Založ si blog

Vakcinácie: k bezpečnosti vakcín a zodpovednosti

Na nedávnom blogu na Pravde autor písal o známom, ktorý mal negatívne následky po vakcinácii, a štát sa jeho prípadom vôbec nebol ochotný zaoberať v zmysle následku vakcinácie. Vraj by musel dokázať, že to následok vakcinácie je. Ináč je to zmena zdravotného stavu, s ktorou sa má obrátiť na svojho lekára, a ten to bude riešiť, zrejme v rámci štandardného postupu a zdravotného poistenia.

Takže toto je postoj štátu, ktorý tlačí ľudí do vakcinácie, vakcínami stále nie oficiálne uznanými na úrovni WHO a EMA, t.j. prebieha to stále na úrovni pokusov na ľuďoch. Pritom štát nedávno, vzhľadom na nejaké námietky ľudí, vyhlásil, že na seba zodpovednosť za následky vakcinácie preberá – bolo to v rámci debaty k úmrtiam následkom vakcíny, ktorých vraj bolo u nás 7 – uznaných. Takže to bola len ďalšia z „návnad a zastrašovaní“, ktoré tu poletujú okolo. Skutočnosť, že po vakcíne nemôžete dostať COVID tiež nezaručujú, a hoci to nebolo nikdy vyhlasované, dokresľuje to charakter „vakcín“, pardon, „génovej terapie“.

Malá vsuvka: Neviete niekto náhodou čo to je, tá génová terapia? Nikto tu nebol, tak som si to musel nájsť: Oxford Dictionary píše, že to je „the introduction of normal genes into cells in place of missing or defective ones in order to correct genetic disorders“ -, teda: „zavedenie normálnych génov do buniek namiesto chýbajúcich alebo chybných, aby sa skorigovali genetické poruchy“. Tak teda – toto som teraz videl prvý krát, čo tá vakcína má v tele robiť. Ak sa dám vakcinovať, skoriguje mi nejakú genetickú poruchu, o ktorej som doteraz vôbec netušil. Najvyšší čas, povedal by vyrývač ako ja. Ale prípadne aj – a čo urobí ak žiadnu nenájde??.

Takže môžeme pokračovať – ak to má ešte zmysel po tej definícii génovej terapie.

Možno by stálo za to vyskúšať postoj, že človek odmietne podpísať „súhlas“, nakoľko

  • tam zrejme všeličo nie je napísané, t.j. chýba, uvediem ďalej

  • zrejme tam nie je napísané nič múdrejšie ako že v prípade problémov sa má hlásiť u obvoďáka, takže –

  • je nutné vložiť ďalší bod, v ktorom bude uvedené, kde sa má hlásiť v prípade jasných príznakov, že ide o neštandardnú zmenu zdravotného stavu, naznačujúcu následok vakcíny, a nesmie to byť obvodný lekár, ale priamo taký, ktorý nemusí človeka posielať ďalej – t.j. okamžitá podpora bez straty času a bez tápania „čo mám teraz robiť“.

Treba aby štát v rámci možnosti 3 zriadil priamy a okamžitý prístup k „zdravotným službám pre následky vakcinácie“. Musí byť uznaný oficiálny stav „post vakcinačné príznaky“, a medicínske miesto, kde sa človek môže obrátiť priamo. Pokiaľ viem, naše zdravotné karty sú dnes dostupné lekárom cez internet. Takže tanec s obvodným lekárom (s plnou čakárňou) je len štandardný pokus o „znechucovanie sťažovateľa“ – v tomto prípade ale môže ísť o vážne poškodenia, ktorých odstrániteľnosť sa s časom možno znižuje, t.j. musí zahrnovať aj možnosť zavolania rýchlej zdravotnej služby.

A teraz si ešte zatipujem, čo sa nepíše v letáku, ktorý dávajú podpisovať pred vakcináciou (dávnejšie som ho videl na Internete, ale nepamätám si z toho nič, okrem osvedčeného „štýlu na skrátenie čítania“), takže toto tam vtedy nebolo:

  1. vakcína je typu mRNA, teda stáva sa súčasťou Vašej genetickej výbavy,

  2. vzhľadom na bod 1, ostáva vo vašom tele dlhodobe, stále v akcieschopnom stave, môže sa aj preniesť na potomstvo,

  3. vzhľadom na vyššie uvedené body je v rozpore s tzv. Oviedskou Konvenciou, ktorá má v EÚ silu zákona, a je aj zahrnutá v zozname najzákladnejších ľudských práv,

  4. nie je oficiálne schválená ako vakcína, a teda jej nasadenie je z právneho hľadiska pokusom na Vašej osobe, čím porušuje Norimberský Kódex o pokusoch na ľuďoch.

Ale aj tak ľudia vždy nejaký papier na podpis dostávajú a väčšinou nečítajú – sú väčšinou nevhodne formulované a ľudia to vedia – takže to tam kľudne môžu aj vytlačiť.

A na záver – dostal som inšpiráciu od STV, bol tam program „Zemetrasenia na Slovensku“. Nejaké poriadne – politické – by sa zišlo, len nemáme žiadnu záruku, že by to dopadlo správne, a ešte aj o tom správnom máme rôzne predstavy.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.