Založ si blog

Kto vlastní patent na COVID?

Prečo sa tým zaoberám? No, asi ak nemáte na niečo patent, nemôžete to len tak používať. Vŕtaním sa v internetovom zdroji Gumshoe News sa mi podarilo zistiť, kto by to teda mohol byť, práve cez ten patent. Hneď prezradím, že to nie sú Číňania. Upozorňujem, že ten článok sa primárne nezaoberá touto témou, pri čítaní treba vydržať. A ešte je tam ďalší článok na túto tému s názvom „Coronavírus: sezónna nákaza, alebo širšia agenda?“, môj tip je „b je správne“, ešte som ho nečítal.

Patent na pôvodný vírus z roku 2007 mala štátna firma USA CDC, t.j. vlastne vláda USA – akýsi dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (Centers for Disease Control and Prevention). Patent vypršal 23.1.2020 (dôležitý dátum v šírení vírusu) nezaplatením poplatku. Pripomeňme si, že na jar minulého roku vypukla v USA epidémia chrípky a CDC na nejaký čas zatvorila vojenské biologické laboratórium vo Fort Detrick ako zdroj úniku.

Novšiu verziu má patentovanú Britská inštitúcia z mestečka Pirbright menom Pirbright Institute pod menom ‘coronavirus’ v USA ako U.S. „PATENT No. 10,130,701 – Coronavirus“.

Inštitút je financovaný: Wellcome Trust, Bill Gates, Európska Komisia, WHO a U.S. DARPA.

Od konca: DARPA, podľa Wikipédie, je „The Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA): is an agency of the United States Department of Defense responsible for the development of emerging technologies for use by the military“, teda Projektová agentúra pre pokrokový obranný výskum, zodpovedná za rozvoj novovznikajúcich technológií pre vojenské využitie. WHO už poznáme, Svetová Zdravotná organizácia. Billa Gatesa poznáme, jeden z účastníkov vlaňajšieho zázračne predvídavého „Corona vírus nácviku“ v USA, spojený s WHO, s Big Pharma, ale aj s US Army.

Ohľadne WHO je pozoruhodný prvý riaditeľ tejto inštitúcie pán Brock Chisholm, a to pre jeho výrok:

To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men, their individualism, loyalty of family traditions, national patriotism and religious dogmas.”

Teda: Na dosiahnutie svetovej vlády je nevyhnutné odstrániť z myslí ľudí ich individualizmus, lojalitu k rodinným tradíciám, národný patriotizmus, a náboženské dogmy. Nie je nám to povedomé? Nie to naše, malé, domáce, zabudnite, prejdite na to svetové – z Ameriky, Anglicka, používajte anglické slová aj v Slovenčine, je to in! Prijímajte migrantov, rozšírite si kultúru! A prestaňte si myslieť, že tá vaša je bohviečo. A všímajte si najmä ľudské práva menšinové. Týmto smerom nás postupne tlačí tá „moderná koncepcia ľudských práv a kultúry“, ktorá nám postupne vtláča to „nové, moderné, všeobecné, svetové“. Z toho je jasné, že WHO bola od začiatku nástrojom na tzv. svetovú dominanciu. Páka „zdravie“ im dáva značné možnosti zneužívania.

Ďalší sponzor je Wellcome Trust, je to „research charity“, teda výskumnícka charita. Žije z dedičstva svojho zakladateľa – Sir Henry Wellcome. Z ich webu sa veľa zistiť nedá.

Vlastník nového patentu, Pirbright Institute, sa zaoberá podľa vlastného webu vírusmi zvierat, vraj len domácich. Pritom je rozširovaný (najmä zo strany USA) názor, že vo výslednom víruse sú primiešané vírusy nejakých zvierat. Favorizujú sa zvieratá predávané na trhu vo Wuhan, ako opancierovaný mravenčík a netopiere. Na možnosti inštitútu Pirbright, ktorý má vírus patentovaný, a zaoberá sa výskumom vírusov, a má aj patričné laboratóriá, sa „nejako zabúda“.

Pri pokuse so starým vírusom vypusteným v USA, viď hore, sa zrejme ukázalo, že spôsobuje pomerne obyčajnú chrípku, nová verzia vyvinutá u odborníkov je zrejme silnejšia. Celú históriu okolo toho vírusu možno nájsť napríklad tu. Takže stačilo nezaplatiť ročný poplatok za ten starý, čím „získal legálnosť“ nový vírus, aj tak už bol nasadený.

A na záver niečo k vakcínam proti Coronavírusu. Podľa viacerých názorov totiž v niektorých veľmi zriedkavých prípadoch u očkovaných pacientov, keď dostanú ten vírus, môže nastať „cytokine búrka“ a pacienta zabiť – čosi ako prehnaná reakcia organizmu. Cytokine je široký názov pre mnoho prvkov obranného systému, ktoré si systém vytvára keď je napadnutý. Článok sa tiež nachádza na Gumeshoe News, na mňa je príliš odborný. Ale z toho, ako sa Big Pharma a Gatesovci podieľali na tom víruse, príprave a nasadení, resp. z ich vplyvu vo WHO a Pirbright Institute, je jasné, že tu ide o veľa peňazí a nie o pár mŕtvych naviac. Vieme predsa, že presný obsah vakcín je tajný (vraj kvôli konkurencii).

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.