Založ si blog

Klinické testy: prelomový prostriedok proti COVID-19?

Vopred upozorňujem, že tento zdroj je dosť starý, t.j. zázračný sprej už existuje niekoľko mesiacov, len sa nehodí do plánov výrobcom vakcín a vládnúcim oligarchom, viď aj záverečný komentár, takže:

Spôsob testovania bol náhodný, double-blind (ani jedna strana nevie presne kto má aké liečenie), placebom kontrolované testovanie vyhodnotilo 79 potvrdených prípadov COVID-19, s väčšinou ťažko infikovanou Britskou verziou.

U pacientov so samoobslužnou aplikáciou spreja do nosa sa zistilo že sa zredukovalo SARS-CoV-2 zaznamenané virálne zaťaženie o viac ako 95% u infikovaných účastníkov v rámci 24 hodím liečenia, a o viac ako 99% za 72 hodín.

Pokus bol uzavretý konštatovaním, že liečenie urýchlilo očistenie od vírusu faktorom 16-násobne oproti placebu.

Ako uvedené vyššie, test vyhodnotil 79 potvrdených prípadov COVID-19, väčšina pritom infikovaná Britským variantom.

Žiadne nepriaznivé účinky neboli na skupine zaznamenané.

Okamžite sa plánuje (plánovalo v tom čase, a stále nič nevieme) odovzdanie prihlášky na núdzové nasadenie v Británii a v Kanade za účelom liečenia a prevencie COVID-19.

Biotech firma SaNOtize Research & Development Corp., (SaNOtize), Ashford and St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust v Surrey – UK a Berkshire and Surrey Pathology Services – UK, vo štvrtok oznámili výsledky klinických testov, ktoré naznačujú, že Nitric Oxide Nasal Spray (NONS) – Sprej do nosa kysličníka dusnatého – firmy SaNOtize predstavuje bezpečné a účinné antivirálne liečenie, ktoré by mohlo predísť prenosu COVID-19, skrátiť jeho priebeh, a zredukovať silu príznakov a poškodenie u tých, ktorí sú už infikovaní.

V pokuse ako je popísaný vyššie, sa vyhodnotilo, že u 79 potvrdených prípadov COVID-19, včasné nasadenie liečenia od firmy SaNOtize prípravkom pre COVID-19 významne zredukovalo úroveň nakazenia SARS-CoV-2, včítane u pacientov s vysokou úrovňou virálneho zaťaženia. Neobjavili sa žiadne nepriaznivé zdravotné následky v teste v Británii, a ani u viac ako 7,000 samo-podávanými – t.j. pacientmi – staršími liečeniami v rámci starších Kanadských klinických skúšok.

NONS je jediný novátorský terapeutický prostriedok zatiaľ s dôkazom že redukuje virálne zaťaženie u ľudí, a nie je to „monoclonal antibody treatment“. Tie sú totiž vysoko špecifické, drahé, a musia sa podávať vnútrožilne v nemocnici.

A na záver si nemôžem odpustiť komentár: Popisovanou účinnosťou sa ten prostriedok zhruba rovná tým ostatným antivirotikám nasadzovaným v niektorých krajinách (a u nás pre „nadradených“), ako ivermectin, interferon, a ďalšie. Čím sa má znížiť počet ľudí na Zemi? Pôvodne som si tipol, že tým vírusom. Teraz, keď sa ukazuje ako bojujú všetky oficiálne inštitúcie (tzv. „zdravotné“) proti liečeniu COVIDu a za vakcináciu – nie sú to tie vakcíny? Ktoré porušujú Oviedsku Konvenciu – t.j. v Európe súčasť Najzákladnejších ľudských práv? Ako je formulovaný tzv. Informovaný Súhlas s vakcináciou?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.