Založ si blog

Náš štát sústredene nelieči COVID? ? Veď sme zdravotne poistení!

Napriek násobnému upozorňovaniu blogermi na existencu známych a násobne overených liekov proti chrípke nazvanej COVID-19, náš štát sa tejto otázke dlho venoval výlučne spôsobom, ktorý predstavuje odpor. A mal významnú podporu zo zahraničia, najmä z kruhov Pharma firiem a nimi platených Osôb na Dôležitých Pozíciách (ODP), včítane mnohých z mašinérie EÚ.

Medzi blogermi je pritom aj hodne lekárov, vďaka ktorým postupne ten tvrdý postoj ODP – najmä domácej odrody – postupne slabne. Ale vydržal dostatočne dlho na to, že dlhodobé zastrašovanie Nás Občanov, aj formou masových testovaní, na ktorých sa pravdepodobne vírus úspešne rozširoval, viedlo postupne k rastúcej ochote ľudí dať sa očkovať. To tu nebudem kritizovať, ľudia to vnímajú ako prostriedok návratu k normálnemu životu. Ale porovnám tu tie dva prístupy, aby bolo jasné čo mi na prístupe našej vlády vadí.

Austrália má viac ako 25,5 milióna obyvateľov. Počet prípadov ochorenia – registrovaných – je tu 28871, počet úmrtí je 909. Precento registrovaných ochorení je teda 0,1%. Percento úmrtí z počtu ktorí ochoreli je 3,1%.

Južná Kórea má približne 51 100 000 obyvateľov. Počet prípadov ochorenia je 82 434 a počet prípadov úmrtia je 1496. Percento registrovaných ochorení je 0.16%, percento úmrtí z chorých je 1.81%.

Slovensko má 5 464 060 obyvateľov. Počet ochorení je 271 473, počet úmrtí je 5629. Percento registrovaných ochorení je 4.97%, percento úmrtí z chorých je 2,07%.

Dám to do tabuľky kvôli prehľadnosti:

 

Štát                 Počet obyvateľov      chorí     úmrtia    perc. ch.   perc. mr. z ch.  perc. mr. z obyv. 

Austrália                25687041         28871        909         0.11          3.15                 0.0035    

Slovensko                5464060       271473      5629         4.97          2.07                 0.1030

Južná Kórea          51100000         82434       1496         9.16          1.81                 0.0029 

 

Takže pri pohľade na tabuľku je všetko jasné. Jediný parameter v ktorom sme „pomerne dobrí“, je percento uzdravených z chorých. Znamená to, že pomerne mnoho ľudí sa uzdraví, z tých čo ochoreli. Ale percento tých čo ochoreli je skoro 5% obyvateľstva, a navyše, zatiaľčo dve porovnávané krajiny už majú pandémiu pomerne dávno za sebou, u nás stále šarapatí, a pochybujem že „odborníci“ vedia povedať kedy skončí. Takže riadky Austrálie a Južnej Kórei sú definitívne a v Slovenskom budú čísla ešte ďalej stúpať. A percento úmrtí na počet obyvateľov máme neporovnateľné. Ešte raz sumarizujem, plus „tipujem“ – ako Vlhová v reklame – čím to asi bude:

Ako mnohí lekári a blogéri od zhruba polroka minulého roku upozorňujú, v tých porovnávacích krajinách sa COVID-19 liečil, teda nasadzovali sa lieky na zabíjanie vírusov u chorých pacientov, podľa zdrojov trvá likvidácia vírusu v tele pacienta nasadením Ivermectinu, alebo Kubánskych liekov Interferon – 3 typy – do 5 dní. U pacientov vo veku do 70 rokov dosahovali úspešnosť liečby 100%. A tabuľka presne potvrdzuje názor vyjadrený viacerými blogérmi: V celej Európe „sa neliečilo“ podľa taktovky Pharma firiem, ktoré naplánovali zbohatnutie na pandémii a nepotrebujú aby sa pacienti liečili nejakým lacným liekom, ale aby sa celá populácia dala zaočkovať vakcínou absolútne nevyskúšanou. Len včera som našiel článok, podľa ktorého u viacerých starších ľudí (nad 70 rokov) už pri druhej dávke vakcíny Pfizer nastáva ťažká reakcia spôsobená obrannou reakciou na základe prvej dávky.

Ale odkedy je naša vláda v pozícii aby jej niečo prikazovali Pharma firmy? A nejdú tie príkazy náhodou priamo cez centrum EÚ? Len si všimnime, ako dlho trvalo, kým „sa podarilo presadiť“ nasadenie Ivermectinu. Ľudia sa postupne dali presvedčiť, že očkovanie bude „návratom k normálu“ (a medzitým zabudli, že Pharma firmy už vopred avizovali, že príde aj zmutovaná verzia a bude treba očkovať znovu).

Ale pozor: Už máme povolený a dovážame Ivermectin. Ten zaberá na všetky mutácie. A možno by sa dalo pretlačiť aby prišli aj Kubánski lekári a nasadili Interferon. Stačí ak si uvedomíme, že:

Za väčšinu doterajších úmrtí na COVID-19 – samozrejme nie všetky, ale väčšinu určite – je zodpovedná táto vláda, ktorá celý čas namiesto nasadenia liečenia testovala ako posadnutá a „zavádzala opatrenia“. Otestovaní pozitívni pacienti neboli liečení. Prečo? – aby sa vytvoril strach medzi obyvateľstvom, a dotlačili ľudí do akceptovania vakcín – ešte nikdy v dejinách takto absolútne neoverených (ktoré sú navyše v rozpore s Oviedskou Konvenciou)? Takže: my – občania SR, ktorí tu žijeme, a sme povinne zdravotne poistení, máme právo na liečbu ktorá smeruje k vyzdraveniu alebo záchrane života ľudí, a nie k experimentom pre potreby Pharma firiem. Nie sme pokusné králiky. A je najvyšší čas, aby sa orgány činné v trestnom konaní pozreli na príčiny, prečo u nás umrelo také veľké percento ľudí v porovnaní s krajinami ktoré nasadili liečbu, a vďaka nenasadeniu vakcín navyše aj ušetrili obrovské množstvo nákladov. Pretože to smrdí obrovskou korupciou.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.