Založ si blog

„Sudkyňa Jeanine“ k (prvej) správe o ovplyvňovaní US volieb

Sudkyňa JeanineSpráva IG je dôkazom o tvrdej práci štátu v štáte, Foxnews. Jeanine Ferris Pirro (narodená 2. Júna 2, 1951) je Americká TV osobnosť, predtým sudkyňa, právna zástupkyňa a Republikánska politička v New Yorku. Je hostiteľkou v programe Spravodlivosť so Sudkyňou Jeanine na Fox News Channel.

Najprv technické vysvetlivky. V USA sa vyšetrovanie rôznych „prečinov alebo podozrení“ na takejto úrovni vyšetruje prostredníctvom tzv. Inspector General, znie to ako generálny inšpektor. Je to poverený úradník a vyšetruje vlastne útvar ktorého je súčasťou, skratka IG. Hore uvedený link je na TV záznam – dotyčná dáma má zrozumiteľnú angličtinu – plus je tam prepis jej prejavu, ktorý prekladám.

A ešte prečo je v nadpise „k prvej správe“ – druhá bude k fáme o ovplyvňovaní volieb v Trumpov prospech Ruskom, ale už v tejto sú fakty aj k tej druhej. Takže preklad – sudkyňa Jeanine:

Ja som veriaca. Ja verím systému a verím v spravodlivosť. Venovala som viac ako 30 rokov systému kriminálnej spravodlivosti a určovania viny. Dnes nie som nahnevaná. Som len ohromená, sklamaná a znechutená ohľadne dlho očakávanej, často odkladanej, správy Generálneho Inšpektora o činnosti Ministerstva Spravodlivosti a FBI pri práci na vyšetrovaní prípadu e-mailov Clintonovej.

Konečný rozsudok správy, 568 strán ďalej, riaditeľ FBI James Comey bol neposlušný. Boli nejaké omyly, niekoľko chýb pri úsudkoch, a hoci sa vyskytli nejaké predsudky, nie sú dôkazy o predsudkoch pri spracovávaní vyšetrovania e-mailov.

Táto správa paroduje Comeyho závery vo vlastnom prípade emailov. Ako Generálny Inšpektor, tak aj Comey vyrobia dokázateľný prípad, a potom usúdia, že nemajú žiaden prípad (t.j. vlastne nie je čo vyšetrovať). Nič sa nemení. Štát v štáte v tvrdej práci. Neviem ako vy, ale ja som dosť unavená z toho čo ma to naučilo.

Hovoria, že Comey porušil pravidlá, porušil pravidlá? Comey a jeho FBI kabal (tajná spoločnosť, gang) sfalšovali vyšetrovanie (fixed a case). Hillary nebola obvinená za svoje zločiny, a navyše pokus neprávom obviniť (to frame) Donalda Trumpa, ktorý nič neurobil.

A v uzáveroch neboli žiadne predsudky, pretože nikto nepovedal „Áno. Mal som predsudky“, prípadne jednoducho povedal „Som bez predsudkov“. To je ono.

Každý deň sa v tejto krajine súdia prípady vraždy, pri ktorých nie je žiadne priznanie viny, len popieranie. A aj tak poroty rozhodnú o úmysloch obžalovaných podľa toho čo povedia, čo robia, a čo nerobia. Určenie niekoho úmyslov nie je také ťažké.

Úmysel sa dá dokázať takto, pozrite sa na tieto texty „My mu zabránime stať sa prezidentom“. Vyzerá to ako návrh poistenia pre nepravdepodobný prípad, že zomriete ako 40-ročný. Hillary by vyhrala s pravdepodobnosťou 100 miliónov k nule. „Amerika dostane čo si zaslúži verejnosť.“ A ešte si dajme, priatelia, jeden od právnika FBI. „Viva la resistance.“

Človeče, veď je to presne mantra Obamu a Hillary. Nemusíte byť raketovým vedcom aby ste rozumeli tieto vyhlásenia. Nie len indikujú predpojatý nenávistný stav mysle, ale dokonca nepochybne z nich vyplýva vôľa podniknúť oficiálnu akciu na ovplyvnenie volieb.

Ako sa zaviažete k odporu voči prezidentovi keď ho zároveň vyšetrujete, a Generálny Inšpektor povie, že sa neobjavil žiaden dôkaz o nevhodných úvahách ktoré by mali dopad na vyšetrovanie? Ľudia, Comey sa nielen odchýlil od dobre zabehaných postupov. On dokonca nič nevyšetroval. A zabezpečil si to tým, že nasadil tých istých ľudí na spracovanie ako prípadu Hillary, tak aj falošného obvinenia Trumpa.

Ľudia, toto sa nestáva len tak. Toto nie je prípad o chybách alebo omyloch pri posudzovaní. Je to o štáte v štáte, ktorý sa pokúšal pretlačiť podvodníka cez prezidentskú cieľovú čiaru a pokúšal sa zničiť človeka, ktorého Američania chceli mať v Oválnej Pracovni.

Napríklad, Jim Comey povedal, že musel vstúpiť do role Loretty Lynch, pretože si nemohla odpustiť že sa tajne stretla s Billom Clintonom na asfalte. To je blbosť. Neprebral jej rolu aby zabránil nespravodlivosti, vstúpil do nej aby vyhlásil Hillary za nevinnú, a Jim ak si taký zástanca pravdy a spravodlivosti, prečo si sa pridal k Lynch a nazval si rok trvajúce vyšetrovanie vecou.

Prečo si povedal že Hillary bola extrémne neopatrná, aby si nemusel použiť slová značne nedbalá, čo by urobilo jej činy kriminálnymi, a keď si ťa zavolal Kongres, Jim, tak kľučkuješ a povieš, že si nemyslíš, že značne nedbalá sa na toto vzťahuje.

Prvoročiaci študujúci právo v celej krajine sa na tebe smiali. Vezmeš prípad od bežných agentov, aby si vyšetroval bez akejkoľvek veľkej poroty, bez povolení na prehliadku, bez súdnych obsielok, rozdeľuješ beztrestnosti ako cukríky, bez akejkoľvek požiadavky, aby s tou beztrestnosťou vôbec proti niekomu svedčili.

Vyšetrovatelia po celej krajine sa na tebe zabávali. A keď si našiel zmazané maily Hillary ktoré boli označené „C“ ako tajné (Classified – tajné), rozhodneš sa uveriť jej keď povedala, že to bol len odkaz na písmeno „C“ v abecede, napriek skutočnosti, že nebolo žiadne A alebo B pred C.

Ľudia v špionážnej komunite sa smiali z teba, Jim, a keď si napísal očistenie od viny Hillary mesiace predtým ako si mal s ňou pohovor, a 16 hlavných svedkov povedalo, že tak to bolo celý čas, právnici v celej krajine sa z teba smiali.

Tak pohni Jim, predsa si ju oslobodil preto, že tak ako Hillary, ty, Lynch a dokonca aj Obama, ste komunikovali vládne informácie cez privátne e-maily, a nasadil si toľkých čo neznášajú Trumpa koľko sa dalo, ako tvoj priateľ Mueller, ako zodpovedných za vyfabrikovanú kolúziu (protizákonná dohoda) Trumpa na prípade.

Chcem vedieť z tejto správy Generálneho Inšpektora, prečo nevieme ktorý sudca podpísal FISA súdny príkaz? (Foreign Intelligence Surveillance Act – ak chceli špehovať Trumpa vo veci Ruskej stopy, potrebovali súdny príkaz) Kto ho obnovil? A čo vykonávajú teraz, keď už vedia, že ich obabral skorumpovaný agent FBI? A prečo bol Peter Strzok, zrejme najskorumpovanejší FBI agent v Amerických politických dejinách, nasadený do teamu Muellera aby zničil Donalda Trumpa, so svojou priateľkou Lisou Page? Prečo tam stále pracuje a ja prispievam na jeho plat?

Prečo má Rod Rosenstein dovolené odmietnuť poskytnutie záznamov a dokumentov Kongresu. A prečo sa môže vyhrážať obsielkami na záznamy tých v Kongrese bez akéhokoľvek kriminálneho vyšetrovania? Prečo Rosenstein neodovzdal ten najusvedčujúcejší zo všetkých textov, „Nevyhrá prezidenta. Neboj sa, my ho zastavíme.“ Jasný a nesporný pokus o obštrukciu Prezidentských volieb. Prečo Ministerstvo spravodlivosti (DOJ) a FBI môžu klamať Federálnemu sudcovi a povedať „Nemáme žiadne e-maily medzi nami ohľadne stretnutia Loretty Lynch a Billa Clintona na asfalte.“ Prečo môže Loretta Lynch klamať a používať osobný e-mail a falošné meno v rámci vládnych záležitostí?

Povedz, koľkokrát musí niekto klamať Generálnemu Inšpektorovi, kým sa stane proste nedôveryhodným? Prečo Hillary Clinton pár dní po stretnutí Billa a Generálnej prokurátorky (AG) na tom asfalte povedala, že ponechá Lorettu Lynch ako AG ak vyhrá prezidentské voľby? Nie sme sprostí, a prečo Generálny Inšpektor neodporučí únik v rámci vyšetrovania, keď existuje 65 telefónnych volaní od reportéra vysokopostavenému človeku v FBI?

Prečo musel byť Christopher Wray zavolaný do Bieleho Domu, aby ho presvedčili, že McCabe musí odísť? Nepredpokladá sa, že na niečo také musí FBI prísť sama? Mám obavy, naozaj mám obavy.

Táto správa nie je nič iné ako kamufláž o štáte v štáte, ktorú napísal sám štát v štáte. V FBI sú vynikajúci ľudia – muži a ženy – a ja mám tú časť, že som s nimi pracovala. Ale sú v rozpakoch, pretože vedia ako hlboko Comey and company zničili dôveru Ameriky a tej váženej FBI. A sú výborní ľudia aj vo vláde, mnohých z nich ste videli v tejto show.

Kongresmani Ron deDantis, Jim Jordan, Mark Meadows, Devin Nunes, Lee Zeldin, Matt Gates, Andy Biggs, Senátori Lindsey Graham, Ron Johnson, Chuck Grassley. Títo ľudia bojujú proti štátu v štáte, zatiaľčo obštrukční Demokrati ako Pelosi, Schumer a Schiff čumia do kamier a obracajú pravdu hre nohami.

To nie sú skutoční Demokrati, to sú demon rats (od Democrats, démonické potkany). To som povedala, demon rats. A keď sa Republikáni naučia bojovať ako doteraz, a držať sa pritom svojho príbehu a neodchýliť sa, títo a socializmus budú v tejto krajine vyvádzať.

Potrebujeme vo Washingtone ľudí, ktorí vedia v pravdu a spravodlivosť, a neuráža ich výraz právo a spravodlivosť a veria v následky. Toto nie je banánová republika. Toto sú United States of America so systémom spravodlivosti ktorý sa musí chrániť. Nastal čas pre ľudí, ktorí nemajú záujem podporovať prezidenta Trumpa aby mu vypadli z cesty a to sa týka teba, Jeff Sessions. Došiel čas aby si si obliekol gate veľkého chlapca a začal konať ako AG, a ak nechceš byť na palube s týmto prezidentom, tak mu do pekla vypadni z cesty.

Aby bolo jasné všetkým vám kritikom. Nejdem po tom mieste. Som obyčajná Američanka ktorá bola vychovaná aby verila v pravdu a spravodlivosť. A rovnako ako tisícky a státisíce mužov a žien v oblasti presadzovania práva, sme v príšerných rozpakoch a vešiame hlavy od hanby s takými ako Comey a jeho kabal, rovnako ako impotentná správa Generálneho Inšpektora, ktorá nie je ničím iným ako dôkazom, že štát v štáte stále žije a má sa dobre vo Washingtone, DC.

To je moje otvorenie. Povedzte mi čo si myslíte na mojej Facebook stránke, Twitteri a Instagrame.

Moja poznámka: Ako je zrejmé z článku, autorka Je „zásaditá“ Republikánka, ale väčšinu uvádzaných faktov mám potvrdených aj z iných zdrojov.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia