Založ si blog

Dopis k šíreniu vírusu od odborníčky – ale skutočnej

Týka sa obviňovania nevakcinovaných. Tú odbormíčku zdôrazňujem preto, že v súvislosti s COVIDom naši (kvázi-)odborníci dosiahli svetový rekord v počte úmrtí na počet obyvateľov. To im ale – zdá sa – nijako nebráni ďalej nám dávať rady.

Janci Lindsay, Výkonná riaditeľka sekcie Toxikológie a Molekulárnej Biológie, Toxikologiclké podporné služby, LLC. Je to fotografia článku z časopisu, na začiatku príspevku v Gumshoe News od Dee McLachlan. Preklad:

Len aby to bolo jasné vedecky: to sú tí vakcinovaní a NIE tí nevakcinovaní, ktorí rozširujú tie zmutované varianty. Toto je spôsobené očkovaním v čase pandémie vakcínou s úbohou neutralizačnou silou. To je to, čo sa stalo pri početných iných „deravých“ (nie neutralizujúcich) vakcínach. Klasickým prípadom tohto je Marekova choroba (marek’s disease) u kureniec. Varovala som CDC ohľadne tohoto už v Apríli tohto roku. Iní vedci varovali CDC tiež, ako aj podobné vedecké entity z celého sveta, pred celými mesiacmi. A predsa sme teraz v tom. Takže, prosím vás, ušetrite ma tej propagandy, že tí nevakcinovaní sú tí, čo toto „spôsobujú“, pretože nespôsobujú, a existuje jasne definovaný mechanistický postup toho, ako tí vakcinovaní vytvárajú mutanty. Riešenie by bolo PRESTAŤ vakcinovať týmito hroznými GTčkami a začať liečiť všetkých ktorí sú vysoko rizikoví, a ktorí sú symptomatickí, lacným, bezpečným a účinným hydrochloroquinom a ivermectinom, až kým vírus nevyženieme. To by zastavilo viazanie, replikáciu a prenos toho vírusu, ako aj zlepšilo niektoré patogénne procesy, ktoré sú následkom prudkého nárastu (spike) v počte vakcinovaných. Aha a ešte – nestálo by to skoro nič …. a asi v tom spočíva ten problém!

Môj komentár: Nepodarilo sa mi nájsť čo môže znamenať GT u vakcín. Vzhľadom na to, že ich vyrábajú všetky pharma firmy prakticky rovnaké, a priznávajú, že nie sú vlastne proti Covidu, ale sú (vraj) „génová terapia“ – Gene Therapy – , môže to byť práve toto. Ešte by to mohlo byť General Treatment – všeobecné preliečenie, čo by bol – v tomto kontexte – podobný dríst (snáď dríst nezaradili „odborníci v inej oblasti“ medzi vybrané slová po r, toto už nesledujem).

Ale ešte si neodpustím k tým naším odborníkom a ich „reklamnému heslu“ Vakcína je Víťazstvo. Odtiaľ kde oni stoja „to možno tak vyzerá“. Ale dôležité je, čie víťazstvo. Na prvý pohľad je to víťazstvo výrobcov vakcín, a možno aj tých čo vytvorili ten vírus, vyšetrovaný je istý Dr. Fauci. 

Podľa odhalení lekárov – pánov Dr. Hoffe a Prof. Bhakdi – tie vakcíny v tele – u veľkého počtu vakcinovaných – vytvárajú mikro krvné zrazeniny, ktoré môžu niektorých pacientov postupne zabiť, a ďalším značne sťažiť život. Celý mechanizmus je už dlhšie známy, a vyššie spomenutí doktori to dokázali použitím špeciálneho, tzv. D-dimer, krvného testu. A ešte upozornenie – v textoch som už našiel formulácie, akoby tie zrazeniny súviseli s COVIDom. To je ale lož, tie zrazeniny vytvárajú výlučne vakcíny, celý proces ich vzniku bol popísaný. Teda predstavujú víťazstvo naozaj ukážkové, ale určite nie pre tých vakcinovaných.

Tento blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny. 

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.