Založ si blog

Smrteľná vakcína schválená FDA!

Šokujúco, Americká FDA schválila vakcínu od Pfizeru „na normálne použitie“, pre ľudí nad 16 rokov. Toto je naozaj neuveriteľná udalosť, na druhej strane možno nakoniec takto prídeme na to, aký je vlastne účel všetkých tých vakcín.

Tak sa pozrime, aké „má táto vakcína skóre“ – Následky vakcíny Pfizer podľa údajov zadaných do USA databázy VAERS:

Počet úmrtí následkom vakcíny: 9027

Počet poškodení : 1 517 211

Ten štatút udelila vakcíne patričná štátna inštitúcia Food and Drug Administration, pod ktorou je spravovaná aj databáza VAERS (jej správca CDC – Center for Diseases Control and Prevention – je pod FDA), takže bezpochyby tie údaje zamestnanci FDA poznajú. Okrem toho –

Britská databáza „Yellow Card Reporting System“ reportuje:

Počet úmrtí následkom vakcíny: 501

Počet poškodení: 293 779

A nakoniec EU databáza Eudra Vigilance –

Počet úmrtí následkom vakcíny: 10 616

Počet poškodení: 833 498

Všetko je to len výber o vakcíne Pfizer.

A teraz súčty: úmrtia: 20 144, poškodenia: 2 648 488 – len od jednej vakcíny, práve schválenej „na normálne nasadenie“. K tomu si ale ešte treba uvedomiť, že zadávanie údajov vraj hodne zaostáva za dnešným dátumom, jeden slovenský bloger sa vyjadril, že minimálne dva mesiace.

A táto vakcína – zopakujme si – bola práve schválená na „už normálne nasadenie na ľudí“, občanov USA.

Z toho samozrejme vyplýva niečo týkajúce sa zámerov vlády USA voči svojim občanom. Vláda USA totiž to vakcinovanie vyhlásila na začiatku za povinné, ale v tejto veci sa tým dostala do rozporu ako so štatútom tej vakcíny ako testovanej, tak aj zároveň so znením Norimberského Kódexu.

Pritom, aj vakcíny bežného typu sa musia pred „normálnym nasadením“ testovať 6-7 rokov. Vakcíny porušujúce Oviedsku Konvenciu sa vôbec nemôžu nariadiť ako povinné(!) pretože táto Konvencia je súčasťou Základných Ľudských Práv (v EÚ, v USA neviem), teda ak mi chce niekto pichnúť do tela cudziu mRNA, bez môho súhlasu sa to nemôže stať. A to musí byť naozaj Informovaný Súhlas, predpokladám že toto je celý čas zo strany – aj nášho štátu – kamuflované, ľuďom sa určite nevysvetí poriadne o čo tu ide – aký zásah do organizmu, s akou dobou, a najmä typom, možných následkov.

Nejaké príklady: podľa zistenia lekára menom Dr. Hoffe, s ktorým súhlasí množstvo ďalších lekárov, na základe tzv. D-dimer krvného testu je dokázané, že tieto typy vakcín spôsobujú mikro krvné zrazeniny, plus môžu spôsobiť aj iné typy porúch v oblasti priónov v mozgu.

Ale určite najhoršie sú tie lži okolo deklarovaného motívu tej vakcinácie, ktorým je oficiálne stále „ochrana pred ochorením COVID“ – dnes je už dlhšie známe, že žiadna z tých vakcín:

  • nie je vakcínou v tom zmysle, že by dokázala vytvoriť v tele protilátky proti ochoreniu COVID,

  • výrobcovia to pripúšťajú a vyhlásili, že je to génová terapia,

  • dodnes nám nikto nepovedal čo a ako má tá génová terapia v našom tele spôsobovať (a to pritom po značných počtoch úmrtí!)

  • nielenže nezvyšuje odolnosť voči ochoreniu COVID, ale naopak, podľa štatistík (Dr. Gérard Delépine) z krajín s vysokou úrovňou očkovanosti, plne zaočkovaní majú menšiu odolnosť ako neočkovaní, a ocitajú sa v nemocniciach s vážnym priebehom ochorenia (napríklad prakticky 100% zaočkovaný Gibraltár, vysoko zaočkovaný Izrael a pod.).

Takže aký môže byť skutočný motív toho tlaku na očkovanie? Vzhľadom na históriu vývoja toho vírusu, a následne jeho vypustenie, to vyzerá ako pokus o zníženie počtu ľudí na Zemi. A – prekvapenie – zatiaľčo Ázia ten pokus skoro ignoruje, prinajmenšom sa rýchle zorientovala a na COVID nasadila Ivermectin, Európa, ktorá bez imigrácie preľudnená nie je, a tak isto USA, tvrdo tlačia obyvateľstvo do očkovania, ktoré – ako je už jasné – je oveľa rizikovejšie z hľadiska spôsobovania úmrtí ako súčasná verzia pôvodného vírusu. A to zvlášť práve tá súčasná verzia, ktorou nás strašia – opäť – „odborníci“ (ktorí majú na svedomí neliečenie na začiatku), a ktorá je nákazlivá, ale nie je nebezpečná, a mohla by vytvoriť u ľudí imunitu. Ale to, z nejakého dôvodu nikto nechce, všetci chcú očkovať zabijáckymi vakcínami, z ktorých tá cudzia mRNA ostáva v organizme nikto nevie ako dlho, ani s akými možnými následkami, pretože ani jedna firma nám o tom nič nikdy nepovedala. A vzhľadom na stupeň poznania a testovania to ani nevedia. Až Dr. Hoffe niečo zistil a zverejnil, a je to jednoznačne nebezpečné. Ale my sa máme len dať vakcinovať, nie pýtať sa načo, aj keď už vieme že to nefunguje proti COVIDu, ale naopak? Aké zámery má EÚ so svojím súčasným obyvateľstvom? Asi by bolo vhodné zistiť koncept toho „superštátu“.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.