Založ si blog

Robert F. Kennedy Jr – prejav pred davom – speach for the crowd

https://gumshoenews.com/2021/12/03/kennedy-tell-them-we-are-going-to-fight-for-their-freedom-until-they-can-fight-for-themselves/

Povedtze im, že my ideme bojovať za ich slobodu, až kým nebudú schopní bojovať za seba. Je to skoro 70 rokov odkedy iný Kennedy identifikoval iný problém v slávnej reči o „tajných spoločnostiach“.

Povedtze im, že my ideme bojovať za ich slobodu, až kým nebudú schopní bojovať za seba. Je to skoro 70 rokov odkedy iný Kennedy identifikoval iný problém v slávnej reči o „tajných spoločnostiach“.

V dejinách ľudia nikdy neprenechali moc dobrovaľne. Žiadna vláda v histórii ľudstva nepustila moc z rúk dobroviľne. Ide o moc, ktorú zobrali nám počas posledných 20 mesiacov – a nikdy nám ju nevrátia. Zobrali ná slobodu prejavu, zavreli kostoly, zrušili procesy proti firmám, bez ohľadu ako zanedbávajú povinnosti, aké sú nezodpovedné. Bez ohľadu na to, aké vážne je vaše poranenie, nemôžete tú firmu žalovať. Vzali ná právo na vlastníctvo, v Spojených Štátoch zavreli milión biznisov počas roka, bez akejkoľvek kompenzácie, a bez predpísaného postupu.Zobrali nám právo byť slobodní, požívajú prehliadky bez oficiálneho povolenia, konfiškovanie, a dohľad nad nami zo strany vlády. V Spojenách Štátoch sú všetky tieto úráva vymenované v Bill of Rignts, súčasť Ústavy USA. A k najdôležitejším z týchto práv patrí aj právo na slobodné vyjadrenie názoru, ktoré zmizlo (is gone), právo na možnosť zúčastniť sa na príprave pravidiel, od toho čo chce vláda posleť ďalej ako zákon, musí to navrhnúť, vysvetliť, publikovať, musí vysbetliť vedecký základ toho zákona, musí urobiť krížovú nanalýzu toho zákona a vysvetliť to verejnosti. A potom máme komentovanie, na ktorom má právo sa zúčastniť celá verejnosť. A potom máme hearings – počúvania – na ktoré si môžeme priviesť vlastných vedcov a expertov, a všetko je transparentné. Toto všetko bolo vymazané (obliterated). Dnes je zákonom to, čo jeden človek povie že je. Vrchný doktor Ameriky Anthony Fauci (vyslovuje ho správne po taliansky Fauči). Počas jedného týždňa v Marci 2020 Fauci povedal svetu, že matematika nefunguje. Je vedecky bezcenná. O dva mesiace neskôr chcel všetkým Američanom nasadiť masku. Nedal nám žiadnu vedeckú štúdiu, na základe ktorej zmenil názor. Jednoducho, povedal to je nový zákon, robte čo sa vám prikazuje. Zo všektých tých práv za ktoré zakladatelia tejto krajiny umreli, prišli o majetky, …, aby nám dali tento Bill of Rights. A všetky tieto práva, v priebeho 20 mesiacov, sa stratili (were obliterated). A netýka sa to len Američanov, globálny Coup d´état. (štátny prevrat, puč).

Proti Liberálnej Demokracii, cez celú planétu. A pritom všetky tie vlády hovorili, že to je len dočasne, dva týždne. A pozrite sa čo sa deje, zobrali nám tie práva a nikdy nám ich nevrátia, ak ich neprinútime.

Potlesk a hurhaj. A pokračujú Zeleným pasom. Zelený Pas je spôsob ktorým si konsolidujú svoju moc nad nami, nad Vašími životmi. Zelený pas nemá nič s verejným zdravím. To je nástroj totality ktorým ovládajú vašu dopravu, váš bankový účet, váš pohyb, každý aspekt vášho života. A toto nie je nová idea, to je tá istá idea, ktorá bola použitá v Nemecku v 30tych rokoch, že máme mať pas, aby vás mohli ovládať. A keď apartheidová vláda v Južnej Afrike chcela ovládať čiernu populáciu, čo bola najdôležitejšia vec čo urobili? Vydali Zelený pas. 

A ak má Zelený pas niečo s Vaším zdravím, prečo nebol vydaný Ministerstov Zdravia?- ale Minsterstvom Financií? Myslia si že sme sprostí? Keď raz máte Zelený pas a chcete si vybrať peniaze, niekto vám povie, neodcestujte sám, vy idete na výlet do Bologne, a tam sa nedostanete k svojím peniazom. Ak Vám vláda zakáže kupovať pizzu, zablokujú Vám možnosť platiť v takom obchode. Tým môže ovládať každý aspekt Vášho života. A teraz nám hovoria, potrebujeme Zelené pasy, aby bolo isté, že každý sa zaočkuje. Ale pritom priznávajú, že vakcína nezabráni prenosu choroby. Vakcína nezabráni aby ste tú chorobu nedostali. Teda vakcína nemôže zastaviť pandémiu! Tak načo potrebujú aby sme sa dali vakcinovať, keď vakcína nezabraňuje prenosu choroby! Horia, že ja som proti vakcínam. Ja nie som proti vakcínam, ja som proti zlým vakcínam.

Ale nepoviem vám len čo si Robert Kennedy myslí o vakcínach. Poviem vám aj čo Pfizer povedal USA pri jednaní… Pfizer je jediná firma ktorá má schválenú vakcínu v USA. A Pfizer mal spracovať trojročnú štúdiu, ale skrátili to na 6 mesiacov. A potom dali vakcíny všetkým kontrolám. Prečo to urobili, prečo vykonali tú štúdiu za 6 mesiacov? Lebo sa báli, že za 6 mesiacov tá protilátka skončí. Nemohli urobiť čo plánovali – 3 roky. A potom zobrali všetky záznamy za tých 6 mesiacov a dali to FDA. Najdôležitejšia tabuľka je tabuľka, ktorá vám hovorí všetky príčiny mortality – úmrtí. Koľko ľudí zomrelo vo vakcínovej skupine, koľko zomrelo v placebo skupine, počas tých 6 mesiacov. Tabuľka sa týkala 22000 ľudí vo vakcínovej skupine. Za 6 mesiacov 1 zomrel na vo vakcinovanej supine, v placebo skupine – 22000 – zomreli dvaja. Za 6 mesiacov. To umožnilo Pfizeru povedať ľuďom, že vakcína je o 1OO % lepšia. Takže ľudia si povedali, ak sa dám vakcinovať, mám 100% šancu nezomrieť na COVID. A v skutočnosti to ale znamená, že musia vakcinovať 22000 ľudí, aby jedného ochránili pred smrťou z COVIDu. Ale znamená to ešte viac: Musia si byť istí, že tá ich vakcína ako taká nezabije ani jedného z tých ľudí! Pretože to by zlikvidovalo celý prospech.

A tu je dôležitý fakt: Vo vakcinovanej skupine zomrelo 20 ľudí počas 6 mesiacov. Zo všetkých možných príčin. 20 ľudí z 22000. V kontrolnej skupine zomrelo len 14 ľudí zo všetkých príčin z 22000. To znamená, že ak sa dáte vakcinovať, máte o 48% väčšiu pravdepodobnosť že zomriete počas nasledujúcich 6 mesiacov, ako keď sa nedáte vakcinovať.

V kontrolnej skupine zomrela jedna osoba na infarkt (heart attack) počas tých 6 mesiacov. Vo vakcínovej skupine zomrelo 5 ľudí na infarkt za tých 6 mesiacov. To znamená, že ak sa dáte vakcinovať, máte o 500% vyššiu pravdepodobnosť úmrtia na infarkt počas nasledujúcich 6 mesiacov. Znamená to aj, že za každú osobu, ktorú zachráni pred úmrtím na COVID, vakcína zabije 4 ľudí infarktom. Ste viac ohrození vakcínou ako COVIDom. A toto nie je dobrá politika verejného zdravia. Verejné zdravie je na záchranu životov. Premyslite si to, lebo manipuluje sa s vami strachom. Presviedčajú nás, že oni nám radia čo je pre nás najlepšie.

Na záver pripomenul aj simuláciu CORONA pandémie v New Yorku. Aj spojitosť USA s Wu Han. Aj celkovú ľahostajnosť vlády USA k zdraviu, ale o tom, ako potlačiť informáciu, že pandámiu spôsobil umele vytvorený vírus (za spolpráce USA).

Od roku 2000 sme našli viac ako 20 simulácií pandémií, v ktorej boli zamočení rovnakí ľudia, hlavne Dr, Fauci a Bill Gates, …..plus ďalšie štatistiky o zastrašovacej schopnosti pandémií.

Prejav pokračoval neformálne čímsi ako podrobnosti a odporúčania o tých vakcínach.

 

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.