Založ si blog

Údaje od firmy Pfizer – je to bomba

Zdroj: Global Research, Michel Chossudovsky

Pôvodne publikované 5. Decembra 2021, aktualizované 18. Decembra 2021

Videli ste tú zbierku (dump) dokumentov o vakcíne firmy Pfizer? Je to bomba. Žiadne čudo, že FDA (ako ŠUKL, ale pre USA, teda skôr ako EMA) bojovala 55 rokov aby to udržala v tajnosti .

Tu je rýchly štart:

Už vo Februári 2021, Pfizer už mal obdržaných viac ako 1,200 reportov o úmrtiach údajne spôsobených vakcínou a desiatky tisíc hlásených nepriaznivých udalostí, včítane 23 prípadov spontánnych potratov z 270 tehotenstiev a viac ako 2000 hlásení srdcových problémov (cardiac disorders).

Stále si pamätajte, že toto sú vlastné údaje Pfizeru.” hovorí Election Wizard (pôvodný zdroj)

Ďakujeme Election Wizard, že nás upozornil na tento report.

***

Tento Dôverný Report firmy Pfizer (Confidential Pfizer Report) uvoľnený ako časť Procedúry o Práve na Informácie (Freedom of Information (FOI) procedure, na základe zákona rovnakého mena v USA) poskytuje údaje o úmrtiach a nepriaznivých účinkoch zaznamenaných firmou Pfizer od začiatku projektu vakcín v Decembri 2020 po koniec Februára 2021, teda konkrétne dosť krátke obdobie (maximálne dva a pol mesiaca).

Tá Pfizer BioNTech vakcína bola vypustená v USA 14. Decembra po obdržaní Autorizácie na núdzové nasadenie (Emergency Use Authorization – EUA) 11. Decembra 2020.

V akejsi pokrútenej irónii, údaje odhalené v tomto “insider report – internej správe” vyvracajú oficiálnu historku o vakcínach „podomovo predávanú“ (peddled) vládami a WHO. A tiež potvrdzuje analýzu početných doktorov medecíny a vedcov, ktorí odhalili devastujúce následky tej mRNA “vakcíny”.

Čo je vlastne obsiahnuté v Pfizer “dôvernej” správe predstavuje detailnú evidenciu ohľadne účinkov “vakcíny“ na mortalitu a morbiditu (následky). Tieto údaje, ktoré pochádzajú z pôvodného zdroja (from the “Horse’s Mouth” – z úst koňa – angl. idiom) môžu byť teraz použité na konfrontovanie, ako aj formulovanie právnych procedúr proti Big Pharma, vládam, WHO a médiam.

Pred súdnym dvorom (Court of Law), evidencia obsiahnutá v tejto dôvernej správe Big Pharma (v spojení s údajmi o úmrtiach a nepriaznivých udalostiach zostavených národnými úradmi v EU, Británii a USA) je nevyvrátiteľná (irrefutable): pretože to sú ich údaje a ich odhady, a nie naše.

Uvedomujte si: to sú údaje ktoré sa zakladajú na hlásených a zaznamenaných prípadoch, ktoré predstavujú malé percento zo skutočného počtu k vakcínam vztiahnutých úmrtí a nepriaznivých následkov.

Toto je de facto Mea Culpa zo strany Pfizeru. #Áno, je to zabijácka vakcína – Yes it is a Killer Vaccine.

Pfizer si bol plne vedomý že tá mRNA vakcína ktorú marketinguje po celom svete rezultuje do vlny úmrtí a poškodení. Toto je rovnocenné zločinu proti ľudskosti na strane Big Pharma.

Vo firme Pfizer vedeli od začiatku, že to je zabijácka vakcína.

Ale to je aj Mea Culpa a Zrada na strane skorumpovaných národných vlád po celom svete, ktoré sú pod vyhrážkami a sú podplácané zo strany Big Pharma.

Vlády neurobli žiaden pokus aby vyzvali na stiahnutie zabijáckych vakcín.

Ľuďom sa hovorí, že účelom vakcín je zachrániť im životy.

Zabíjanie je dobré pre biznis”: Je to celosvetová operácia v multimiliardách dolárov. A Pfizer už teraz má kriminálny záznam (2009) u ministerstva spravodlivosti USA za podvodný marketing (Department of Justice on charges of “fraudulent marketing”).

Vyzývame týmto “Covid-19 Fact Checkers” aby si preštudovali tento Confidential Pfizer report.

(Oops. Je to čiste náhoda, že u Reuters predseda tých “Fact Checkerov” a predošlý Chief Executive Officer (CEO) James C. Smith “je zároveň významný investor a člen rady firmy Pfizer. (top investor and board member of Pfizer”). “Žiaden konflikt záujmov – No Conflict of Interest”).

Môj dodatok, hoci asi nadbytočný: aspoň máme info o tom kto sú tí super objektívni čo „objektívne“ reagujú na to čo píšu blogeri. Na tých úrovniach sú najatí a pravdepodobne nemajú na vec vlastný názor, resp. ak aj majú, ten nepoužívajú. Tí na Pravde vyzerajú väčšinou že si to myslia.

A ešte jeden – tie vakcíny stále nie sú schválené, teda sú stále „podomovo predávané“, ako to vyššie nazýva autor. A ešte som zvedavý na reakciu „úradov“ na rôznych úrovniach. Ostanú zalezené a „nebudú o tom nič vedieť“? Teoreticky ale majú nejaké zodpovednosti, čo ŠUKL? Vyhovorí sa na EMA? A tí na WHO? Pokiaľ viem, India už WHO zažalovala, detaily nepoznám, uvidíme čo na to EMA.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.