Založ si blog

COVID-19 a vakcíny v rozpore s Oviedskou Konvenciou?

Keďže my blogéri sme hodne často označovaní za šíriteľov konšpirácií, tak som sa rozhodol na niektoré „novšie“ konšpirácie pozrieť zblízka. Posledne nás z toho obvinil pán Šeliga a tuším to súviselo práve s tými vakcínami proti COVIDu – to sú asi tie najaktuálnejšie konšpirácie. Možno hneď za nimi nasledujú tie o umele vyrobenom víruse dnes označovanom ako COVID-19. Takže budem postupovať od novšej témy, navyše je aktuálnejšia; o tom víruse – „jeho príbehu, však je slávny“ – nabudúce.

Takže začneme medzinárodným dohovorom o ochrane proti genetickým zmenám a na webe Európskej Únie si otvoríme stránku ku Konvencii o ľudských právach a Biomedecíne, skrátený názov Oviedska Konvencia. Link ukazuje text, v ktorom sa dočítame:

Article 13 – Interventions on the human genome – Článok 13 – zásahy do ľudského genómu

„An intervention seeking to modify the human genome may only be undertaken for preventive, diagnostic or therapeutic purposes and only if its aim is not to introduce any modification in the genome of any descendants.“

„Zásah so zámerom modifikovať ľudský genóm môže byť vykonaný výlučne pre preventívne, diagnostické alebo terapeutické účely, a len keď jeho cieľom nie je zaviesť akúkoľvek modifikáciu do genómu akýchkoľvek potomkov.“

Pokračovať budeme bežnými požiadavkami na testovanie vakcín. Vakcíny – napríklad proti tetanu, čiernemu kašľu, TBC, alebo akýmkoľvek iným bežným ochoreniam, sa testujú pred nasadením minimálne 5-6 rokov.

Ale dnes sme sa dostali do situácie, kedy v obrovských dostihoch niekoľko farmaceutických firiem vyvinulo vakcíny proti vírusu SARS COV-2, alebo podobne. Choroba vypukla zhruba pred rokom a niekedy v máji minulého roku sa Pharma firmy pustili do návrhu a výroby vakcín.

Všetky vyvinuli vakcíny, pritom však tuším okrem Čínskej všetky ostatné sú v rozpore v Oviedskym protokolom, pretože nám pri očkovaní vkladajú do tela mRNA – čiže messenger RNA, čo predstavuje porušenie Článku 13 Oviedskeho protokolu, resp. prinajmenšom momentálne nemôžu tvrdiť, že ho neporušujú. Totiž:

a) Vakcíny neboli – z pohľadu pravidiel – vôbec otestované. Vakcíny, ktoré sú koncepčne štandardné sa testujú minimálne 5-6 rokov, a vakcíny zasahujúce do DNA pacienta – prvýkrát v dejinách – boli nasadené prakticky okamžite, po krátkych klinických testoch s vôbec nie jednoznačným priebehom u niektorých kde to uniklo.

b) Vzhľadom na to nemôže žiaden výrobca tvrdiť, že jeho mRNA, ktorú vpustí pacientovi do tela, nie je porušením vyššie uvedeného Článku 13 Oviedskeho protokolu.

Všetky krajiny tzv. Západného sveta – teda ich vlády – bez akýchkoľvek námietok kupujú takéto „rýchle upatlané“ vakcíny a očkujú nimi obyvateľstvo. Zdôvodňujú to vysvetlením, že to je „jediný spôsob ako ukončiť pandémiu“. Pritom je známe, že zásah do DNA sa môže prejaviť po rôzne dlhom čase, nemusí sa prejaviť vôbec, t.j. boli nasadené vakcíny o ktorých účinku teoreticky niečo hlásajú ich výrobcovia, ale s istotou nevedia povedať nič. Snáď iba to, že ak pacient bude mať na vakcínu reakciu, nevieme proti nej nijako pacientovi pomôcť. Na takýto zásah zatiaľ nevieme dať „korekčnú liečbu“, pretože sme sa pustili do úrovne, o ktorej v súčasnosti nič nevieme. A odborníci dobre vedia, že teoreticky u zaočkovaného pacienta po infikovaní sa tým vírusom môže tá naočkovaná mRNA vyvolať prehnanú obrannú reakciu, tzv. cytokine storm, búrku protilátok, ktorá ho môže v extrémnom prípade aj zabiť. Naša civilizácia, v honbe za obrovskými ziskami Pharma firiem, sa stala jedným obrovským šarlatánom.

Ale to všetko s výnimkou vlád Číny, Južnej Kórei, Austrálie a Kuby, ktoré nasadili proti vírusu lieky a „pandémiu“ zdolali. Čím dokázali, že deklarovaná „nevyhnutnosť nasadenia vakcín aby sme sa mohli vrátiť k normálu“ je lož v prospech schémy Pharma firiem, možno za významné úplatky. Aby toto mohli zástancovia „nevyhnutného očkovania“ vyvrátiť, museli by nám vysvetliť logický postup ktorým dospeli k uzáveru, že „liekmi to nejde, vakcíny sú nevyhnutné“.

A ešte by som pripomenul, že tu máme aj WHO – Svetovú Organizáciu pre Zdravie, ktorá je do tejto akcie plne zaangažovaná. Je však otázne, či WHO považuje za svoju primárnu funkciu ochranu zdravia obyvateľstva. Najznámejší citát prvého riaditeľa WHO pána menom Brock Chisholm: „To achieve one world government it is necessary to remove from the mind of men their individualism, loyalty to family traditions, national patriotism, and religious dogmas – Aby sme dosiahli jednu svetovú vládu, je nevyhnutné odstrániť z mysle ľudí ich individualitu, vernosť rodinným tradíciám, národný patriotizmus a náboženské dogmy“. Keďže ide o prvého riaditeľa WHO, vzniká otázka – aj vzhľadom na hysterickú vakcináciu namiesto liečenia – či tento citát vlastne nepopisuje pôvodný/skutočný zámer založenia WHO – s použitím zdravia ako páky.

Nabudúce sa posunieme na konšpiráciu o umelom pôvode vírusu – má už vlastné dejiny.

Tento blog bol pôvodne uverejnený na Slovanských Novinách.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.