Založ si blog

Otázky o Záhadách Covidu Časť 2: Experti, Konflikty Záujmov, a Vakcinovaní proti Nevakcinovaným

Čo hovoria Skutoční Experti? od Dr. PG Gumshoe News

1. Prečo asi Dr. Sucharit Bhakdi, najväčší expert na vírusy a mikrobiológiu v Nemecku, jeden z najcitovanejších vedcov-výskumníkov v Nemecku v dejinách, niekdajší profesor na Johannes Gutenberg Univerzite v meste Mainz a hlava Inštitútu pre Medicínsku Mikrobiológiu a Hygienu, povedal: “Na génoch založené vakcíny predstavujú absolútne ohrozenie ľudstva, a ich používanie v súčasnosti predstavuje porušenie Norimberského Kódexu, v takej miere, že každý kto propaguje ich používanie by mal byť postavený pred tribunál.”

 “Zvlášť tá vakcinácia detí je čosi čo je tak kriminálne že nenachádzam slová na vyjadrenie mojej hrôzy … Máme obrovské obavy, že tu príde dopad na fertilitu. A toto sa ukáže až po rokoch alebo dekádach odteraz. A toto je potenciálne jeden z najväčších zločinov, jednoducho jeden z najväčších predstaviteľných zločinov.”?

 

2. Prečo by Dr. Peter McCullough, MD, MPH, FACC, FACP, FAHA, FASN, FNKF, FNLA, FCSRA, Profesor Medecíny s viac ako 1000 publikáciami, s viac ako 600 citáciami v National Library of medicine, svetovo význačný expert a vedúca osobnosť v srdcovej a obličkovej medicíne, ktorý vyliečil mnoho stoviek Covidových pacientov s úspešnosťou viac ako 99 %, vyhlásil: Tie vakcíny postavené na súčasej báze; AstraZeneca, J&J, Pfizer & Moderna, sú už teraz zastaralé. Nepokrývajú nové odchýlky. Pacienti na týchto vakcínach zlyhávajú, sú hospitelizovaní a dostávajú ochorenie napriek tomu že boli vakcinovaní. Tie vakcíny v tomto čase prispeli k rekordnej úmrtnosti a percentu poškodení, a mali by byť považované za nie bezpečné, ale nevhodné pre použitie na ľuďoch.”

 “Ten zlyhavší masový vakcinačný program Covid-19 vojde do histórie ako najsmrteľnejší v dejinách.”?

3. Prečo Nositeľ Nobelovej Ceny Dr. Luc Montagnier, expert virológ, držiteľ Nobelovej Ceny v odbore Fyziológie alebo Medicíny v roku 2008, s kolegom, za objav vírusu HIV – Human Immunodeficiency Virus povedal: “Sme v neznámom teritóriu a vyhlásime povinné vakcíny pre každého. To je šialenstvo (insanity, môže byť aj nepríčetnosť a pod.). Je to vakcinačné šialenstvo, ktoré absolútne odsudzujem.”?

A prečo Dr. Montagnier vyhlasuje, že tá rozšírená vakcinácia detí môže mať príšerné generačné následky? A že “Messenger RNA” môže rezultovať do katastrofických následkov bez adekvátnych štúdií; a prečo varuje pred možnosťami vedľajších účinkov vakcín, ktoré by sa mohli prejaviť počas piatich alebo desiatich rokov, a budú sa týkať neurodegeneratívnych ochorení?

 

4. A prečo Dr. Zev Zelenko, nominovaný na Nobelovu Cenu a Prezidentskú medailu slobody, ktorý úspešne liečil stovky Covidových pacientov s úspešnosťou prežitia 100%, pričom jeho pacienti len zriedkavo potrebovali hospitalizáciu, hovorí: “Covidoví Vojnoví Zločinci By Mali Byť Postavení pred Procesy Norimberského Typu za Zločiny Proti Ľudskosti.”?

 

5. Prečo Dr. Geert Vanden Bossche, virológ a expert na vakcíny, ktorý sedí úplne na vrchole svojho fachu, ktorý predstavujú pravdepodobne najhĺbkovejšie a najprenikajúcejšie (nie financované Big Pharma) vedecké články aké kedy budete čítať ohľadne Covidu vyslovil nasledujúce vyhlásenia:

 Ten humbug (hype) masovej vakcinácie pravdepodobne vstúpi do histórie ako najbezhlavejší experiment v dejinách medecíny.”

Veľké vypuknutia choroby v krajinách s plnou zaočkovanosťou … ukazujú, že Stádová Imunita je nielen nepravdepodobná, ale nemožná.”

Masové vakcinačné kampane môžu mať prospešný krátkodobý efekt v tom, že zredukujú šírenie vírusu (viral spread) a ochránia zraniteľných ľudí pred chorobou (napr. starších ľudí a tých ktorí majú nejaké ochorenie), ale nakoniec spôsobí šírenie infekčnejších variant.”?

 6. Prečo nám Mainstreamové médiá nehovoria, že Dr. Reiner Fuellmich (ten čo bol vedúcim právnikom v žalovaní Volkswagenu za Diesel-gate o $ 4.3 miliardy – najväčšia automobilová pokuta v dejinách) zhromaždil združený team viac ako 10,000 doktorov a viac ako 100 právnikov, aby vyvolal súdny proces typu Nuremberg 2.0 vo vzťahu na tých čo pretláčajú vakcinácie; vyhlasuje: “Tie podvody spáchané Volkswagenom a Deutsche Bank blednú v porovnaní so škodami napáchanými tými, čo predali tú krízu Covid-19 ako najhoršie vypuknutie virózy aké napadlo svet za posledné storočie, a využili ho na vyvolanie médiami hnanej paniky, prestrelení zo strany vlád, a ľudského utrpenia, v rozsahu ktorý ešte stále nebol kvantifikovaný.”?

Moje vysvetlenia: K autorovi, označenom v Gumshoe News ako Dr. PG neviem nič povedať, ak niečo zistím, napíšem. A – ten článok je označený ako časť 2, zatiaľ som časť 1 ani nehľadal, táto časť 2 ma upútala okamžite, ale pohľadám aj tú prvú.

A ešte k časti nadpisu kde sa hovorí „vakcinovaní proti nevakcinovaným“. To je závažná zložka manévrov vládnych kruhov v celej EÚ. Všetci vieme, že rôzne zákazy pre nevakcinovaných nemajú vôbec žiaden zmysel, sú čiste nástrojom nátlaku aby sa dali vakcinovať, pretože to pretláčajú nejakí bohatí oligarchovia, ktorí počas vývoja vírusu nakúpili akcie pharma firiem. Už dávno vieme, a vedia to aj „odborníci“, že COVID môže rovnako dostať vakcinovaný ako nevakcinovaný, a rovnako ho šíri, v krajinách s vysokou zaočkovanosťou sú práve zaočkovaní oveľa nebezpečnejší aj ako šíritelia. A dokonca sú viac ohrození, majú horší priebeh ochorenia. A – čo je najzávažnejšie – sú zrejme rozširovateľmi toho vírusu, môžu chodiť cez hranice, majú všade vstup. A naše „opatrenia“, a farby okresov, kde sa berú do úvahy počty zaočkovaných ako pozitívum, sa týmto degradujú. Takže pre pánov odborníkov: keď „počítate“ zaočkovaných ako takých čo nemôžu dostať vírus, vypočítate nezmysly. A okrem toho, práve tí ho môžu šíriť, nie my nezaočkovaní, ktorí si musíme dávať pozor. Treba sa zaujímať o vysoko zaočkované krajiny a pýtať sa, či to je to, čo chceme. Ja to sledujem, a zatiaľ sme na tom oveľa lepšie ako všetky tie vysoko zaočkované krajiny. Aj s tou deformáciou ktorú si nazvem „stupeň zaočkovanosti“. Možno to tam naozaj treba zahrnúť, ale ako riziko, ak sa podarí dosiahnuť nejakých 55% zaočkovanosti – potom to začne, viď Gibraltar, Izrael, Malta, ale aj Veľká Británia, tuším aj Belgicko, Holandsko…, je ich dosť na to, aby sme to pochopili a prestali s nátlakom na zvyšovanie zaočkovanosti.

Ale – možno sú ciele iné ako si predstavujem ja? V tom prípade by som rád počul aké.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.