Založ si blog

Pokus USA o udržanie sa: Pakistan

Od autora G5, Gumshoe News, Austrália. Už som od neho prekladal, je bývalý špión, pôsobil v tejto súvislosti aj v Moskve. Aby sa nám nezdalo, že USA sa sústreďujú len na Ukrajinu:

Od medzinárodnej siete špionážnej komunity len do hodiny od udalosti (From International Intel Community network, within an hour of the event.)

Imran Khan; predošlý predseda vlády, a „veliteľ“ populistickej dôvery v Pakistane; ako Trump v The USA; bol uväznený a obvinený pod nejakým teroristickým odvarom dnes zavčas ráno.

Historka začína teraz presakovať (leak) cez mainstream. Ale len ako sa očakáva.

US Intel má záujem o opozičné bábky voči Khanovi.

Takže US expertizmus sa rozhodol naduť líca na tomto sub-kontinente. Oni tu už udržovali rozdelenie odkedy ten Savilitský-hlupák Mountbatten sa rozhodol ísť do toho s odporúčaním svojej manželky od jej vtedajšieho partnera (then bed-mate) Jinnah, s vytvorením Pakistanu v Auguste 1947, pred 75 rokmi s presnosťou na mesiac.

Pripomína to iného imperialistického hlupáka Churchilla, v súvislosti s Cairo Konferenciou v roku 1921. Ktorá vlastne zodpovedá za to rozdelenie Stredného Východu, skoro na deň presne.

Nebudem sa dokonca ani pokúšať spomínať tú fixáciu na Marmarské More, počas dvoch svetových vojen. A ani Židovskú, Arménsku a Ukrajinskú Genocídy; ani ako vznikli, a ako boli v skutočnosti vykonávané. To je iná kapitola, s neprekonateľnou zásobou dôkazov.

Čo sa momentátne plaví na tom podvodnom zatknutí supra: už bolo upravené (adjusted) a prekráčalo späť cez Amerikanistami ovládané médiá.

Khan bol predtým vyhnaný z úradu, a to US špionážnymi operáciami. Spomeňme si: Austrália, Nový Zéland, USA, Irán, Irak, Ukrajina, Vietnam, Grécko, Filipíny, Papua Nová Guinea, Balkán, a každý jeden národný štát od Mexika po Patagóniu a tak ďalej.

Na stretnutí pred nejakými tromi hodinami s kolegom z Pakistanských Síl, ma upozornili že: mediálne správy o udalosti sú blokované v Pakistane, a upravované v Amerikanistických médiách, aby sa zistilo, ako by sa táto súčasná šibnutá US intervencia; pokúšajúca sa o ďalšiu zmenu režimu; dala upraviť aby sa dalo vyhnúť ďalšej občianskej vojne.

Tá fixácia na strane USA je skutočnosť, že Pakistan je aj „na Ruskej Obežnej Dráhe“, rovnako ako India. USA má trvalé problémy s udržovaním svojej vymyslenej fikcie o udržovaní neprestajných teritoriálnych vojen. Ako USA udržovali cez celý Blízky Východ.

Vytvorenie Izraela má lokálnu históriu nasadenia/zapájania sa, ktorú možno prirovnať k týmto prípadom: Kríza Suezského Prieplavu, Fingovaný Prípad USS Liberty, Kríza Panamský Prieplav.

Po celej Strednej Amerike: Spomínam na stále sa opakujúce graffiti: ‘YANQUI GO HOME’.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.