Založ si blog

Porovnanie – Očkovanie : Ivermectin = Izrael : Zimbabwe, plus my

Keďže vedenie EÚ hrá s Big Pharma a teda my sme tiež tlačení do očkovania, a dokonca EMA neschválila nasadenie Ivermectinu, ten v nadpise uvedeý „súboj“ sa nás týka. Okomentujem až na záver, takže: Dee McLachlan, Gumshoe News:

Ešte na začiatok upozornenie: Ak chcete pozerať grafy, treba si otvoriť originálny článok.

Počet obyvateľov Izraela je skoro 8.8 miliónov, a Zimbabwe má približne 15 miliónov. Izrael má všetky zdroje a bohatstvo, aby mohol tlačiť najagresívnejšiu a najdrahšiu medicínsku kampaň aby si poradil s Corona Vírusom — a oni si zvolili masovú vakcináciu.

Izrael

Článok v The Times of Israel, 25 Marca 2021, mal titulok “S väčšinou Izraelcov teraz plne vakcinovaných, šírenie vírusu pokračuje v prudkom páde”. Pomer pozitívnych testov dosiahol najnižšiu úroveň od minulého Júna, pričom v stredu (24.3.2021) bolo diagostifikovaných len 470 nových pacientov. Od začiatku pandémie bolo diagnostifikovaných Coronavírom 831,383 ľudí, a 6,165 ľudí zomrelo (k dátumu 27/3/2021).

Údaje Ministerstva tiež ukázali, že 50.07% populácie už teraz dostalo obidve dávky vakcíny Pfizer-BioNTech, ktorú Izrael používa pre svoj národný COVID-19 očkovaní program. A Minister Zdravotníctva Yuli Edelstein tweetoval “Vďaka nim, Izrael poráža coronavirus. Ostáva len dodržiavať inštrukcie aby sa už coronavirus nevrátil.”

Medické News Today reportoval (v Januári) ohľadne nasadenia vakcín v Izraeli:

K 19. Januáru 2021, 25.6% z populácie Izraela obdržalo svoju prvú dávku vakcíny, a 550,000 ľudí dostalo obidve dávky. Aby sme to dali do obrazu, Izrael vakcinuje rezidentov v pomere 32.4 ľudí zo 100 , v porovnaní s 4.8 ľudí zo 100 v USA, a 7 zo 100 v Británii.”

Zimbabwe

Zatiaľ, v približne rovnakom čase v Zimbabwe, dňa 28. Januára 2021, vláda schválila použitie Ivermectinu. Prečo? Článok s titulkom “Zimbabwe dáva OK použitiu Ivermectinu po úmrtí štátnikov” vysvetľuje:

Toto rozhodnutie ministerstva prichádza pár dní po úmrtí troch ministrov kabinetu a niekoľkých vysokých vládnych činiteľov na COVID-19 počas krátkeho času.… Je to v tejto súvislosti, a týmto je vám daná právomoc pokračovať a povoliť import a použitie týchto liekov [Ivermectin] pod dohľadom a vedením ako ste načrtli. Ivermectin možno označiť za vhodný ako pre liečenie, tak aj ako profylaxiu,” povedalo ministerstvo.

Izrael versus Zimbabwe

Zimbabwe malo k dnešnému dátumu registrovaných 36,805 prípadov COVID-19, včítane 1,518 úmrtí. Izrael, s približne polovičnou populáciou, má skoro 4 krát taký počet úmrtí. Čo pôsobí dramaticky, je ten prudký pád úmrtí v Zimbabwe bezprostredne po nasadení Ivermectinu.

Jeden komentár tu povedal “Pomer úmrtí proti prípadom – Case fatality rate – je oveľa nižší v Izraeli, takže to nie je príliš dobré odporúčanie pre Ivermectin.” Nie je to tak. Izrael má značne agresívny režim testovania (odkiaľ to asi máme my?), takže akékoľvek porovnávanie medzi počtom prípadov a úmrtí nedáva zmysel. Je to ale rýchlosť poklesu, ktorá stojí za pozornosť vo vzťahu ku stratégii — teda ( i.e.), vakcíny versus Ivermectin. Z toho pohľadu, poďme porovnať rýchlosti a spôsob poklesu.

The Patriot napísal 12. Februára 2021, že

Súhlas nasledoval po tom, ako niekoľkí doktori, ktorí sú v prvej línii boja proti COVID-19, napísali Ministerstvu Zdravotníctva a Starostlivosti o Deti, žiadosť o povolenie použiť Ivermectin a Nanosilver proti pohrome.”

Čo je ohromujúce je, že Austrália (Gumshoe News sú Austrálske) zakázala použitie — lieku, Ivermectin, ktorý bol nasadzovaný po celom svete po viac ako 40 rokov (na liečenie vší vlasových, prašiny, riečnej slepoty – river blindness (onchocerciasis), strongyloidiasis, trichuriasis, ascariasis a lymphatic filariasis). Bol zahrnutý vo WHO Zozname Základných Liečív – List of Essential Medicines – a bolo dokázané, že je bezpečný – aj pre deti. Okolo 3.7 bilión dávok bolo nasadených pre ľudí, so skutočne žiadnymi zaznamenanými silnými vedľajšími účinkymi. A pokračujeme v článku Patriotu:

“…Dr Martin Gill, ortolaryngológ (ear, nose and throat (ENT)) špecialista v Južnej Austrálii (v orig. „based in SA“, čo môže byť všeličo, napr. Južná Afrika) povedal, že Ivermectin je najvýznamnejší, najbezpečnejší, a finančne najefektívnejší liek na nasadenie vo všetkých fázach infekcií COVID-19.

Toto je jediná medikácia, ktorá je účinná ako profylaktický liek, a aj ako liečenie vo všetkých štádiách ochorenia. Bolo preukázané aj účinné ako nasadenie v neskorších štádiách ochorenia aby upokojilo zápalové procesy u dlho liečených (long haulers). Ivermectin ovládne a spomaľuje vírusové replikácie v počiatočných štádiách ochorenia a redukuje závažnosť ochorenia v neskorších, infektívnych štádiách. Vo finálnom štádiu choroby použitie Ivermectinu môže redukovať pomer úmrtí až o 30 percent…”

Takže komentujem – to „plus my“ z nadpisu: V naších kruhoch medzitým poznáme celú históriu, teda že vírus bol umele vytvorený, že bol úmyselne vypustený, a cieľom je zníženie počtu ľudí, a zároveň ovládnutie ľudstva oligarchami. Niektorí si myslíme, že aj tzv. Očkovacie pasy – plánované (zo strany EÚ!) už dlho pred vypustením vírusu – sú len súčasťou toho istého cieľa. Vlastne to zároveň potvrdzuje teóriu – pochádzajúcu z výroku prvého riaditeľa WHO – že WHO nebola založená za účelom zdravia, ale za účelom zneužitia „zdravia“ na ovládnutie ľudstva. V tomto bode sa to všetko stretlo. A my sme si po roku 1989 mysleli, že sme vstúpili do „slobody a demokracie“. A – šok – odtiaľto – kde sa teraz nachádzame – sa môže dokonca konglomerát Rusko-Čína a okolie javiť ako alternatíva, ktorá nedemoluje, ale čosi buduje! Tak to sme to dopracovali. A ešte táto vláda k tomu, ktorá je pre nás vlastne ohrozením, ktoré sa vôbec nedá odhadnúť! Toľko výkričníkov naraz som už dávno nepoužil, snáď už viac v tom počítači ani nemám.

A ešte jednu poznámku: Keď sa ukázalo, že tie krvné zrazeniny naozaj spôsobuje konkrétna vakcína, a že všeobecne tieto vakcíny môžu spôsobovať tie následné úmrtia, tak rozhodnutie znelo: Budeme pokračovať vo vakcinácii, pretože tých úmrtí je veľmi nízke percento, a veľké množstvo zaočkovaných tie vakcíny chránia. Tento prístup k liekom sa ešte tuším v dejinách nevyskytolliek je oficiálne uvoľnený na nasadenie, hoci nebol oficiálne schválený, a to nikde plus môže malé percento pacientov zabiť.

Ale ja sa obávam, že tie vakcíny „ešte neskončili“. Klasické očkovacie látky proti chrípke, po chrípkovej sezóne – resp. po určitom čase – stratili silu a absorbovali sa. Teda ak sme sa dali zaočkovať pred sezónou proti chrípke, už ich v tele nemáme, či sme tú chrípku mali alebo nie. Tieto vakcíny – mRNA – sa usadia v DNA prijímateľa, ktorej upravia funcionalitu, a čakajú aj nekonečne dlho, môžu sa kedykoľvek aktivovať, aj sa preniesť na potomstvo. Ale ivermectin nedovolíme, hoci ten bol už nasadený milióny krát a nikoho nezabil. Pharma firmy platia niekoho za vakcinácie – za tým naozaj nemôže byť nič iné, ak si pozreme štatistiky. To, že mRNA zmení funkciu tej DNA v ktorej sa usadí, mám od pána menom Chris Crutch v tomto blogu.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.