Založ si blog

Dr. Fauci varoval Trumpa už v roku 2017: príde pandémia!

Toto hovorí dokonca USA Today! Celé sa to volá „fact check“ – teda „overuje čo sa klebetí“.

Anthony S. Fauci, MD, riaditeľ Národného Inštitútu pre Alergie a Infekčné Choroby povedal, že niet pochýb, že Donald J. Trump bude konfrontovaný s prekvapujúcim vypuknutím (outbreak) infekčnej choroby počas jeho prezidencie,” hovorí sa vo Facebook príspevku vo forme screenshotu z článku.

Ten príspevok tiež hovorí, že Fauci povedal, že “Trumpova administrácia bude „vyzvaná“ nielen stálymi globálnymi zdravotnými hrozbami ako „influenza – chrípka – a HIV“, ale aj vypuknutie prekvapujúcej choroby. ” Používatelia ktorí zdieľali príspevok tiež registrovali dátum – príspevok bol publikovaný 11. Januára 2017.

V článku sa nachádza aj ďalšie „overenie faktu – Fact Check“ – kde Foto šíriace sa po Internete ukazuje Obamu a Fauciho na návšetve NIH labu v roku 2014, nie ‚Wuhan labu‘ v roku 2015 . NIH je National Institutes of Health, t.j. štátny ústav USA.

Počas svojho prejavu, ktorý sa dá pozrieť na YouTube, Fauci a ďalší zdravotní experti zvýraznili zoznam toho čo je potrebné pre prípravu na vypuknutie, ako posilnenie globálneho dozoru nad zdravím, zvýšenie investícií do výskumu, a „odložením si“ peňazí pre prípad núdze.

Toto sa zdá byť v súlade s „ďalšou klebetou“, ktorú vytiahli Austrálske Gumshoe News, ktoré našli obchodné záznamy o predajoch testovacích súprav na COVID-19 už v roku 2018, t.j. v čase, keď ešte oficiálne taký vírus neexistoval, oficiálne mu toto meno bolo pridelené až v rámci nácviku na pandémiu v USA v roku 2019! A niekto nás presviedča, že ten vírus vyvinuli Číňania vo Wuhane. Takže ak áno, tak na objednávku, ako spoľahlivý obchodný partner. Obchodné záznamy boli po prvom uverejnení na Gumshoe News z večera do rána prepísané, je to tam znázornené na obrázku. Tieto informácie – zvlášť z takého zdroja – postupne potvrdzujú, že vírus bol vytvorený umelo a – vypustený alebo unikol? Podľa spôsobu šírenia v Južnej Kórei a Taliansku „b je správne“.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.