Založ si blog

Super konšpirácia: Podrobná história Corona vírusu

Centrálnou osobou v tomto texte je vedec Dr. B, ktorého plné meno nepoužijem. Podľa neho „práce na“ vylepšenom víruse SARS začali v USA v niektorom laboratóriu v Severnej Karolíne, ale toto laboratórium nemalo patričnú úroveň ochrany (musí byť BSL-4). Toto laboratórium celý čas (v tejto súvislosti) spolupracovalo s laboratóriom vo Wuhane a s laboratóriom v Austrálii. Zdroj je https://greatgameindia.com/. Vpadneme do rozhovoru:

Dr. B: Je to ešte horšie ako si myslíte, lebo celá táto práca, práca na biologickej zbrani zahrnujúca Laboratórium Wuhan, bola odsúhlasená a financovaná Národnými Inštitútmi Zdravia (National Institutes of Health)

A: Wow …

Dr. B: – ako som vám hovoril predtým, a Národným Inštitútom Alergií a Infekčných chorôb. OK, už som vám povedal, že obidve tieto inštitúcie (agencies) trčali až po oči z výskumu, vývoja a testovania útočnej zbrane biologickej vojny.

A: Počkajte Dr. B….ešte som nikdy nezažil takýto „šok z bombardovania“ (shell shock). Ja len čítam takéto hlavné bežné správy; tie sme vytiahli z internetu. Toto je presne ono. Toto je ten istý vírus pred piatimi rokmi, upečený, predaný Čínskej vláde. Ja viem že vy nešpekulujete, ale vráťme sa späť – prečo je teraz vypustený? Aký to má cieľ? Aké zlé to ešte môže byť?

Dr. B.: Dobre, poďme späť k tejto druhej štúdii aby som vypichol – na konci sa píše “tento rukopis (t.j. pracovná verzia) bol recenzovaný financujúcou agentúrou, National Institutes of Health. Pokračovanie v týchto štúdiách (t.j. výskumu) bolo požadované a odsúhlasené zo strany National Institutes of Health.” Všimnite si, ten National Institutes of Health pod Faucim (presne ten Dr. Fauci) financuje takúto Nacistickú (Nazi) prácu biologickej vojny a odsúhlasili to, a požadovali jej ďalší vývoj, z čoho je jasné, táto štúdia je z roku 2015, a NIH chceli aby sa z toho stal dokonca ešte smrteľnejší patogénny vírus. A potom tu ešte vidíme peniaze od National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Táto žena, Myslím že jej meno vyslovujete [nepočuteľné] sa pohybuje tam niekde na verejnosti, alebo je až po oči v tomto zamočená, rovnako ako Fauci. A nakoniec, ja som pôvodne odsúdil tento labák v Severnej Carolíne (this North Carolina lab), pre tú prácu na zvýšení funkčnosti MERS (doing gain of function work on MERS), ako som povedal. Dnes, v USA Today, Tony Fauci pripúšťa, že smrteľnosť MERS je okolo 36%, zatiaľčo u SARS je to 10%. Tento Wuhan je medzi 15% a 17%. Takže, všimnite si, Tony Fauci a National Institutes of Health –

A: Chcú z toho vycúvať –

Dr. B: Nie, oni si plne uvedomujú, že platili tento labák v Severnej Karolíne v kooperácii s Wuhan BSL-4 labákom a programom na vyvinutie zbraní pre biologickú vojnu

Dr. B: Takže, poďme ešte s vami prediskutovať ďalší vedecký článok. Archives of Virology z roku 2010, 155. Aha tu, Wuhan pracoval s inštitútom v Austrálii aby na báze DNA geneticky vyrobil (engineer) super biozbraň zahrnujúcu SARS a HIV. Je to priamo tu; môžete si to prečítať, OK. A zjavne, bolo to úspešné. Takže pokiaľ ja viem povedať, A., čo sa stalo bolo, že Wuhan tú virologickú prácu zobral – a toto znamenalo, že Austrálska vláda o tom všetko vedela. A tu sa píše, že táto práca bola spoločne financovaná Štátnym Kľúčovým Programom pre Granty Základného Výskumu, Technológie a Vedomostí. A druhý autor tu je, Laboratórium Zdravia Zvierat (Australian Animal Health Laboratory) v Austrálii. Takže, pokiaľ si ja viem vydedukovať čo sa tu stalo, A., je, že Wuhanskí vedci si vzali zo Severnej Karolíny SARS so zvýšenou funkciou (GOF), ktorý je už zbraňou pre biologickú vojnu, a zobrali si technológiu ktorá je za touto dobre-vyvinutou SARS HIV zbraňou a to všetko si zobrali so sebou späť do Wuhan – BSL-4 a skúsili DNA genetickým inžinierstvom to spracovať na chiméru, do zbrane biologickej vojny zahrnujúcej coronavirus, HIV virus a zvýšenú funkčnosť.

Môj záver: Takže, spolu s tým z predošlých článkov – presne to súhlasí s predchádzajúcimi článkami na túto tému. USA v tom mali pôvodne zamočené laboratórium, ktoré nemalo bio-bezpečnosť potrebnej úrovne BSL-4 (v Severnej Karolíne také nie je, sú tam 3 nižšej úrovne). Zrejme následkom toho USA, v roku 1974 po nejakých únikoch z laboratórií vydali zákaz výskumu tohto typu, takže Dr. Fauci – dnes hlavný lekár USA vo veci koronavírusu – platil, zo zdrojov vlády USA – laboratórium vo Wuhane (viď históriu). To ešte možno prekonalo ich očakávanie v tom, že zapojili aj Austráliu, odkiaľ aj podľa iných zdrojov získali nejaké technologické informácie. A celé to platila vláda USA, čo zabezpečil Dr. Fauci. Zákaz bol zrušený v Decembri roku 2017, takže mohli pokračovať doma, zrejme už v BSL-4 labáku. Určité staršie zdroje spomínali labáky Fort Detrick v USA a Winnipeg v Kanade, obidva BSL-4.

Po vypuknutí pandémie sa vírusy postupne dostali z Číny, kde boli vypustené, do ďalších krajín, následne Japonci a Taiwanci, žiadni špeciálni priatelia Číňanov, analyzovali ten vírus a obidve tieto krajiny vyhlásili, že pôvod vírusu je v USA. Odvtedy sa už len rôzne kamufluje. A posledná poznámka – ako som už uviedol, patent na Corona vírus vlastní Pirbright Institute, Veľká Británia, inštitút pracujúci oficiálne s hospodárskymi zvieratmi, rovnako ako ten Austrálsky, ktorý je tu spomenutý ako partner.

Poznámka: Článok bol pôvodne zverejnený na médiu Slovanské Noviny

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.