Založ si blog

Kam nám (a nás? ) to smeruje Európa? 2. časť

Josef Mengele, nazývaný Anjel Smrti, je zrejme momentálne najčastejšie spomínaným nacistom. Pritom nebol po vojne popravený, ale ušiel do Brazílie a dožil sa tam veku 67 rokov. Jeho pozostatky boli potvrdené ako pravé v roku 1985. Bol obžalovaný za pokusy na ľuďoch – väzňoch koncentračných táborov, podľa všetkého genetického zamerania, za živa, samozrejme bez ich súhlasu.

Najprv prečo ho tak často spomíname teraz: Je to samozrejme v súvislosti s „vakcínami“ proti COVIDu, ktoré

  • nie sú vyskúšané podľa existujúcich a všeobecne uznávaných zákonov a predpisov,
  • a navyše sú celkom nového typu – mRNA. Zasahovanie človeku do úrovne mRNA však zakazuje nadnárodný zákon – Oviedska Konvencia. A tú dokonca Európska Únia zaradila medzi tie najzákladnejšie ľudské práva, a
  • sú nasadzované pod nátlakom celých štátnych (a nadštátnych) aparátov, t.j. jednoducho – súčasťou nátlaku je aj podpísanie súhlasu. To, že sa pritom porušuje Norimberský Kódex (ktorý zrejme vznikol ako reakcia na aktivíty vyššie spomenutého doktora v koncentráku) sa ignoruje, a podpísaný súhlas neobsahuje všetky informácie o možných následkoch.

A napriek trom vyššie uvedeným bodom už tieto vakcíny boli hromadne nasadené a podľa všetkého už zabili desiatky tisíc ľudí. A – „nič sa nedeje“, v nasadení sa pokračuje, dokonca sa tlačí na vakcináciu mládeže a detí. Tak to je teda riadny kotrmelec spoločnosti, ktorá sa tvári ako tá jediná pravá demokratická, a dokonca sa vyvyšuje oproti mnohým iným spoločnostiam údajne „založeným na nedemokratických princípoch“. Aké by to ešte mohli byť, vzhľadom na súčasné parametre tých „demokratických“?

Jedna vsuvka z USA a Británie, tiež dvoch „top demokracií“, príde na rad aj Francúzsko: Čo je zvlášť zaujímavé je, že správa z korporátnych udalostí citovala dvoch štátnych úradníkov, ktorí pripustili, že údaje o vakcinácii a následkoch z CDC – štátna zdravotnícka inštitúcia USA – sú bezcenné (worthless). James Garrow, hovorca za Odbor Verejného Zdravia vo Filadelfii, ktorý pracoval pre štát a zlučoval súbory údajov aby získali presnejší pohľad na trendy vakcinácie, povedal „my nemáme žiadnu dôveru k číslam uvedeným na webstránke CDC, a nikdy sa na ne neodvolávame.“ “Pravda je, že nemáme šajnu (we have no idea),” povedal Clay Marsh, „covidový cár Západnej Virgínie (West Virginia’s Covid czar)“. Táto správa prišla len deň po správe publikovanej v „The Exposé“, že vláda Veľkej Británie klamala o počte nevakcinovaných a namiesto 5 miliónov nevakcinovaných v Británii (UK), teraz pripúšťajú, že ich je 23.5 milión – tých čo odmietli sa dať vakcinovať – t.j. viac ako 40% z ich počtu obyvateľov. Toto nemôže byť náhodné (a „coincidence“), takže sa musíme opýtať: Prečo to zrazu priznali? Zdroj tu.

Tu si nemôžem odpustiť vsuvku: U nás sa tie klamstvá o počte alebo percente vakcinovaných v iných krajinách tiež omieľali, aby nás presvedčili ako sme pozadu. Pritom hlavný zodpovedný za Britániu už dávno vystúpil v parlamente a oznámil, že dosiahnutie tzv. stádovej imunity nie je možné, a odvolával sa práve na tie krajiny, kde prekročili zdravú hranicu a prišlo k prudkým epidémiám zaočkovaných s vážnym priebehom. Takže zrejme ho poslúchli a uspokojili sa s klamaním o počtoch.

A ešte jedna: Scott Tips, Prezident Národnej Federácie Slobody Zdravia – National Health Freedom Federation, oznámil, že Dr. David Noakes bol dnes pustený z väzenia vo Francúzsku, kde bol zavretý počas predošlých 18 mesiacov, vo väzenskej cele o 9 metroch štvorcových, po 22 z 24 hodín denne.

Akého zločinu sa dopustil? Vyliečil viac ako 10,000 ľudí z rakoviny pomocou produktu menom GcMAF.

Jednote Francúzskych Lekárnikov (Pharmacists’ Union) sa to nepáčilo, keďže zjavne veria, že všetci rakovinoví pacienti by mali užívať len ich lieky na farmakoterapiu, a tak bol odsúdený na 4 roky vo väzení.

Jasné, prečítaje si to ešte raz. Bol v base nie za to, že by bol zabil alebo ublížil ľuďom, ale za to, že liečil ľudí a bol obžalovaný zo „zobratia biznisu“ farmaceutickému priemyslu.

Tu časť smrdí ako reklama, takže vynechávam a preložím záver.

Americký Doktor Jeffrey Bradstreet bol primárne výskumník, ktorý používal GcMAF na liečenie detí, ktoré boli zaradené ako “autistické”, až do svojej smrti 19. Júna 2015, ktorú korporátne médiá označili ako “samovraždu”, ale jeho rodina a ostatní veria, že bol zavraždený, aby zarazili jeho výskum, ktorý bol ohrozením pre Big Pharma.

Jasné: ak ohrozí človek biznis Big Pharma, je nebezpečný a môže byť zlikvidovaný. Ak prihrá biznis, môže byť odmenený. Máme stopercentnú demokraciu – ovláda nás už len jeden „vládca“, ktorý manipuluje s našimi politikmi? A vysoko pravdepodobne sa to odohráva na vysokej úrovni EÚ? Odtiaľto to určite tak vyzerá, hoci som krátkozraký a nemal by som do Bruselu dovidieť. Musím pripustiť, že si naozaj neviem predstaviť ako to vyzerá v tých „nedemokratických“ prostrediach.

A na záver môj komentár k poslednému (dúfam ale neverím) bonbóniku našej vlády – zatiaľ neoficiálneho návrhu na zatvorenie ľudí nad 60 rokov veku do karantény. Vraj preventívne opatrenie v ich záujme, keď sa nechcú dať vakcinovať. Niečo také by mohlo v realite dopadnúť ako hromadná likvidácia – a určite by bola vnímaná ako úmyselná. Radšej si zaklamte o počtoch a je to – tak to robia vaše veľké vzory veľkej demokracie. A odporúčajte vašim veľkým vzorom aby neblbli a vrátili sa ku klamaniu. Aj tak Pharma vládcovia pravdu nikdy nehovoria, v tých zmenách v hlásení počtov bude nejaký háčik. Bude mať nejaké pokračovanie.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.