Založ si blog

Argumenty pre vakcináciu?

Tému z nadpisu mám v úmysle trochu prekročiť, lebo tu ide o viac. EÚ už dokonca pripustila, že tie Vakcíny nie sú účinné proti COVIDu, a dokonca znižujú všeobecnú imunitu organizmu, a napriek tomu sa – vraj – na jeseň chystá na ďalšiu mocnú kampaň a pracuje na nejakých nových licenciách okolo tých „vakcín“. Ale, možno to dovtedy skončí, viď na konci.

Vakcinácia bola totiž v niektorých krajinách nasadená ako skoro povinná, aj u nás bola tlačená aj cez „šplhúnskych“ zamestnávateľov (k tomu na konci). A – napriek tomu, že už aj EÚ pripúšťa možnosť, že „tieto vakcíny znižujú prirodzenú imunitu“ – chystá sa na jeseň roztočiť najakú ďalšiu vlnu vakcinácie (podľa agentúry Jedna Pani Povedala, ktorá je pomerne spoľahlivá). A okrem toho dokonca aj s vedomím, že tie „vakcíny“ vôbec nefungujú proti COVIDu, čo bolo vlastne – aspoň oficiálne – zámerom ich „nasadenia“.

Takže: je už dnes známe, na základe ich nasadenia, že tzv. „COVID vakcíny“:

  • nechránia pred ochorením zvaným COVID-19
  • nezmierňujú žiadnym spôsobom priebeh toho ochorenia (toto sa v niektorých prípadoch hlása, ale nie je to vôbec podložené serióznymi štúdiami)
  • nemajú vplyv ani na trvanie ochorenia
  • znižujú prirodzenú imunitu organizmu a to aj všeobecnú (!!)
  • sú to vôbec prvé vakcíny v dejinách ľudstva, ktoré sú typu mRNA, čím porušujú dva závažné zákony platné v EÚ, ktoré chránia obyvateľstvo pred „pokusmi na ľuďoch“, t.j. nasadzovaním neoverených liečebných postupov, a tzv. Oviedsku Konvenciu, a to zásahom do úrovne mRNA.
  • Pričom navyše „pandémia“ žiadna nebola, bola iba umelým výtvorom propagandy EÚ
  • skutočná „pandémia“ COVIDu prebiehala, ale výlučne v krajinách s masovým nasadením vakcinácie, s vysokým percentom ťažkých priebehov a úmrtí práve u vakcinovaných!! (napr. Kanada, Izrael, ..).

Tieto skutočnosti ale automaticky vyvolávajú otázku, čo je skutočným zámerom takého razantného tlačenia vakcinácie touto konkrétnou „vakcínou“. Tieto mRNA vakcíny totiž navyše nie sú nikde na svete zatiaľ oficiálne autorizované na použitie (!!!). EÚ v súčasnosti pracuje na získaní akejsi „licencie“ na nasadenie tých „vakcín“, ktoré, ako ukazujú štatistiky z vyššie uvedených krajín, ľudí skôr zabíjajú ako chránia.

Ale ešte si krátko zopakujme celkový obraz. Na zákazku vlády USA, konkrétne cez štátneho šéflekára Dr. Fauciho, bol ten vírus vyrobený v Číne. Po jeho vypustení na ľudí, skoro okamžite, všetky Pharma firmy masovo (zdanlivo z večera do rána) „vyvinuli a vypustili“ prakticky identické vakcíny. A pritom vieme, že vývoj novej vakcíny trvá najmenej 12 rokov. Takže predbežný záver: To je určite znôška lží. A automatická otázka teda je – ako to bolo naozaj? 

Jediné čo vieme na to odpovedať s istotou je, že:

  • Pharma firmy museli na vakcínach pracovať už dávno, cca 12 rokov, a dokonca „zahodili“ konkurenčné vzťahy a vyvinuli „spoločnú“ vakcínu!! Toto je naozaj úkaz ktorý robí celý prípad maximálne podozrivým.
  • Aj vírus teda musel byť navrhnutý a vyvíjaný dlhší čas, aby sa dali proti nemu vyvíjať vakcíny, a nestalo sa, že tie vakcíny nebudú proti nemu účinné aspoň čiastočne. Takže vývoj vírusu musel prebiehať ešte skôr, teda celá „akcia“ je dosť dlhodobá.
  • Ale – aj tak tie vakcíny naozaj nie sú vôbec účinné proti „ochoreniu COVID“!!. Toto vlastne eliminuje predošlú námietku, ale zároveň iniciuje plno ďalších.
  • Dokonca ani nezmierňujú priebeh „choroby COVID“, ani jej trvania, hoci to niektorí tvrdia, ale nemajú to ničím podložené.
  • Znižujú prirodzenú imunitu organizmu, a to aj všeobecnú(!), čo je vlastne značne nebezpečné, a okrem toho, zároveň to významne spochybňuje oficiálne hlásané dôvody vakcinácie, nakoľko v skutočnosti to vakcinované osoby ohrozuje.

Na základe uvedeného nemôžem mať samozrejme všeobecný pocit, že by „vládcovia“ EÚ konali v našom záujme. Ale, vrátim sa k úlohe, ktorú hrali vo vakcinácii zamestnávatelia.

Značný počet ľudí sa u nás musel dať vakcinovať preto, že zamestnávateľ vyhlásil, že nevakcinovaní nemôžu chodiť do práce, aby nenakazili ich, vakcinovaných. Takže, toto nariadenie hlása, že:

My vzorní a poslušní sme sa dali vakcinovať, takže sme teraz chránení proti COVIDu.

  • Vy nemôžete vstúpiť na pracovisko, lebo môžete mať COVID a môžete nás ním nakaziť.

  • Normálne by im človek odpovedal – ako vás môžeme nakaziť, veď ste vakcinovaní! Ako to, že sa bojíte nakazenia, načo ste sa dali teda vakcinovať? Povedali vám snáď pri vakcinovaní, že to nechráni proti COVIDu? A vy ste sa aj tak dali vakcinovať?

  • To jest, mnohí zamestnávatelia, pod tlakom štátnej moci, postupovali podľa absurdného, v podstate vlastne imbecilného, argumentačného systému, ktorý ukazuje, že štát z nejakého dôvodu, ktorý nie je logicky udržateľný, „tlačil do vakcinácie“, ktorá vlastne – ako súčasne nepriamo pripustil – vôbec nefunguje.

  • Takže – štát by nám mal vysvetliť celý COVID/vakcíny komplot. Pretože zatiaľ to bezpochyby znie mentálne retardovane. A nepriamo to obviňuje z nekalých zámerov, keďže z celého je na 100% jasné, že oficiálne uvádzaný dôvod je nepravdivý.

Ale pritom, predstavte si, v ďalšom blogu Vám prezradím, že USA medzitým „pandémiu“ ukončili a to oficiálne. Teoreticky teda všetky tie „opatrenia“ a „vakcinácia“ skončia. Snáď sa práve teraz neprestaneme chovať podľa nich. 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.