Založ si blog

ÚVZ – Ústredný Výbor Zmätkárov?

Neviem si zapamätať skratky a vzhľadom na môj vek písmená ÚV majú určitú asociáciu. No a čo iné to môže byť, ak to posúdime cez „riadenie pandémie“? Navyše tá skratka sa stále používa práve v súvislosti s pandémiou.

Tento príspevok bude krátky. Nadviažem na predošlý v ktorom som spracoval dostupné štatistiky, a spracujem ich po intervale tuším 10 dní znova. Samozrejme to dáva možnosť stav porovnať – teda ukazuje vývoj situácie. A môžem opraviť nejakú chybu. To ale bolo len ktorési číslo pre Južnú Kóreu a nebolo to podstatné. Aj tak teraz predložím tabuľky dve, aby sme videli vývoj situácie v porovnávaných krajinách.

A ešte musím opraviť chybné vyhlásenie, že údaje za Austráliu a Južnú Kóreu sa už nemenia, lebo už nemajú pandémiu. To že nemajú „pandémiu“ je síce pravda, ale vírus tam stáme existuje, takže aj ich riadky sa menia, ako uvidíme. Ale proti nám nemajú šancu, veď už sme boli vyhlásení za majstrov sveta. A naši „štátnici“ neprestávajú „hviezdiť“ – takže ideme na vec: Ukážem dve tabuľky – z 11.2. a z 21.2.

Takže tabuľka z 11.2:

Krajina         Poč.obyv.    Chorí    Úmrtia    % c/p     % ú/c     % ú/p

Austrália      25687041     28871      909        0.11      3.15     0.0035

Slovensko     5464060    271473     5629       4.97       2.07     0.1030

Južná Kórea 51100000     86576     1496       0.17       1.79     0.0030

A teraz tá istá tabuľka k dátumu 21.2:

Krajina        Poč.obyv.    Chorí    Úmrtia      % c/p    % ú/c      % ú/p

Austrália     25687041     28926      909         0.11       3.14      0.0035

Slovensko    5464060     292143    6505        5.35        2.23      0.1191

Južná Kórea 51100000    86992     1557        0.17        1.73      0.0029

Tabuľku som nahustil v snahe, aby mi to tentoraz neposunulo posledný stĺpec na začiatok nasledujúceho riadku. Tak ešte nejaký komentár.

Náš Triumvirát „odborníkov“, tuším ho predstavujú páni Krajčí, Jarčuška a Sabaka, z pozadia riadení vládou SR, sa ukázal najlepší v agende znižovania počtu obyvateľstva na preťaženej zemeguli. Ale z hľadiska záujmov Slovenska, ktoré nie sú v žiadnom prípade v súlade so záujmami nadnárodných oligarchov, je to úplne zle. My nemáme ani dosť ľudí na zabezpečenie sebestačnosti vo výrobe potravín. Ale to sa tiež nezdá byť prvoradou agendou našich vládcov. Tak ešte krátko ako sme sa dostali do tohto stavu.

Už som písal, že vyššieuvedení odborníci hodne dlho ignorovali výsledky krajín s ktorými nás provnávam, teda COVID sa tu neliečil, ale len testoval, a postihnutí neboli liečení, ale len poslaní do karantény. Ak sa im nepodarilo vírus prekonať, boli dovezení do nemocníc spravidla v beznádejnom stave. Keď na tlak verejnosti konečne uznali a povolili dovoz lieku Invermectin, poslali ho nie do ambulancií, kde by ho lekári mohli okamžite nasadiť na liečbu tých ktorým bol COVID zistený, ale do nemocníc, kde už tým vážne chorým spravidla nepomohol. To sa zneužívalo na znevažovanie lieku, namiesto toho aby ho nasadili u lekárov prvého kontaktu. Zvlášť upozorňujem: z tabuliek vidieť, že v Austrálii pribudlo viac ako 50 chorých, ale 0 úmrtí, ale to je aj tak len detail vzhľadom na celkový obraz (umelecký dojem).

Triumvirát teda pracuje v prospech očkovania, ktoré, vzhľadom na absolútnu neodskúšanosť vakcín, sa ešte môže ukázať byť trestným činom, keďže vakcíny sa majú testovať 5-6 rokov. No a ešte „zahviezdila“ aj ministerka informatiky, ktorá – a prečo nie, vzhľadom na ich postupy a výsledky – zastavila nákup najmenej podozrivej vakcíny z Ruska, ktorá podľa všetkého neobsahuje priamo cudziu mRNA.

No, keď som tak spísal tú zostavu čo to riadi, a pridáme predsedu vlády ktorého koníčkom je testovanie, t.j. zhromažďovanie obyvateľstva, tá naša vedúca pozícia je vlastne nevyhnutná, konkurencia je bez šance. Normálna vláda by podala demisiu – ale toto je nejaký iný typ, volá sa to držia sa zubami, nechtami.

Neviem či „hviezdiť“ dovoľuje Ústav Slovenského Jazyka, ale – na záver ešte do niekoho zabŕdnem – tých nemusím poslúchať, tí odklepli „sociálne siete“, čím diletantsky zmiešali bezdomovcov s internetom (internet je určite spoločenská sieť). Ako som už raz napísal, podľa ÚSJ „Buena Vista Social Club“ znamená „Klub Bezdomovcov s Pekným Výhľadom“, a je to v skutočnosti Kubánska džezová kapela, Social Club samozrejme znamená Spoločenský Klub. Diletantsky prispôsobili Slovenčinu Angličtine a to asi nie je poslaním ÚSJ, rovnako ako nie je poslaním vyššie spomenutého Triumvirátu znižovať počet obyvateľov Slovenska.

Tento blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.