Založ si blog

Tak ten COVID sumarizujme. Možno zistíme smerovanie.

V doterajších blogoch na túto tému som postupne dospel k faktu, že vírus COVID je vytvorený umelo. Prvotná iniciatíva sa našla v USA, kde sa tým zaoberali v laboratóriu s nedostatočným stupňom ochrany v Severnej Karolíne. Po niekoľkých únikoch z rôznych US laboratórií, ktoré len náhodou „dopadli dobre“, v roku 2014 vláda USA zakázala tento druh výskumu. Napriek tomu ho naďalej financovala, takže do vývoja boli vtiahnuté laboratóriá vo Wu Han, a v Austrálii, výskum ale celý čas financovala vláda USA, prostredníctvom známeho Dr. Fauciho. Tieto informácie ale určite nie sú vyčerpávajúce, nakoľko patent na „nejaký COVID“ mali od roku 2007 USA, ten „zrušili“ tým že prestali zaň platiť v roku 2020. V tom istom roku – skoro okamžite – si patent prihlásil Pirbright Institute z Británie, ktorý v tej histórii nie je zahrnutý – okrem toho, že prvý „vylepšený vírus“ prišiel „z Južného Anglicka“, kde sa Pirbright nachádza. Vláda USA zákaz „výskumu vírusov“ zrušila v roku 2017, takže už mohli pokračovať aj doma, do vypustenia toho vírusu ešte boli 2 roky, a už vtedy v tom zmysle Dr. Fauci varoval Trumpa!

Vírus dostal meno v rámci – alebo po – nácviku na pandémiu, ktorá sa odohrala za kooperácie USA a Británie v USA na John Hopkins University, už v Septembri 2019, za účasti aj WHO, a – predstavte si – Billa Gatesa, ktorý je sponzorom WHO, ale aj Pirbright Inštitútu(!). Po vypuknutí pandémie sa stal poradcom Angely Merkel pre tieto záležitosti.

Vírus bol podľa všetkého (väčšinový názor) vypustený počas vojenských hier vo Wu Han účastníkmi z USA. Tento názor je podporený skutočnosťou, že v Južnej Kórei a v Taliansku bolo spätným stopovaním nakazení dokázané, že tam boli vypustené vírusy na viacerých miestach súčasne, ale všetko v okolí biochemických laboratórií armády USA, ktoré sa tam nachádzajú. A Číňania by ťažko ten vírus vypustili doma.

Takže môžeme začať sumarizovať: Vírus bol vypustený medzi ľudí úmyselne a vyvíjaný samozrejme tiež nemohol byť ináč – napr. „čakaním kedy už zmutuje na ten agresívny ako potrebujeme“ a potom si ho nachytáme do sieťky na motýle a vypustíme (kde uvážime že treba). Miesta vypustenia sú pozoruhodné: Čína je dlhodobým konkurentom USA, tie ďalšie dve síce tiež, ale sú teoreticky US spojenci! To naznačuje značný stupeň bezradnosti na strane USA – už im konkurujú všetci vo všetkom a nevedia si s tým normálne poradiť.

A teraz poďme hľadať cieľ akcie. Stalo sa totiž čo bolo nevyhnutné – vzhľadom na valstnosti vírusu sa v krátkom čase rozšíril do celého sveta, včítane „krajín pôvodu“ – čo jeho „autori“ museli očakávať. Takže som nútený špekulovať – pán Šeliga si príde na svoje.

Anglosasi už celé desaťročia (Angličania storočia) – dnes ďaleko vpredu USA – vedú po svete vojny imperialistického, z hľadiska dopadu na ciele až feudálneho – typu. V obidvoch krajinách sú pri moci v podstate feudálne skupiny, hoci formálne je systém kapitalistický. Postráda však viaceré parametre kapitalizmu – predovšetkým slobodu a demokraciu, alebo fungujúce parlamentné systémy, ale aj trhovú ekonomiku! Predstavujú jednoznačne vládu oligarchov, a to v poslednom čase preráža aj v iných krajinách, a aj v Európe. Takže celá tá história vývoja – a nasadenia – agresívneho umelého vírusu – je v réžii týchto oligarchov.

Tak aký môže byť zámer tých oligarchov? Bezprostredným sa zdá byť zámer zarobiť na vakcínach. Prvé nasadenia vakcín – možno mimo Ruskej a Čínskej – však vyzerajú podľa výsledkov ako zodpovedajúce času vývoja. Ale všeobecne – s výnimkou krajín ako Austrália, Južná Kórea, Čína a Kuba – to vyzerá, že nasadenie vírusu má za cieľ značne znížiť počet obyvateľov na Zemi. Ostatné krajiny sa totiž v rámci pandémie vôbec nepokúšajú obyvateľstvo liečiť – t.j. zabíjať v ich tele vírus – ale čakajú na možnosť ich vakcinovať. Vzhľadom na rýchlosť vývoja tých vakcín je pomerne jasné, že výsledkom môže byť všeličo, ale asi to nemôže byť vytvorenie odolnosti voči tomu vírusu (ktorý už medzitým vytvára ďalšie mutácie). Pri nasadzovaní vakcíny od Astra Zeneca, a aj ďalších, sa už prejavujú možné negatívne účinky. Pritom vzhľadom na to, že sú to mRNA vakcíny, vôbec nič nevie nikto povedať o možných dlhodobých následkoch, a to dlho-… môže u mladých byť naozaj dlho, aj s prenosom (tej cudzej mRNA) na potomstvo, ktoré sa ešte len narodí. Od toho sme kedysi mali tzv. Oviedsku Konvenciu, týmto ju oligarchovia úspešne zrušili.

Vyzerá to teda tak, že vírus bol vypustený aby znížil počet obyvateľov Zeme, ale možno smeruje aj k „lepšiemu ovládnutiu“ ľudstva. K tej prvej časti – v čase mojej mladosti bolo na Zemi 2 miliardy ľudí, teraz je 7. K tej druhej nič nevieme, lebo detailný obsah vakcín nikto neprezradil. Ale vieme, že „riešenie pandémie“ – tie lockdowny, likvidácia malých firiem, ovládanie ekonomiky čoraz menším počtom oligarchov, to všetko smeruje „našu časť“ sveta k akejsi verzii feudalizmu. To znamená výrazné obmedzovanie občianskych práv a slobôd, ovládnutie médií, a to všetko pod zámienkou „ochrany nášho zdravia“. A opäť – história sa opakuje – ten prechod na neofeudalizmus v „našej“ sfére vplyvu riadia Anglosasi. A my sa im podriaďujeme, hoci počas histórie kam siahli tam to pokazili ako sa len dalo, viď USA a Britániu, a aké následky po svete zanechávajú dnes. USA tuším od 2. svetovej vojny nemali žiadne obdobie bez nejakej dobyvačnej vojny. A my sa hrdo hlásime ako ich spojenec, výrazne sa im podlizuje nás minister zahraničia.

Na záver by som sa mal opýtať – napr. Európy – „Quo vadis“, ale odpovedať si nemôžem, nechcem byť vulgárny. Ale ešte stále sa môžeme zaradiť ku kontinentu menom Eurázia, ktorého sme fyzickou súčasťou, a ktorý ešte má teoreticky možnosť vzostupu, na rozdiel od konglomerátu pod Anglosasmi, za asistencie Germánov, ktorí sa stali prekvapujúco podlízavými a zapojili sa do „riadenia úpadku pod vedením oligarchov“. A na dôvažok – prečo nás Európa tak tlačila do prijímania migrantov, keď teraz znižujeme počet (aj vlastného) obyvateľstva? Keď sa spätne pozrieme na celú Európsku politiku od 2. svetovej vojny, vyzerá ako značne bezmocné poslúchanie „nadradených“. Ale mne sa tí nadradení tak vôbec nejavia, skôr ako slabomyseľní primitívi, a teda s touto politikou EU nesúhlasím, a nepoznám osobne nikoho kto súhlasí. A je nás tu viac, ako tak čítam príspevky.

Blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.