Založ si blog

Následky vakcinácie a iné ku COVIDu

Takže, vyzerá to, že WHO zakázala zverejňovanie počtov úmrtí po očkovaní, a zrejme aj tých „poškodení“.

K 23.4. Európska databáza Health Impact News – spravuje to EMA – ukazuje stále

  • počet úmrtí – deaths: 6662
  • počet poškodení – injuries: 299065

Pritom tie údaje sú už dosť staré, tie som už uverejnil. Zdrojom je European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 „Vaccines“ (úvodzovky sú ich, nie moje), takže sa dá usúdiť, že „niekto zasiahol“, klebetí sa, že WHO. Celkove WHO sa dostáva do polohy iniciátora pandémie a nie ochrancu zdravia ľudí. A keďže táto WHO podporuje vakcináciu, tak sa postupne aj tá vakcinácia posúva do polohy prostriedku na znižovanie počtu ľudí, nie ich ochrany. Hlavný sponzor WHO je Bill Gates, čo tiež zvyšuje podozrenie, stačí spomenúť na úmyselne chybné nariadenia okolo počtu cyklov PCR testov, ktoré vlastne spôsobili a udržovali pandémiu, aj skutočnosti okolo „nácviku na pandémiu“ v USA keď o nej mohli vedieť len tí čo ju pripravovali. Momentálne to vyzerá, že WHO zastavila zverejňovanie Európskych údajov o „nepriaznivých udalostiach po vakcináciách“ – „adverse events after vaccinations“.

Veľká Británianič nič nové – „za obdobie 4 mesiacov očkovania „experimentálnou““ COVID vakcínou stále 847 mŕtvych a 626 087 poškodení – to už je tam tiež dlho.

Databáza VAERS – t.j. počty pre USA – ukazuje k 19.4. – t.j. stále drží týždňový interval a ako jediná dáva nové číslo3486 prípadov úmrtí. Okrem toho ale tento ďalší údaj tam už nie je – tak ho opakujem – prelomová správa k liečeniu COVIDu ostáva – CDC pripúšťa že 5800 PLNE VAKCINOVANÝCH ľudí sa nakazilo COVID-19 a z toho 74 zomrelo!!

A ešte k jednému blogerovi v Pravde na otázku kto zavraždil 11 000 Slovákov – k tomu som sa tiež vyjadril v jednom blogu – teda opakujem – vláda SR pána Matoviča, a tá ďalšia v tom pokračuje, v tom blogu je to aj spojené so Zákonom o zdravotnej starostlivosti, ktorý bol zo strany štátu hrubo ignorovaný, a dodnes v tom pokračuje. Nepracuje v záujme občanov, ale v záujme ziskov Pharma firiem z vakcinácie, a WHO(??). Zdôrazňujem, že prvoradým cieľom zdravotníckeho aparátu štátu nemôže byť hromadné zaočkovanie populácie experimentálnymi vakcínami porušujúcimi Oviedsku Konvenciu (ktorú pritom dodnes nikto nezrušil), navyše keď dlhodobé následky tých vakcín sa dnes vôbec nedajú odhadnúť. Podľa zákona mi je štát povinný v prípade ochorenia nasadiť liečbu, čiže lieky, ktoré v tom čase už boli známe, a pánom štátnikom boli aj nasadené. A to sa pri tých čo zomreli na COVID nestalo, resp. nie v čase keď sa malo podľa toho zákona. A páni štátnici sa teda nemusia (asi ani nemôžu) očkovať, chorobu prekonali, lebo výlučne v ich prípade postupovalo zdravotníctvo podľa zákona a vyliečilo ich. To je čo za štát?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.