Založ si blog

Manévre/klamstvá našich „štátnikov“ s imunitou

Už som vyhlásil, že nebudem diskutovať k vakcinácii, ale nedá sa. Naši súčasní „vládcovia“ ignorujú realitu súčasného sveta zo všetkých hľadísk, dokonca predstierajú, že to nie oligarchovia z USA dali vyvinúť vírus na zníženie počtu obyvateľov zemegule (a pritom vláda USA to platila, takže majú evidenciu platieb, a aj výstupy na základe ktorých platby odsúhlasili). Ignorujú aj to, že patent na CORONA vírus prihlásený v USA má Pirbright Institute, Veľká Británia (to je už odstrážené a pri hľadaní vám ponúkne SARS, ale viď tento blog). Už dosť dlho si nepamätám kedy USA/EU/NATO povedali niečo čo je bezpochyby pravda. To by som sa asi pustil hľadať inú „skutočnú pravdu“ a nakoniec utrpel šok. Ale to určite nehrozí.

Naša vláda ma svojimi postojmi v podstate neustále vyzýva – nepriamo ale iste – aby som ich nápady a nariadenia ignoroval. Menia nariadenia na základe okamžitých vrtochov ľudí z vládnúcich strán, zrazu predstierajú, že prirodzená imunita je horšia ako vakcinačná, čo je opak pravdy, totálne ignorujú skúsenosti z iných krajín. Ignorujú aj výsledky skúmania obsahu tých vakcín (Švédsko, Južná Kórea a ďalšie krajiny), ktoré po zohriatí na cca 35 °C poskytli prekvapenia na úrovni šokov. Dokonca sa zdá, že stále popierajú, že Corona sa dá aj liečiť, priamo to smeruje k otázke, či nie sú za tlačenie vakcinácie platení. To by samozrejme bola korupcia.

Ale korunu všetkému nasadzujú momentálne, keď dokonca ignorujú upozornenia WHO a EMA, že s tou vakcináciou sa to nesmie preháňať, lebo to ohrozuje prirodzenú imunitu. Možno si ľudia z WHO a EMA konečne uvedomili, že tie ich zjavne nesprávne postoje ich môžu ohroziť, nejaké žaloby už žehlili, ďalšie sú pravdepodobne na ceste. Pritom toto je presne to, čo mnohí lekári, citovaní nami blogermi, rozprávajú od začiatku celej „agendy“. Čo nám to tu vládne?

Agendu pritom neviem presne zadefinovať, lebo pozostáva z dvoch fáz – fáza 1 – výroba vírusu a jeho vypustenie na ľudstvo, a fáza 2 – akože liečenie následkov toho vírusu, resp. vakcinácia, pričom vakcína necháva za sebou obrovské množstvo obetí, určite už viac ako 50 000 (a v tom sú započítané len Európa, Británia a USA!). Navyše o tom, „na čo pacient zomrel“ rozhodujú v mnohých prípadoch účelovo, aby bolo obyvateľstvo zastrašené a dalo sa vakcinovať (a tiež nemuselo sa vyplácať odškodné). Podľa pôvodných „pravidiel hry“ – ktoré oficiálne nikdy neboli zrušené – by bola bývala táto „vakcína“ celosvetovo zakázaná po prvých niekoľkých úmrtiach.

Takže – naša vláda plánuje diskriminovať ľudí, ktorí majú po prekonaní COVIDu imunitu a zrušiť im najprv administratívne jej platnosť, a potom ju skutočne zničiť vakcináciou. Podľa informácií zo sveta, ktoré som už písal, má človek po tretej „booster“ vakcíne už prirodzenú imunitu zníženú na zhruba 50%. A Pharma ho má tam kde chcela, niektorí budú už potrebovať trvalú „údržbu imunity“ – ale umelej! Budú do konca života živiť Pharma firmy, a hlavne ich vlastníkov, ktorí celú tú pandémiu pripravili a spustili! A tá umelá imunita sa samozrejme nevyrovná tej prirodzenej, pretože je špecificky orientovaná, čo pripúšťajú aj Pharma firmy, a aj premenovali tie vakcíny na „génová terapia“.

A teraz čo znamená vyššie uvedené, že „naši odborníci“, si dokonca dovolili oponovať tým z WHO a EMA?

Logický výsledok je pozoruhodný, zvlášť ak si zhrnieme súčasné okolnosti: „Prekonaní“ (malo by byť prekonavší) majú imunitu proti Delta variantu, ktorý je z tých silnejších. Niektorí naši geniálni odborníci ju nielen skrátili – podotýkam že administratívne, čo so skutočnou imunitou nemá nič spoločné, a iba dokresľuje to absolútne ignorantstvo „odborníkov“ čo tu vládne – pričom odborníci – naozaj renomovaní zo sveta – naopak hovoria, že trvá až 9 mesiacov, mnohí tvrdia, že celkom sa nestráca ani potom, v zmysle „pamäťovej“ schopnosti T-buniek. Teraz sa sem blíži variant menom Omikron, miernejší ako bola Delta, čiže odpamätaná imunita nás čiastočne chráni. A naši odborníci, po skrátení našej imunity, chcú aby sme sa dali zaočkovať. Ale – to je ešte oveľa väčšia blbosť ako sa zdá na prvý pohľad: my máme – a ešte dlho budeme mať – len vakcínu proti variantu Delta, ktorý sme prekonali a máme proti nemu imunitu. Zaočkovanie touto vakcínou môže mať iba jediný efekt, ale kombinovaný: 1. zničí nám prirodzenú imunitu, a 2. neochráni nás pred variantom Omikron.

Ale toto zároveň niečím smrdí, a to konkrétne korupciou ako vyšitou v prospech Pharma firiem. A ešte by som znova pripomenul, že vakcinácia látkou, ktorá je v štádiu testovania, je automaticky klasifikovaná ako pokus na ľuďoch, čo je podľa Norimberského Kódexu zločin. A „výnimky“ z tohto zákona poskytnuté rôznymi inštitúciami Pharma firmám sú určite protizákonné. Navyše som si istý, že zvlášť ak sa v „pacientom podpísanom súhlase“ neuvádza, že ide o pokus na ľuďoch v rámci testovania vakcíny, tak sa „pokusnej osobe“ klamalo. To samozrejme robí súhlas vyjadrený podpisom neplatným.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.