Založ si blog

Stále o tom čo sa nedeje: MH17, Novičok, Ruské zasahovanie, „hodnoty EÚ“, extrémisti, . . . dookola. Pridávam 9/11, bolo výročie.

Vymenované témy sú zoznamom, ktorý som nazval „informácie o tom čo sa nedeje“. To je moderná taktika oblbovania formou zaplavovania obyvateľstva v rýchlom slede „informáciami“, ktoré v podstate o ničom neinformujú, ale zaplňujú informačný priestor. Tým spôsobom ostáva menej priestoru na skutočné informácie (podľa teórie kybernetiky informácia je len to, čo ovplyvňuje moje rozhodovanie). Potom pridám ešte nejaké ďalšie témy.

Aby som teda krátko zhrnul vyššie uvedené témy: V posledných dňoch, asi na základe vedeckých dezinformačných postupov, ktoré som už popisoval podľa Edwarda Curtina, sme boli opätovne zasypaní „dôkazmi“ – skôr len omieľaním nedokázateľných tvrdení – na témy uvedené v nadpise. Zhodnotím ich len krátko, pomocou odkazov na tieto témy spracované podrobne.

Začneme MH17. „Medzinárodné vyšetrovanie“ ignoruje skutočnosť, že na miesto kde bolo lietadlo zostrelené – stovky kilometrov mimo letového plánu – ho doviedlo stredisko riadenia letov Ukrajiny a ináč sa tam nemohlo dostať, aj existujú záznamy tejto komunikácie. Proruskí separatisti, ktorí si tam vraj zložito dopravili ten BUK, nemohli vedieť že tam lietadlo bude. Okrem toho, podľa posledného článku vraj „nejakí ľudia“ tvrdia, že bolo zostrelené Ukrajinskou stíhačkou – len tak mimochodom to boli ľudia z OBSE, a existujú zodpovedajúce fotografie prednej časti lietadla, ktoré už medzitým zmizli. Ale to sú všetko technické veci, podstatné je, kto tam to lietadlo priviedol, normálne tam vtedy nemohlo byť, letový plán smeroval nad Azovské more.

Novičok je vďačná téma, takže malý zoznam prečo je oficiálna teória blbosť:

  1. Nervovo-paralytické látky zabijú človeka za cca 15 minút, za toľko zomrel aj Kimov brat zasiahnutý látkou VX, ktorá je cca 10 krát slabšia. Vstrebávajú sa aj cez kožu.

  2. Podľa oficiálnej teórie jed bol na vonkajšej kľučke dverí domu Skripaľovcov. Z domu odchádzali o cca 9.00 hod. A vtedy mali teda poslednú možnosť otráviť sa. Je pozoruhodné, že dvere zrejme zatvárali podľa oficiálnej teórie obidvaja – skúste si to, dobrá blbosť čo? Normálne ľudia vyjdú von a posledný zatvára, iný sa vonkajšej kľučky nechytá.

  3. Zle im prišlo po 16.00 hod., boli medzitým aj na obede, v pohode, a prechádzali sa po meste. Prvú pomoc im poskytol človek bez ochranných prostriedkov, teda ak by išlo o Novičok, bol by v priebehu 15 minút tiež mŕtvy – ale aj oni už mali byť mŕtvi cca 7 hodín.

  4. Prežili, pričom ošetrujúci lekár poprel, že ide o nervovo-paralytickú látku, čo je nakoniec zrejmé z toho, že prežili.

  5. Švajčiarske laboratórium, ktorému Briti poskytli jed, vyhodnotilo, že ide o jed NATO zvaný BZ Toxín a nie Rusmi vyvinutý jed triedy A320, ktorý Briti nazvali Novičok (Rusi ho tak nikdy nevolali!).

  6. Napriek tomu všetkému v naších médiách opakovane počúvame Novičok, Novičok, …, celkom zjavná výrazná porucha systému – široko poňatého.

Ruské zasahovanie nie je potrebné nejako rozpitvávať, z toho je najlepšia časť „vyšetrovania“, ktorej sa „vyšetrovatelia“ pokúšali vyhnúť, keď vyšlo najavo, dôkazne, že ľudia z FBI vyvíjaní úsilia aby voľby Trump prehral. Rozsah zisteného „Ruského zasahovania“ je smiešny, reklamy v hodnote pár tisíc USD.

Hodnoty EÚ“ ktoré Maďarsko „porušuje“ sú tie zmeny v legislatíve, ktoré predstavujú pokus Maďarska o obranu proti ovplyvňovaniu diania v krajinách V4 zo strany EÚ a USA smerom k pravicovým pozíciám. Pozoruhodné, že USA kvôli – len nedokázanému – zasahovaniu Ruska vyhlásili sankcie proti Rusku, a EÚ sa pridala! A ešte – nedávno v US kongrese bol podaný návrh protikorupčného zákona, aj o voľbách, ktorého prvým bodom je zákaz zahraničného lobovania! Nemalo by Maďarsko a všetky štáty V4 vyhlásiť, za viacnásobné zasahovanie do všetkých volieb, sankcie proti EÚ a USA, a pripojiť sa ekonomicky do Čínskej sféry vplyvu?

Extrémisti – to je pikantná téma, nakoľko v poslednom článku k téme MH17 citujú pána Andrija Paribyja, šéfa Ukrajinského parlamentu, ktorý je predsedom otvorene fašistickej strany, a ktorý 4. septembra vyhlásil, že Hitler je fakľonosičom demokracie. EÚ mlčí.

A ešte moje obľúbená téma – 9/11. K výročiu vyšlo viacero článkov, ale aj publikácií, z ktorých, a z iných zdrojov whistleblowerov, už máme pomerne ucelený pohľad, že:

Príprava na zbúranie WTC začala zároveň s prípravou textu materiálu zvaného PNAC – Project for the New American Century – ktorý predstavuje podrobný plán vojenskej prípravy na rozpínanie sa USA, ktorého spúšťačom mal byť „útok“ na WTC 1, 2 a 7. Okrem toho boli paralelne v tom čase na základniach v Turecku pripravovaní „únoscovia“ lietadiel, zároveň na Vyslanectve USA v Baku prebiehali rokovania o tom medzi CIA a šéfmi Ál Kajdy. Celá akcia sa nazýva Operácia Gladio-B a niečo k nej je tu. Ale stačí zadať aj „Operation Gladio/B“ do Googla, nájde na Wikispooks. K výročiu 9/11 vyšli aj nové knihy. K Operácii Gladio – bez B – som našiel knihu pána Gansera „NATO’s Secret Armies” z roku 2004 – ako pdf. Existuje aj v iných jazykoch. Príjemné čítanie, nadväzuje na tému.

Že to tie „oficiálne zdroje“ baví písať a hlásiť. Ale časť z nich sa tým živí, niektorí tomu možno aj veria, hoci to sa mi nezdá možné. Viacerí si na tom postoji vybudovali kariéru a pravidelnú podporu zo zahraničia – tá piata kolóna. A ako som už zabŕdol v časti Novičok, to omieľanie zjavných nezmyslov je neuveriteľné, vo všetkých uvedených „kauzách“. Takto debilnú propagandu snáď nemali ani komunisti, to sme si museli zaviesť najprv demokraciu. Ale asi sme nemali použiť takú z druhej ruky, ojazdenú z EÚ, mali sme si kúpiť novú a poctivo ju zabehať.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.