Založ si blog

Najprv zaočkujte politikov. Ak prežijú, vakcína je možno bezpečná. Ak neprežijú, krajina je v bezpečí.

Znie to ako vtip, ale nie je. Návrh je od Poľskej spisovateľky Moniky Wiszniewskej, viď v originálnom článku autora menom Peter Koenig. Takýto návod na vakcináciu – mierne som si ho upravil vložením „možno“ – som našiel na GlobalResearch. Vzhľadom na to, ako „v súťažnom šprinte“ boli vakcíny vyvíjané a nasadené, v čase ktorý nemá obdobu, ale vzhľadom na to o aké zárobky z toho ide Farmaceutickým firmám, čas na testovanie zodpovedajúce predpisom nebol. Kto prv príde, ten prv žere a viac sa nažere. A pritom ide o vakcínu s protizákonnými vlastnosťami – predstavuje u pacienta genetickú zmenu, ktorá sa následne nedá odstrániť.

Ale to som už v predošlých blogoch spomínal, to stačí. Teraz nejaké novinky – vakcínu Billa Gatesa, od firmy Moderna, dokončili a skúša sa. Je to tiež „vakcína meniaca ľudský genóm“, a keďže Gates to financuje aj propaguje, aj na tom zarobí, mal by byť – osobne – ďalším testérom. Ale dostať tú istú vakcínu ako ostatní testovaní. Totiž z tých prvých 45 zdravých dobrovoľníkov-testérov museli byť všetci hospitalizovaní s vážnym poškodením zdravia. Môže teraz pokračovať na väčšej vzorke – 4000 zdravých dobrovoľníkov – a potom sa tá vakcína stane predmetom objektívnej informačnej kampane. Tá by mala všeobecnú populáciu informovať, a špeciálne tých, ktorí majú záujem navždy si zmeniť DNA, čo znamená a implikuje vakcinácia touto vakcínou od firmy Moderna.

Len potom by sa vec mala otvoriť pre ostatných, ktorí chcú dobrovoľne dať zmeniť svoj genóm, s plnou informovanosťou o tom, že ak následkom očkovania vznikne nejaký neskorší účinok, NEMOŽNO ho už nikdy skorigovať, a zmeny DNA môžu byť prenesené na nasledujúcu a ďalšie generácie.

A okrem toho, existuje značne skeptický pohľad medzi ľuďmi na akúkoľvek Covid-19 vakcínu. Z viacerých dôvodov. Snáď ako prvá – pretože v skutočnosti vôbec nie je potreba vakcíny. Existujú iné všeobecne známe lieky, ktoré dokážu vyyliečiť, a sú dokázané ako účinné v liečení nového coronaviru, zvlášť hydroxychloroquine (známy najmenej 60 rokov a používaný úspešne na boj proti malárii, a v poslednom čase bol rovnako úspešne používaný proti Covid-19), a chlorit sodný (sodium chlorite – NaCIO, podľa vzorca teda nie soľ), najlepšie nasadzovať podľa návodu medického dozoru. A sú tu ďalšie, ako na Kube vyvinutý Interferon beta-1a. Čína použila hydroxychloroquine a Interferon beta-1a a ich kombinácie, ako aj iné ne-vakcinačné lieky, čím úspešne a rýchle bojovala proti, a ovládla, SARS-2-NoV (Covid-19).

A aj tak, obidve tieto liečebné a úspešné medikácie, hydroxychloroquine a NaCIO boli zakázané v USA a vo väčšine krajín EÚ – zakázané pod pokutami lekárom ktorí by ich použili – v podpore pre zatiaľ neznáme vakcíny – vakcíny, ktoré sľubujú že sa stanú multi-multi trilion-dolárovým biznisom. Predstavte si akým svetom sme sa stali! Niet sa čo čudovať, že ľudia sú podozrievaví.

A vo večerných správach RTVS som sa dopočul, že koluje veľké množstvo všelijakých hoaxov, a nejak z toho vyplynulo, že práve toto čo tu píšem je tiež jeden z tých hoaxov. Ostáva dúfať, že tie vakcíny vážne ľuďom neuškodia, a ak áno, že niekto bude za to braný na zodpovednosť. Vzhľadom na charakter tých vakcín to ale postihnutým nemôže pomôcť, nebude to možné.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.