Založ si blog

Už vieme prečo neliečiť! Pfizer vyvíjal, otroci čakali!

Tak nám Pfizer vyvinul liek na COVID! Takže teraz to vyzerá, že tie hromadné úmrtia na COVID v tej počiatočnej fáze má na svedomí – Pfizer! Tipujem, že sa vedelo – možno to oznámil, ale vývoj sa zdržal – že vyvíja konkurenčný liek voči Ivermectinu, a nariadil, že kým ho vyvinie musí sa výlučne vakcinovať! No a naši poskokovia si netrúfli naplno nasadiť ten ivermectin. Tak nasadzovali iné lieky, a len pre papalášov, napr. pána vtedy predsedu vlády Matoviča vraj isoprinosine (to mám od mojej obľúbenej spravodajskej kancelárie JPP – Jedna Pani Povedala, dnes to vraj znamená Jeden od Pfizeru Prikázal). Na Slovensku vtedy zomrelo najviac ľudí na počet obyvateľov na svete.

Pozoruhodné je, že práve Pfizer je momentálne pod značným tlakom, lebo jeho vakcíny spôsobili veľa úmrtí a poškodení, a navyše z firmy unikli interné dokumenty, ktoré jasne ukázali, že firma vedela o nebezpečnosti svojich vakcín celý čas, viď aj dva blogy späť prejav senátora Roberta Kennedyho. A vsuvka – ivermectin to nebude, lebo ten je založený na nejakom mikróbe z Japonských pieskov (ak ho Japonci nedajú, a/alebo to nie je možné).

Kedysi sme tu mali systém vlády, ktorý sa volal socializmus, medzi ľuďmi sa volal komunizmus. Celý štát mal síce normálne vyzerajúcu štruktúru riadenia, či už územne, alebo v rámci priemyselných celkov, ale reálne sa všetko riadilo z politického centra fakticky jedinej politickej strany. Bolo ich teoreticky 5, dve ďalšie v ČR a dve v SR, ich zástupcovia sedeli v „parlamente“, ale mali ohraničený počet členov, a poslúchali Centrálnu Stranu – boli čosi ako „politická ozdoba“. Politici – súdruhovia – mali vždy väčšie slovo ako ekonómovia, ktorí aj tak postupne rezignovali, lebo museli poslúchať diletantov politikov. Okrem toho politické vedenie poslúchalo Rusov. Ale veď to je presne ako dnes – len poslúchajú teoreticky EÚ, prakticky USA.

Príklad: V Nemecku sú sily, ktoré pod komandom USA zdržujú spustenie plynovodu NordStream2 – hotového. USA sú za to, že budú namiesto toho „plynule zásobovať Európu skvapalneným plynom“ z USA – loďami, ako ináč -, čo nás vyjde neporovnateľne drahšie a bude úžasne nespoľahlivé. Je samozrejme možnosť vybudovania zásobníkov na ten plyn, …, ale – ten NordStream 2 je hotový, len to zdržujú nejakí nemeckí dôležití „súdruhovia“, ktorými manipulujú Američania. Je možné, že za vyššie uvedenú variantu im nasľubovali „majland“. Rusom je to jedno, majú už nejakú Super-zmluvu na dodávku plynu do Číny v obrovských objemoch. A čakali dlho kým to podpísali, na nejakú normálnu reakciu od EÚ. Už sa stavia potrubie cez Mongolsko. Súdruhovia – tí Nemeckí a EU – dodnes čušia. Možno sa rozhýbu a Rusi už nebudú mať voľnú kapacitu. Tento spôsob presne kopíruje ten za tzv. komunizmu, aj tá do očí bijúca neschopnosť normálneho myslenia v „horných“ vrstvách, aj tá podriadenosť nejakým štruktúram, prípadne úplatnosť.

A teraz bude nasadený, namiesto pokusnej vakcíny Pfizer, pokusný liek Pfizer. Ďalšie víťazstvo nášho novodobého komunizmu – verzia EU-USA. Akési déjà vu, ale včítane otázky – vzhľadom na vpredu uvedené – čo sa z toho vykľuje?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.