Založ si blog

Následky vakcinácie a iné ku COVIDu, možno dosť vážne

Údaje, plus nejaké ďalšie názory, ktoré som našiel dnes na Health Impact News (Správy o účinku na zdravie). Pozostávajú zo štatistík úmrtí, plus názoru piatich lekárov, špecialistov na vakcíny.

Najprv štatistiky, so zachovaním formulácie:
GENOCÍDA v USA Pokračuje: 3,848 ÚMRTÍ, 118,902 poškodení po Injekciách proti COVIDu

1,047 ÚMRTÍ, 725,079 Reportovaných poškodení nasledujúcich po COVID19 Experimentálnych Vakcínach Hlásených v Británii

8,430 ÚMRTÍ, 354,177 poškodení: Európska Databáza Nepriaznivých rekcií na lieky pre COVID-19 “Vakcíny”.

A teraz jeden článok z toho istého zdroja s názvom „5 doctors agree COVID-19 Vaccines are Bioweapons – 5 doktorov súhlasí s názorom, že Vakcíny proti COVID-19 sú biologické zbrane“.

Celý čas, odkedy sa vynorili správy v posledných dňoch, že ľudia ktorí sa rozhodli NEDAŤ sa očkovať experimentálnou (stále neschválená!) COVID-19 injekciou, ale boli vystavení styku s tými, čo ich dostali, a teraz trpia tým, čo vyzerá ako infekcia ktorú dostali od týchto plne “vakcinovaných” ľudí, ovplyvňujúcim najmä ženy, ktoré hlásia menštruačné problémy, silné krvácanie, potraty a zníženie množstva mlieka, som dával pozor na mojom „newsfeed – zdroj správ“, či niektorý z disidentských doktorov a vedcov, ktorí často publikujú tu na Health Impact News, sa zmienili o týchto problémoch.

Na šťastie, team 5 doktorov v USA, z ktorých všetkých sme už predstavili tu na Health Impact News a sú vysoko kvalifikovaní aby mohli spracovať túto tému, práve mali debatu okolo okrúhleho stola pred niekoľkými dňami aby tento problám oslovili.

Témy ktoré diskutovali ovplyvňujú všetkých ná s USA (a na celom svete) práve teraz, a je nevyhnutné aby ste si našli 79 minút času a pozrli ste si to video (link na článok v ktorom je video, v angličtine).

Títo vysoko kvalifikovaní doktori nielen diskutujú o tom, čo si myslia že sa deje, na konci aj dávajú praktické rady čo môžeme robiť práve teraz aby sme sa chránili a zastavili tento útok na ľudstvo zo strany Globalistov, pokúšajúcich sa zredukovať počet ľudí na svete.

Každý jeden z týchto doktorov verí, že tieto injekcie NIE sú vakcíny, ale biologické zbrane – bioweapons – vynájdené na zabíjanie ľudí.

Čokoľvek robíte v čase keď narazíte na toto video, je značne nepravdepodobné, že čokoľvek čo budete robiť po zvyšok dňa bude dôležitejšie ako pozrieť si to video, aby ste boli informovaní o tých diabolských následkoch tých injekcií, ktoré sú cenzurované kroporátnymi médiami, a spoločenskými médiami ovládanými Big Tech.

Potom to video zdieľajte s maximálnym počtom ľudí.

Toto je z nášho kanálu Bitchute channel , a bude dostupné aj na našom Rumble channel.

Tento blog bol pôvodne publikovaný ne webe Slovanské Noviny.

Záverečná poznámka: To video je maximálne zrozumiteľné, v americkej angličtine, ale ešte som si ho nepozrel, začal som, ale len úvodná časť je dosť dlhá, celé to má trvať viac ako hodinu. Úvodná dáma to začala vyhlásením, že „tieto vakcíny vám neposkytujú vôbec žiadnu imunitu, ale spôsobujú hodne problémov“, niektoré vymenovala, s tým, že „toto tu potrebujeme prediskutovať“. Ale už len to, že tie vakcíny neposkytujú imunitu, čo je oficiálny účel vakcín, je významné vyhlásenie a vedie priamo k otázke načo teda sú.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.