Založ si blog

Čo sa o úmrtiach po vakcínach nepíše

Preklad článku Stephen Karganovic, Strategic Culture. Ešte nová vsuvka:

Včera som zachytil v rozhlase, že sa zistil mechanizmus ktorým vakcína Astra-Zeneca zabíjala očkovaných krvnými zrazeninami. Som zvedaný na reakciu firmy, plus pripomínam, že všetky vakcíny zabíjajú, a tie firmy o tom klamú, viď tento článok:

Západné farmaceutické konglomeráty už siahajú po odvážnych popieracích „pokecoch-vykrúcačkách“, pri ktorých by sa väčšina súčasných “popierateľov genocídy” červenala, píše Stephen Karganovic.

Pozoruhodné zmiznutie bežnej chrípky nie je ani zďaleka jediná čudná vec prebiehajúcej operácie Covid-19. Zoči-voči masívnej, globálnej evidencii smrti a poškodení ktoré zjavne rezultovali z vystaveniu náhlivo hodeným na trh a poriadne neotestovaným (properly untested) Covid-19 vakcínam, Západné farmaceutické konglomeráty sa uchýlili k smelým popierateľským obkecávačkám, po ktorých by sa mala aj väčšina dnešných „popierateľov genocídy” červenať. Pozerajúc verejnosti rovno do očí, chladnokrvne tvrdia, že “nešťastné udalosti – adverse events” o ktorých vieme, že všade nasledovali po vakcináciách s významnou pravidelnosťou a v krátkej časovej nadväznosti, sú zhodou okolností a celkom nesúvisiace s tou predchádzajúcou injekciou ich produktov (a tu ).

Zdá sa, napriek tomu, že už tu bolo viac ako dosť smrteľných dopadov krátko po vakcinácii aby to bohate podporilo vážne bezpečnostné obavy. Tu je čiastkový zoznam udalostí a oficiálnych vysvetlení:

  1. 46 ročný muž zomrel deň po obdržaní covid vakcíny – “Žiaden súvis s corona vakcínou”

  2. Muž zo Severnej Kalifornie zomrel niekoľko hodín po covid vakcíne – “Moja prvá reakcia je, že to pravdepodobne nesúvisí s tou vakcínou”

  3. 236 Britov zomrelo po covid injekciách – „ale vakcíny v tom nehrali žiadnu rolu”

  4. Žena zomrela na silné krvácanie do mozgu v Japonsku pár dní po vakcíne – “spojitosť je neistá”

  5. 63-ročný starší pán zomrel 2 dni po covid-19 vakcinácii – “ešte je privčas aby sme mohli povedať či tá injekcia má súvislosť s jeho smrťou”

  6. 56-ročná staršia pani zomrela dni po covid vakcíne – “žiadna súvislosť nebola určená zatiaľ”

  7. Žena z Virginie zomrela krátko po obdržaní coronavirus vakcíny – “nebola zistená žiadna súvislosť”

  8. 88-ročný zomrel hodiny po covid vakcinácii v druhom takomto incidente – “v obidvoch prípadoch, medickí profesionáli neveria, že úmrtia boli spojené s vakcínami”

Hovorí sa nám, že toto všetko sú len obyčajné náhody – coincidences – z ktorých nemožno odvodiť žiadne dôveryhodné – credible – závery ohľadne spoľahlivosti vakcín. Kto, mohol by sa človek pýtať, mohol prísť s takým nehoráznym kusom anti-intuitívneho žvástu? Je jasné, že len nejakí exekutívci z nejakej farmaceutickej firmy, ktorí asi náhodou budú zapálenými učeníkmi filozofa menom David Hume, a sú dokonale vyškolení v jeho “Výskume vo veci ľudského chápania – Inquiry concerning human understanding”.

Humeho základné tvrdenie v častiach VI a VII jeho vedeckého pojednania je že, v protiklade s bežným názorom na ľudstvo, keď príde na príčinné súvislosti (causation experience), nevie nám veľa povedať. Keď udalosti A a B pravidelne nastávajú spolu, skutočnosť, že sa vždy zdá že nastávajú konštantne akoby spojené, vzniká dojem, že kedykoľvek nastane A, malo by nasledovať B. Pre filozofa menom Hume, preto, tvrdenie že “A je príčinou B” je ekvivalentné vyhláseniu, že pre ich stálu konjunkciu sme psychologicky podmienení predstavovať si, že jedno je príčinou druhého. Z toho vyplýva, že podľa pána Hume, predstava kauzality vzniká zo zvyku a nie je ničím viac ako mentálnou projekciou, a nie nejakým objektívne overiteľným faktom. To by mala byť tá hudba pre uši výrobcov vakcín.

Tu vynechávam dve filozofické vety, kde je už zmienený aj Kant. Mohlo by ale toto byť dôvodom, aby sme nechali Big Pharme toto prejsť – tento zmätok, ktorý sa zahráva s tisíckami ľudských životov počas posledných pár mesiacov? Človek by mal povedať nie, aj keď by to urobilo ten farmaceutický priemysel veľmi nešťastným. Všetka česť Škótskej empirickej filozofii osemnásteho storočia, musíme starostlivo premyslieť tú predpokladanú “mentálnu projekciu” vo vakcinácii > kauzálnu maticu smrti a ublíženia, pretože v stávke sú naše životy a zdravie.

Ako sa veci majú v reálnom svete – ako protipól svetu predstáv buržoáznej filozofie, bolo presvedčivo popísané Britským disidentským lekárom menom Dr. Vernon Coleman, ktorý nedávno napísal že “Nikto nevie, koľko ľudí tie vakcíny zabíjajú – alebo koľko zabijú.” Aj tak, Dr. Coleman prezentuje hojné údaje, ktoré by mali spôsobiť nejaké hlbšie zamyslenie:

Pfizer vakcína v Británii. Úmrtia a poškodenia zahrnujú: infarkty, porážky, srdcové prípady, potraty, Bell’s Palsy (ochrnutie časti tváre), poruchy nervového systému, poruchy imunitného systému, psychiatrické poruchy a oslepnutie.

Posledné AstraZeneca úmrtia a poškodenia. Popri oslepnutí, niektoré z mnohých poranení zahrnujú: porážky, srdcové prípady, potraty, sepsu, paralýzu, Bell’s Palsy, ohluchnutie a covid-19.”

Tento blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.