Založ si blog

Ako fungujú, alebo aj „fungujú“, mRNA vakcíny

Táto téma je už odo mňa pomaly „otrepaná“, ale – v Európe sa dopyt po vakcínach výrazne spomalil, začínajú sa pýtať. Takže – našiel som na webe Gumshoe News – Austrália – výbornú online prednášku k ohrozeniu z vakcín – rozpráva pán menom Cris Crutch. Pripomenul by som ešte, že pritom Austrália nemá žiadnu pandémiu, lebo od začiatku nasadila liečenie ľudí, a teda vakcíny nepotrebuje. Link na prednášku je:

https://gumshoenews.com/2021/02/24/chriscrutch-explains-vaccine-and-the-predicament-facing-us/

Slovo v linku „predicament“ znamená „ošemetná vec“ a ako uvidíme, je použité oprávnene. Prednáška je vo výbornej angličtine, ale je to hodne dlhé a je zložité si to zapisovať a počúvať. Ale, vzhľadom na skutočnosti ako napríklad, že pri predošlých vakcínach tohto typu všetky pokusné zvieratá pokapali, takže tentoraz boli vynechané a išlo sa rovno na ľudí, som si povedal že na ňu upozorním. Zvieratá pokapali keď sa stretli so živým vírusom proti ktorému mala byť tá vakcína. Ide sa teda rovno na ľudí, ktorí zjavne znesú viac, a s informáciami sa „mierne“ manipuluje. Nejaké myšlenky som si teda zapísal, ale ešte sa k tej prednáške asi vrátim. Postrehy:

Tá vakcína typu mRNA mení funkciu DNA do ktorej sa zabalí. Ide o vlastnú DNA človeka ktorému tú vakcínu pustili do tela.

Sú stovky ľudí ktorí ešte žijú, ale sú doživotne invalidi.

They are hacking the human body – „nabúravajú sa“ do ľudského tela (ako do cudzieho počítača).

Seeking to gain control over the human mind, body, …turning you into an iphone – pokúšajú sa získať ovládanie nad ľudským mozgom, telom,… urobiť z vás iphone.

Can the RNA be later modified? Track and trace everybody by nano-particles – Možno tú RNA neskôr prípadne modifikovať? Stopovať a sledovať všetkých cez nano-častice.

99,5 % šanca že nezomriem keď dostanem vírus, po očkovaní sa zhoršuje! Zrejme to vychádza, pretože je tu pravdepodobnosť že to dostanem – ktorá je nejaké číslo menšie ako 1, a potom až pravdepodobnosť že tomu podľahnem – pravdepodobnosti – čísla menšie ako 1 – sa násobia. V tomto prípade je teda pravdepodobnosť že zomriem – bez očkovania – na základe štatistiky – 0.05. Očkovanie to ťažko môže ďalej znížiť, ale tá cudzia mRNA v mojom tele môže riziko zvýšiť, viď ďalej.

Pre Pharma firmy sme my – občania Zeme – experimentálne prostredie, t.j. pokusné králiky.

Chris tam spomína ako významné ohrozenie tzv. ADE – Antibody Dependent Enhancement. Toto som si našiel, aby som to vedel opísať, keďže to zrejme odborníci považujú za výrazné ohrozenie zaočkovaných. V tomto, zdá sa, spočíva možno to najväčšie nebezpečenstvo tohto „nedorobku“, niekedy sa menej presne volá imúnne posilnenie – immune enhancement, alebo posilnenie choroby – disease enhancement. V prípade, že sa vírus naviaže na suboptimálne protilátky, posilní to jeho vstup do hostiteľskýcu buniek, za čím nastáva jeho replikácia. Teda antivirálne protilátky zafungujú ako posilnenie virálnej infekcie, t.j. naočkované „protilátky“ rýchle rozmnožujú vírus a prispejú k smrti zaočkovaného, zhruba takto: Ten vírus “oklame” proces phagocytózy imunizačných buniek a použije protilátky hostiteľa ako Trójskeho koňa. Skupiny vírusov ktoré to dokážu sú práve Flavivirusy také ako Dengue virus, Vírus žltej horúčky, Zika vírus, Coronavírusy, včítane alfa a beta coronavírusov, Orthomyxovírusy ako chrípka, Retrovírusy ako HIV, a Orthopneumovírusy ako RSV. Tie následky sú samozrejme dôsledok toho, že sa montujeme do úrovne o ktorej v súčasnosti nič nevieme, len niekoľko Magorov, ktorí „nevědí co by roupama“, si to chce vyskúšať – pravdepodobne ako budúci nástroj ovládania ľudí.

Ešte si to niekedy pustím, a zapíšem ďalšie veci.

Blog pôvodne vyšiel na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.