Založ si blog

Belgickí zdravotní experti požadujú plné vyšetrenie WHO pre falšovanie pandémie COVID-19, plus mRNA vakcína.

Zdroj: Global Research. Koalicia lekárov a iných zdravotných profesionálov v Belgicku vydala otvorený list v ktorom volá po okamžitom ukončení každej “núdzovej – emergency” politiky nasadenej ako reakcie na nový coronavírus (covid-19), ako aj úplne (full-scale) prešetrenie Svetovej Zdravotníckej Organizácie – World Health Organization (WHO) pre údajné predstieranie padnémie (faking a pandemic).

Odvolávajúc sa na celkom neexistujúce “medicínske zdôvodnenie – medical justification” pre trvalé „uzavretie – lockdowns“ a povinné nosenie rúšok, koalícia hovorí, že je nutná otvorená debata, ktorá by umožnila všetkým expertom s odlišnými pohľadmi možnosť ich prezentovať a byť vypočutí bez cenzúry a nejakého postihu (retribution).

Nútiť ľudí ostávať v izolácii a zároveň im zakazovať zúčastňovať sa normálneho „obchodného styku“, voľne cestovať, a dokonca chodiť do práce, signatári listu varujú, že toto má väčší negatívny dopad, ako v krátkodobom, tak aj v dlhodobom nasadení, ako keby neboli vôbec žiadne reštrikcie – a z toho dôvodu to všetko musí okamžite skončiť.

V Belgicku, prinajmenšom, by zdravotnícke autority nikdy neboli nasadili také obmedzenia, ak by neexistovalo chybné vedenie/usmerňovanie (misguidance) zo strany WHO. Belgický Najvyšší Zdravotný Výbor (Belgian Supreme Health Council BSHC) normálne nasadzuje minimalistiický prístup, teda vedie ľudí k tomu, aby radšej prijali zdravý životný štýl, ktorý pracuje pre nich, namiesto aby ich nútili podľa nejakého vládneho predpisu typu jedna-veľkosť-pasuje-všetkým, ako to čo prišlo zhora (down the pipeline – potrubím) od WHO.

Navyše, najnovšia veda ani vôbec nepodporuje tento prístup WHO, ktorý ľuďom viac škodí ako by im pomáhal.

Po počiatočnej panike obklopujúcej covid-19, objektívne fakty teraz ukazujú úplne odlišný obraz – neexistuje už viac žiadne medicínske zdôvodnenie pre nejakú núdzovú politiku” píše sa v liste.

Súčasné riadenie krízy sa stalo totálne disproporcionálnym a spôsobuje viac škôd ako by robilo čokoľvek dobré,” pokračuje vysvetlenie. “Vyzývame na odvolanie všetkých opatrení a požadujeme okamžité obnovenie naších normálnych demokratických systémov riadenia a právnych štruktúr a všetkých občianskych slobôd”.

Povinné očkovanie proti Wuhan koronavírusu (covid-19) je ďalšia drakonická „úloha“ (imposition), ktorá prichádza „po diaľnici“, a ktorá nesie so sebou trvalé zdravotné následky, keďže vidíme, že neexistuje žiaden spôsob účinnej detoxifikácie od vakcíny typu mRNA (viď aj môj dodatok na konci).

Striktné obmedzenia ohľadne covid-19 sú porušením vlastnej definície zdravia od WHO

Ešte v roku 1948, WHO definovala zdravie nasledovne:

Zdravie je stav úplneho fyzického, mentálneho a sociálneho pocitu pohody, a nie len neexistencia choroby alebo iného fyzického postihnutia – Health is a state of complete physical, mental and social well-being and not merely the absence of disease or other physical impairment.”

Podľa signatárov listu, súčasný prístup WHO v boji proti SARS-CoV-2 je jasným porušením tejto dávno uznávanej etiky, nakoľko zasahuje emocionálnu a sociálnu pohodu (well-being) ľudí, a to v mene udržania ich “bezpečných” pred vírusom.

Nútiť ľudí ostávať doma, s náhubkom žiadnych ľudských kontaktov, tiež predstavuje porušenie základných ľudských práv, rovnako ako požiadavka aby sa ľudia “zamaskovali” vždy keď sa vydajú von zo svojho vlastného majetku – zvlášť keď vieme, že socializovanie vlastne chráni proti vírovým infekciám.

Štúdie dokázali, že čím viac sociálnych a emocionálnych záväzkov ľudia majú, tým rezistentnejší sú proti vírusom,” vysvetľuje list. “Je oveľa pravdepodobnejšie, že izolácia a karanténa majú fatálne dôsledky“.

Strach, perzistentný stres a osamelosť vyvolaná sociálnym odlúčením (social distancing) majú dokázaný negatívny vplyv na psychologické a všeobecné zdravie,” doplňuje.

Pamätáte, keď “sploštime krivku – flatten the curve” malo trvať len dva týždne?

Na začiatku, WHO varovala, že ak sa svetu nepodarí “sploštiť krivku,” až do 3.4 percent ľudí ktorí dostanú Wuhan coronavírus (covid-19) zomrie. Ten proces mal trvať len dva týždne, ako si možno spomínate, ale stále trvá po šiestich mesiacoch.

Svet sa ďalej dozvedel od WHO, ktorá má dokázané väzby na priemysel vakcín, mimochodom, že šírenie Wuhan coronavíru (covid-19) povedie k abnormálnej charakteristike sezónnej infekcie, ďalšie tvrdenie, ktoré bolo odvtedy vedou vyvrátené.

Priebeh covid-19 sledoval pohyb normálnej vlny infekcie podobnej sezónnej chrípke” vysvetľuje dopis. “Ako každý rok, vidíme zmes vírov chrípky ktoré sledujú krivku: najprv rhinovirusy, potom vírusy chrípky A a B, za nimi nasledujú coronavírusy. Nie je tu nič iné ako čo vidíme normálne.”

Takže – to čo tu vidíme, je “liečba” ktorá je oveľa, oveľa horšia ako ten “problém,” tvrdí dopis. Navyše, chybné testovanie (flawed testing), paveda (fake science), a rozbujnelé ignorantstvo ohľadne toho ako vlastne ľudský imúnny systém pracuje, nás držia pod medicínskou tyraniou, na našu kolektívnu škodu (zdravotnú újmu).

Kompletný otvorený list možno čítať na tomto linku.

K tomu dopisu by som len doplnil, že je tu ešte ďalší moment, ktorý naznačuje, že vírus bol rozširovaný zámerne. V Južnej Kórei a v Taliansku, kde lekári poctivo sledovali postupnosť infikovania sa ľudí – tzv. reťaze infekcie – pomerne jasne vyšlo, že tie „prudké a rozsiahle“ ochorenia zrejme vznikli úmyselným vypustením vírusov, a to v obidvoch prípadoch v okolí biologických laboratórií patriacich armáde USA, viď tento blog. A táto druhá vlna je z tohto hľadiska tiež podozrivá.

A ešte poznámka k mRNA vakcíne: Je to prvý pokus v dejinách vyrobiť vakcínu na základe takej základnej biologickej zložky ako je RNA. Na webe tej Americkej firmy, myslím že sa volá Moderna, ktorá vyvíja takúto vakcínu sa dozvieme, že mRNA ja prvok, ktorým organizmus vnútorne komunikuje – je to messenger RNA. Vakcína by mala fungovať tak, že „pošle správu organizmu“ aby si vytvoril nejaké látky, ktoré budú zabíjať ten vírus. Pokiaľ viem, nie je známy mechanizmus, ktorý by zabezpečil že organizmus si ich nevytvorí priveľa a nezabije sám seba v tzv. „cytokine storm“ – búrka protilátok. A ako je uvedené hore, nie je zatiaľ známe ani odstránenie toho štartéra – následná detoxikácia organizmu.

Určite sa dozvieme, že to je len hoax.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.