Založ si blog

Robert F. Kennedy varuje pred vakcínami

Gumshoe News, 8.12.2020. Poznámka vydavateľa: Toto je re-publikácia interview od Strange Sounds s autorom (RFK Jr).

Naliehavá správa (An urgent message) od Roberta F. Kennedyho, Jr., syna Roberta F. Kennedyho a synovca niekdajšieho prezidenta Johna F. Kennedyho (zavraždeného CIA) všetkým ľuďom na celom svete. V zhrnutí: Covid vakcíne sa treba vyhnúť za každú cenu. Zistite ďalej prečo! Moja vsuvka: dotyčný pán nie je lekár, je environmentálny právnik a antivakcinista (všeobecne, nielen proti COVIDu), týmito vecami sa dlhodobe zaoberá. To som si našiel preto, lebo pre Anglosasov stačí, že je „z dobrej rodiny“ – bohatej, známej, alebo šľachta – pre našinca to obvykle tak nie je. Takže jeho článok:

Rád by som naliehavo usmernil vašu pozornosť na dôležité otázky súvisiace s nasledujúcou vakcináciou proti Covid-19.

Po prvý krát v dejinách vakcinácie, tie takzvané mRNA vakcíny najnovšej generácie zasahujú priamo do genetického materiálu pacienta a teda menia (alter) jeho individuálny genetický materiál, čo znamená genetickú manipuláciu, ktorá bola už zakázaná, a teda je považovaná za trestnú (criminal).

Takýto zákrok (intervention) je porovnateľný s geneticky modifikovanými potravinami, ktoré sú tiež značne kontroverzné.

Dokonca aj keď médiá a politici momentálne tento problém trivializujú, a dokonca volajú po nejakom novom type vakcíny, aby sme sa „vrátili do normality“, táto vakcinácia je problematická z hľadiska (in terms of) zdravia, morálnosti a etiky, ale tiež z hľadiska genetického poškodenia (damage), ktoré, na rozdiel od poškodenia spôsobeného predchádzajúcimi vakcínami, bude ireverzibilné a nenapraviteľné.

Milí pacienti, po nejakej bezprecedentnej mRNA vakcíne už nikdy nebudete schopní ošetriť symtómy tej vakcíny komplementárnym spôsobom.

Už budete musieť žiť s následkami, pretože už nikdy nebudete môcť byť vyliečení jednoducho odstránením tých jedov z ľudského tela, budete presne ako osoba s genetickou poruchou ako Downov syndróm, Klinefelterov syndróm, Turnerov syndróm, (zastavenie genetického ochorenia srdca, hemofílie, cystickej fibrózy, Rettovho syndrómu, atď.), pretože genetická porucha je večná!

Toto jasne znamená: ak sa po mRNA vakcinácii vyvinie vakcinačný symptóm, ani ja, ani žiaden iný terapeutik, nebude schopný vám pomôcť, keďže poškodenie spôsobené touto vakcináciou bude geneticky nezvratné (irreverzibilné).

Podľa môjho názoru, tieto nové vakcíny predstavujú zločin proti ľudskosti aký ešte nikdy nebol v dejinách vykonaný takým významným spôsobom.

Ako skúsený lekár Dr. Wolfgang Wodarg povedal: V skutočnosti táto “sľubná vakcína” by mala byť pre obrovskú väčšinu ľudí ZAKÁZANÁ (BANNED), pretože predstavuje genetické inžinierstvo!”

Ďalšia moja vsuvka: Pripomenul by som, že tento názor v podstate upresňuje varovanie uvedené v tomto blogu, ale tu je to oveľa lepšie vysvetlené. Tam bolo len upozornenie, že tá vakcína sa už asi nedá z tela odstrániť, resp. nevieme ako, a ešte – že nemáme žiadnu záruku, že (po napadnutí tým vírusom) nevyvolá tzv. prehnanú reakciu organizmu – tzv. cytokine storm – búrku protilátok – ktorá človeka môže zabiť. A tento článok vlastne doplňuje, že v tom prípade sme bezmocní. Keď raz tú vakcínu máme v tele, keďže je to mRNA, technicky sa vlastne stala našou vrodenou vadou.

A ešte si nemôžem odpustiť: Predsa chrípka prichádza každý rok a proti chrípke sa tiež očkuje každý rok. Každú chrípku spôsobuje vírus. Prečo sa tento rok – prvý krát – očkuje proti chrípke vakcínou typu Messenger RNA? Navrhujem odpoveď – asi teda tie vakcíny majú tento rok aj iné poslanie ako len zabrániť šíreniu chrípky spôsobenej Covid-19. Tak teda aké? Netreba sa opýtať pána menom Dr. Fauci, od naších spojencov, ktorý začal ten vírus vyvíjať, potom po zákaze v USA financoval (z peňazí vlády USA) jeho pokračovanie vo Wuhane, a po zrušení zákazu v USA zrejme pokračoval? Viď dodatok na konci tohoto blogu.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.