Založ si blog

EU priznala: Vakcíny poškodzujú imunitný systém

Autor: Arsenio Toledo , Global Research

Európska Únia (EU) nakoniec pripustila, že vakcíny proti Wuhan coronavíru (COVID-19) ničia imunitný systém a robia ľudí citlivejšími nie len na COVID, ale na všetky choroby.

Podľa Európskej Medicínskej Agentúry (EMA), prijímanie posilňujúcich dávok (booster doses) tej COVID-19 vakcíny každé štyri mesiace by mohlo oslabiť imunitný systém a vyčerpať ľudí (Súvisiace: Qatarská štúdia zistila, že mRNA vakcíny v skutočnosti ZNIŽUJÚ imunitu proti COVID-19.)

Napriek tomuto odhaleniu, EU naďalej odporúča, aby si ľudia dali pichať tie COVID-19 vakcíny a posilňujúce dávky – boosters. Jediné čo chce EMA zmeniť je čas medzi posilňovacími dávkami.

[Posilňujúce dávky] možno dať raz, alebo možno dvakrát, ale to nie je niečo, čo by sme mysleli že by sa malo trvale opakovať (should be repeated constantly),”povedal Marco Cavaleri, šéf EMA pre biologické ohrozenia a vakcinačné stratégie. “Musíme premyslieť, ako môžeme prejsť od súčasného pandemického nastavenia k viac endemickému nastaveniu. ”

Ale ani toto odhalenie (revelation) od EMA nezastavilo EU v odsúhlasovaní viac a viac vakcínových dávok pre svoju populáciu.

Takže EMA a to European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) – Európske Centrum pre Prevenciu a Ovládanie Chorôb – odsúhlasilo odporúčanie, dávať ľuďom vo veku medzi 60 a 79 rokmi druhé podilňovacie dávky tých mRNA COVID-19 vakcín.

Ľudia, ktorí majú zdravotné stavy ktoré ich robia náchylnejšími na choroby, majú teraz nárok aby dostali druhú dávku mRNA posilňujúcej injekcie v celom 27-národnom bloku.

Odsúhlasenie prídavných posilňovačov pre zraniteľnejšie sektory spoločnosti bolo vraj urýchľované v reakcii na zvýšenie počtu infikovaných, v tom asi najvakcinovanejšom kontinente na planéte.

Ako prípady a hospitalizácie opäť rastú ako vstupujeme do letnej sezóny, vyzývam každého aby sa dal vakcinovať a posilniť tak rýchle ako sa dá,” povedala Európska Komisárka pre Zdravie a Bezpečnosť Potravín Stella Kyriakides. “Nemôžeme strácať čas.”

Vyzývam členské štáty aby rozbehli (to roll out) druhé posilňovacie dávky pre každého vo veku nad 60, ako aj všetky zraniteľné osoby okamžite,” doplnila.

ECDC Riaditeľka Andrea Ammon tiež tvrdí, že kontinent je svedkom “zvýšenia počtu notifikácií o prípadoch COVID-19, a zvýšenie trendu v príjmoch do nemocníc a do ICU (intenzívky), a pobytoch v nich, a to vo viacerých krajinách. ”

Toto signalizuje začiatok novej, širokej vlny COVID-19 cez celú Európsku Úniu,” povedala Ammon. “Ešte stále je tu veľa jednotlivcov v riziku silnej COVID-19 infekcie, ktorých potrebujeme ochrániť čo najskôr. ”

Viac vakcinácií proti COVID-19 zvýši pravdepodobnosť úmrtia.

Hostiteľ “The Daily Veracity” (zrejme relácia) Vincent James upozornil, že dokonca ani úprava času medzi posilňujúcimi vakcínami pravdepodobne nič nezmení a ľudia budú naďalej zažívať oslabujúce/poškodzujúce účinky (debilitating effects) po obdržaní vakcín.

Ak tá vakcína, a opakované dávky tej vakcíny, ničí (destroys) váš imunitný systém, čo je niečo čo Európsla Únia nedávno priznala (European Union admitted recently!!!), tak to vás potom robí práve náchylnejšími na všetky choroby,” varoval James. “A ak vás to robí náchylnejšími na choroby, tak vás to robí náchylnejšími na zomretie, pretože vakcína ničí váš imunitný systém.”

James varoval ľudí pred obdržaním čo len jednej COVID-19 vakcíny, keďže evidencia (v angl. aj dôkazy) ukazuje na skutočnosť, že tie nielen ničia imunitný systém, “ale tiež vás jednoducho priamo zabijú (but also they just straight up kill you ). ”

Nemám čo dodať. Všetko je asi v piatich predošlých blogoch. Konkrétne v tomto sa dokonca uvádza, že EÚ dodnes nemá tú vakcínu autorizovanú na nasadenie! Ako je možné, že bola nasadená?? A teda všetci doteraz očkovaní v prípade následkov asi budú mať problém získať nejaké odškodné. Zaujímalo by ma čo teda „pacient“ pred „očkovaním“ podpisuje. A ešte, aby zároveň ten dokument uviedol stav pacienta pred očkovaním, resp. jeho subjektívny názor na svoj zdravotný stav. Pretože:

  • Vakcína nie je v EÚ autorizovaná, chystá sa to na jeseň, ale viď ďalej

  • Vo viacerých krajinách spôsobila katastrofálne následky, najmä v tých s vysokým percentom zaočkovaných občanov (Kanada, Izrael, …)

  • Nasadenie vakcíny typu mRNA ešte stále porušuje zákony platné v EÚ!!

  • Tie zákony boli prijaté okrem iného na základe toho, že o zásahoch na úrovni mRNA stále veda nič nevie, a najmä v súvislosti s tým, že sú trvalého charakteru (!!), t.j. prakticky v tom kontexte sú absolútne neoverené, a ešte dlho budú. A tie zákony zatiaľ nikto nezrušil, tie predstavujú kľúčovú ochranu obyvateľstva pred pokusmi určitého typu na ľuďoch.

  • Ak ich niekto zruší, alebo vydá zákony ktoré umožnia to obchádzať, tak bude každému jasné, že tu nejde o naše zdravie.

  • Z predošlého vyplýva, že štát musí dať záruky za akékoľvek zhoršenie zdravotného stavu po vakcíne a to na viac rokov! A vydať nejaký sadzobník poškodení až po úmrtie. Podľa dostupných informácií máme vraj len 7 následkov úmrtia, ale tomu neverím. A presne to mám na mysli týmto sadzobníkom a záznamom o stave pacienta pred vakcinovaním.

  • A – vráťme sa k nadpisu – už nikto nepochybuje, že vakcíny poškodzujú imunitný systém, a vlastne sa celý čas len špekuluje ako to „šetrne“ predložiť/nariadiť verejnosti. To som zvedavý, keďže je to bezpochyby čiastočná/úplna likvidácia imunitného systému – ako je vôbec možné niečo také zdôvodniť? To je predsa absurdita!

  • A na záver: vírus COVID – 19 bol vytvorený umele, zaplatený bol vládou USA, vyrobený v Číne (vlastne na zákazku), prostredníkom bol Dr. Fauci, a podľa všetkého jeho účelom je znížiť počet ľudí na Zemi. Toto hľadisko, a vlastnosti vakcín, dokonca skúma aj US senátor Kennedy, a „je proti“!. Nech si naši štátnici preberú tie veci s pánom senátorom, však sme partneri v NATO. Ale mali by sa naučiť anglicky, cez tlmočníka to nebude dobre fungovať, téma a prístup k nej môžu byť zložité, aj práve v súvislosti s tou zákazkou Dr. Fauciho. Také veci sa blbo prejednávajú na medzinárodnej úrovni, asi to pán senátor odmietne, hoci on je vlastne proti tým vakcínam.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.