Založ si blog

Budete potrebovať štvrtú, piatu, šiestu a siedmu dávku

Napísal som, že už nebudem o vakcínach, ale tento článok má širší záber.

Nadpis je výrokom Izraelského profesora menom Armon Afek, autorkou článku je Dee McLachlan, Gumshoe News. Pochádza pôvodne z Information Liberation.

Člen poradného výboru Ministerstva Zdravia Izraela pre vakcináciu a zástupca šéfa najväčšej Izraelskej nemocnice Profesor Arnon Afek oznamuje verejnosti, aby sa priravila na nielen tú švrtú “booster” – posilňovaciu – injekciu, ale aj na tie piatu, šiestu a siedmu. ‘Tí, čo si myslia že nebudú potrebovať si dať pichnúť viac tých „boosters“, sa mýlia,’ povedal Afek v pondelok.

“…’Budeme potrebovať dať si štvrtú dávku, piatu dávku, šiestu dávku a siedmu dávku. Pokiaľ pandémia pokračuje na miestach ako je Afrika, kde je zaočkovaných len zopár ľudí, nové varianty COVID-19 sa budú vyvíjať, a potreba chrániť sa proti ním vykcínami bude pokračovať,’ povedal.

CEO – výkonný riaditeľ – Pfizeru Albert Bourla, ktorý ako sa zdá pracuje v spolku s vládou Izraela, opakovane povedal, že ľudia budú ’‘potrebovať… ‘výročné – annual – revakcinácie’.”

Môj dodatok. To je presne to, pred čím už od začiatku varovali mnohí odborníci (tým nemyslím „odborníkov“). Podľa názorov viacerých z nich tie vakcíny – len čiastočne – znižujú pravdepodobnosť ochorenia na COVID, ale znižujú prirodzenú imunitu človeka. Teda Všeobecnú imunitu, čo ale v podstate ovplyvňuje aj tú prirodzenú časť imunity proti Covidu, ktorý je z hľadiska môjho organizmu „nejaká chrípka“ (ktorú som prekonal).

Nie je mi známe, a neviem či to bolo preskúmané, ako dlho sa po tých vakcínach táto prirodzená imunita regeneruje. Pretože v mojom prípade – bez vakcíny – fungovala dobre a úplne dostatočne, nebral som dokonca žiadne lieky. Tým netvrdím, že je možné toto aplikovať všeobecne, priebeh je individuálny, ale riešenie, ktoré vedie k „celoživotnému očkovaniu“ proti vírusu, ktorý na objednávku Vlády USA (financovala to) dal vyrobiť Dr. Fauci, je podriadenie sa kriminálnemu komplotu Vlády USA a Farmaceutických firiem. Je nutné hľadať iné riešenia, a najmä analyzovať obsah tých vakcín, pýtať sa aj ako je možné že všetky firmy vyvinuli identické, a následne túto zjavne kriminálnu zápletku riešiť trestnoprávne.

Obsah niektorých z tých vakcín sa už skúma a je vraj dosť prekvapujúci, ale zatiaľ výlučne v negatívnom zmysle (Švédsko, Južná Kórea). Závery ku ktorým dospel Dr. Bhakdi ohľadne možného ohrozenia zdravia stále neboli vyvrátené.

Pripomenul by som ale ešte, že práve Izrael je najlepšou ukážkou negatívneho dopadu „maximálnej zaočkovanosti“, kedy v kritickom stave ležia v nemocniciach chorí na COVID plne očkovaní. A podobný stav je v Británii, pričom tam majú zaočkovanosť „len“ cca 60%. Pripomínam to najmä tým, čo „to tlačia“, a ignorujú aj tie následky preočkovanosti, čo sú už známe. Tým myslím, že v čase sa môžu prejaviť ďalšie, keďže vakcíny nie sú otestované, t.j. vlastne teraz prebiehajú pokusy na ľuďoch. Pripomínam, že vakcíny porušujú Oviedsku Konvenciu, ktorá má v EÚ silu zákona.

A ostáva otázka aký je úmysel za tými siedmimi vakcínami? Je totiž vysoko pravdepodobné, že vtedy už ľudia nebudú mať skoro žiadnu prirodzenú imunitu, a budú trvale závislí na Pharma vakcínach, aby prežili obyčajnú nádchu. Kedysi sa vravelo, že človek je koruna tvorstva. Bude prvým tvorom, ktorý sa pokúša o samovraždu ako druh. Snáď sa to nepodarí. Ale má bohužiaľ viac možností, viď napr. pokusy USA prvokovať momentálne násobne silnejšie Rusko (plus Čínu), v zúfalom predstieraní (dávno zašlej) sily.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.