcín sa uvažuje už roky. To je síce pravda, ale zamlčuje, že tou formuláciou “sa uvažuje“ je zhrnuté skoro všetko čo sa odohralo. A už vzniklo niekoľko štúdií, ktoré hovoria, že tieto vakcíny môžu spôsobiť vytváranie vadného proteínu v tele človeka, čo vedie k vzniku chybných priónov a ochoreniam mozgu. A boli masovo nasadené prakticky bez testovania, t.j. testujú sa týmto nasadením na obyvateľstve – a podľa pána Dr. Sabaku vraj „sú neškodné“. Tieto jeho vyhlásenia boli v TV, teda ťažko ich bude raz odvolávať, pričom z jeho pozície v rámci riešenia pandémie vyplýva samozrejme aj značná zodpovednosť. A z tých jeho „smelých, chlapských“ vyhlásení (klamstiev – čiastočných, úplnych, resp. dnes neznámej hodnovernosti) určite tiež.

A na koniec k bodu 3. V čase vypuknutia pandémie COVID u nás, boli už známe spoľahlivé postupy na liečenie ochorenia COVID. Boli známe a dostupné lacné a účinné lieky. Naši ľudia, ktorí u nás v tom čase riadili zdravotníctvo, sa rozhodli neliečiť ochorenie, ale „čakali na vakcíny“. A podľa Zákona o zdravotnej starostlivosti – viď tento blog§ 4 , bod 3, hovorí, že „Poskytovateľ je povinný(!!) poskytovať zdravotnú starostlivosť správne. Zdravotná starostlivosť je poskytnutá správne, ak sa vykonajú všetky zdravotné výkony na správne určenie choroby so zabezpečením včasnej a účinnej liečby s cieľom uzdravenia osoby alebo zlepšenia stavu osoby pri zohľadnení súčasných poznatkov lekárskej vedy a v súlade so štandardnými postupmi na výkon prevencie, štandardnými diagnostickými postupmi a štandardnými terapeutickými postupmi pri zohľadnení individuálneho stavu pacienta.“ A následkom neliečenia ochorenia u nás zomrelo množstvo ľudí, za ktorých smrť je niekto zodpovedný, pretože tým neliečením bol porušený zákon.

Na záver štatistika o udalostiach po vakcinácii – ktorú som už uviedol, ale novšia k dnešnému dátumu nie je – z databázy EÚ k 22.5.: 12 184 úmrtí, 1 196 190 poškodení – je to databáza EMA, ktorú podľa všetkého Dr. Sabaka nesleduje, plus z databázy VAERS – CDC – uvádza 4863 mŕtvych, počet poškodených už takto jednoducho neuvádza. A CDC ale zároveň uvádza poznámku, že dlhodobe v USA vkladajú údaje tohto typu len za cca 1% udalostí.

Samozrejme neverím, že by tí nezodpovední zodpovední toto čítali – z ich hľadiska kolekciu hoaxov (usiloval som sa tie moje hoaxy naozaj v rámci dostupnosti skompletizovať). Ale aj nad nimi niekto sedí, a môžu sa stať obetnými baránkami. Svojimi postojmi sa do tej úlohy priamo hrdinsky natískajú.

Len čo sa objavia nové štatistiky, zverejním. Tuším meškajú.

Tento blog bol uverejnený na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.