Založ si blog

Biogenetická revolúcia Rady Európy

Moja požiadavka na naších zástupcov v EÚ – viď na konci.

Podnadpis: Dvadsať rokov Konvencie o Ľudských Právach a Biomedecíne (Oviedo Konvencia).

Titulok a námet mám od autora menom Oktawian Nawrot, je to z roku 2018, tak si porovnajme „názory Rady Európy“ s dnešnou realitou. Jeho je aj prvý odstavec a časť druhého.

Právne nariadenie Rady Európy ohľadne rozvoja biológie a medecíny bezpochyby predstavuje veľmi zaujímavý, aj keď určite nie dokonalý, nad-národný systém ochrany ľudských bytostí v prenatálnych štádiách vývoja. Sila toho spomenutého systému je, že je založený na dobre známych a všeobecne uznávaných hodnotách a pravidlách ako sú ľudská dôstojnosť a ochrana. Cieľom článku je prezentovať dôvody ktoré viedli k prijatiu takého systému, ako aj dôsledkov tej ochrany.

Autor uvádza názor, že týmto bola realizovaná revolúcia v systéme ľudských práv Rady Európy. Táto revolúcia spôsobila významné rozšírenie systému ochrany ľudských práv Rady Európy a zmenila pohľad – perspektívu – ochrany z vertikálnej na horizontálnu.

Ďalej sa autor odvoláva na … Konvenciu o ochrane Ľudských Práv a Základných Slobôd zo 4. Novembra 1950 (Para. 9 Explanatory Report to the Convention for the protection of Human Rights and Dignity of the Human Being with regard to the Application of Biology and Medicine: Convention on Human Rights and Biomedicine), teda na Dohovor o Ľudských Právach a Biomedecíne, skrátene Oviedska Konvencia, ktorý som v súvislosti s teraz nasadenými vakcínami spomenul v tomto blogu. … Tieto zákony budujú akési základy pre všetky bioetické predpisy, včítane biogenetických predpisov, Rady Európy. …, tento typ umiestnenia bioetických otázok možno vnímať ako úlohu pre Radu Európy, aby zaujala silnú pozíciu v prebiehajúcom spore vo veci bioetických predpisov (regulations). Prehlásenie, že problematika bioetiky, včítane otázky ľudskej biogenézy, je súčasťou domény ľudských práv, nesie so sebou vážne morálne a právne dôsledky (consequences). Celkom nezávisle od konkrétnych riešení prijatých Radou Európy, je nevyhnutné zvýrazniť skutočnosť, že zoznam hodnôt ktorý bol prijatý musí byť aj chránený, sa tieto teraz posúvajú na úroveň univerzálnych hodnôt.

Teda, vyššie uvedené preložené do normálneho jazyka znamená, že u každého človeka sa jeho úroveň „biogenetiky“ stala súčasťou, do ktorej sa nemôže zasahovať, pričom je to uvedené v rozhodnutí Rady Európy. Preto žiadam týmto naších zástupcov v EÚ (EP), aby vzniesli voči tomuto orgánu nasledujúce otázky:

Kedy rozhodla Rada Európy, že Oviedska Konvencia bola zrušená, prípadne že ju nie je potrebné rešpektovať? Akým procesom?

Ako znie akceptovanie Vakcín proti COVID-19 na použitie, vyvinutých za dva mesiace, keď normálne trvá vývoj a testovanie 6-7 rokov? Pritom, tieto vakcíny pôsobia na úrovni DNA, čím predstavujú porušenie Oviedskej Konvencie, ako aj vyššie uvedeného rozhodnutia Rady Európy, teda testovanie malo byť špeciálne a dlhodobé.

Z akého dôvodu neakceptovala EMA lieky ktoré sa ukázali byť účinné v mnohých krajinách pri liečení chrípky COVID-19? A to špeciálne v spojitosti s predošlou otázkou, pretože v krajinách kde bol COVID liečený bola neporovnateľne menšia úmrtnosť!

Vakcíny už spôsobili úmrtie dosť značného počtu pacientov. EMA povolila ich nasadenie, bez adekvátnej doby a procesu vývoja a nasadenia. Nesie teda logicky zodpovednosť za spôsobené úmrtia. Aký je postup pozostalých v tejto veci?

Tento blog bol pôvodne publikovaný v Slovanských Novinách.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.