Založ si blog

Koniec „zodpovednej vlády“ sa blíži. Prežije Julian Assange?

Autor v článku popisuje spôsob fungovania časti „neviditeľnej vlády“ konkrétne v USA, podobne vieme že pracuje vláda Británie. A pracujú aj na našom území, hoci autor tu píše o vláde USA. Paul Craig Roberts, 28.10.2019 „Information Clearing House„.

Už asi 70 rokov CIA postupne likviduje slobodnú tlač. Začalo to Operáciou Mockingbird, čo bola operácia Studenej Vojny proti komunizmu. CIA regrutovala žurnalistov do siete propagandy. CIA platila žurnalistom za písanie falošných príbehov, alebo za publikovanie príbehov napísaných CIA, aby mala pod kontrolou výklady udalostí, ktoré slúžili agendám tejto „agentúry“ (v angličtine aj sprostredkovateľ). Študentské a kultúrne organizácie a intelektuálske magazíny, ako Encounter, boli zapracované do propagačnej siete CIA. Vďaka Nemeckému žurnalistovi menom Udo Ulfkotte vieme, že každý Európsky významnejší žurnalista je „vlastnený“ CIA. V roku 1977 Carl Bernstein, známy v rámci odhalenia škandálu Watergate, napísal v Rolling Stone že CIA “tajne podporovala početné zahraničné tlačové služby, periodiká a noviny — ako Anglické tak aj cudzojazyčné — ktoré poskytovali výborné krytie pre operatívcov CIA”. Rovnako ako väčšina ostatných ľudí, Západní žurnalisti boli veľmi ochotní predať svoj charakter za peniaze. Tých pár čo neboli, boli utlmení vydieraním.

Tých pár čestných žurnalistov, ktorí zostali, boli silou vytlačení z “mainstreamu” alebo médií skupiny presstitútok na web stránky Internetu. Wikileaks sú so značným odstupom najlepšia organizácia správ (news) súčasnosti. Aby bola táto organizácia dotlačená k ústupu, Washington, použijúc svojich Švédskych, Britských a Ekvádorských vazalov, perzekvoval zakladateľa Wikileaks Juliana Assangea dlhé roky. Médiá – vazali CIA, zahrnujúc New York Times a The Guardian, ktoré publikovali materiál „uniknutý“ do Wikileaks, ktorý sa používa na likvidáciu Assangea, sa pridali celým srdcom do prenasledovania najlepšieho a najčestnejšieho žurnalistu na svete.

V súčasnosti je Assange mučený, zjavne na smrť, pričom je držaný v samoväzbe v Britskom väzení s maximálnou bezpečnosťou, kde čaká na vydanie do USA, na základe falošných obvinení. Keďže CIA si nemôže byť istá, či už dostali pod vplyv všetkých federálnych sudcov, Washington bude rovnako spokojný ak Assange zomrie v Britskom väzení, keďže vlastne podľa súčasných zákonov USA neexistuje žiaden oficiálne použiteľný dôvod žaloby proti nemu. Pravdepodobne ale neexistencia použiteľného „prípadu“ proti nemu nie je až taká dôležitá, keďže dnes je ťažko v USA nájsť právny štát.

Neexistencia akejkoľvek platnej žaloby proti Assangeovi je dôvod, prečo slávny filmový producent John Pilger popisuje prenasledovanie Assangea ako Stalinský Show Proces (výborný postreh).

Čo je šokujúce ohľadne tohto ničenia Juliana Assangea zo strany CIA je to ticho zo strany Amerických škôl práva a právnických asociácií, ticho univerzít, neexistujúce protesty študentských a robotníckych zväzov, absencia akejkoľvek ochrany Assangeových práv zo strany súdov, keď posledná spravodajská organizácia ochotná a schopná brať vlády na zodpovednosť za ich zločiny je otvorene likvidovaná priamo pred očami právnických škôl, intelektuálov, právnických zväzov, súdov, a tlačových a TV médií.

Kontrola CIA nad výkladmi udalostí je taká dokonalá ako kontrola ktorú má Veľký Brat v dystopickej novele George Orwella 1984. A toto netrápi občanov USA, Británie, Austrálie, Kanady, Švédska, Európy. Len pár jednotlivcov sa vyslovuje za Assangea a oni tiež sú následne démonizovaní.

Epocha Tyranie sa teraz zniesla na Západný Svet.

Môj komentár: U nás sa demonštruje hlavne pod taktovkou pravičiarov (s výnimkou stretnutí proti NATO), takže demonštrácie za dodržiavanie občianskych práv Juliana Assangea nehrozia, hoci napríklad herci hlásajú ako stoja za občianskymi slobodami, zdá sa ale že len pre pravičiarov, ľavičiari „ich asi nepotrebujú“. Pritom, ak hrdinovia herci považujú Assangea za ľavičiara, nič o ňom vlastne nevedia, a asi ani o význame tých fráz ktoré vypúšťajú. Naši pravičiari sú podporovaní z tých istých zdrojov o ktorých sa v článku píše. Naše pravicové médiá pracujú len s nedôležitými „správami“, skôr zaplavovaním málo významnými „neinformáciami“ aby sa ľudia o skutočne dôležité nezaujímali. Napríklad, práve okolo osudu J. Assangea je úplne ticho, ale napríklad aj o skutočnosti (dosť dôležitej), že Dánsko práve odsúhlasilo vybudovanie poslednej časti plynovodu Nord Stream 2 z Ruska do Nemecka. Dôvodom bude, že proti plynovodu pomerne primitívne protestovali USA . Ich skvapalnený oveľa drahší plyn zatiaľ v Európe kupuje len Poľsko – o tom sme boli informovaní, bez tej informácie že je drahý. Teda – podľa mantry „škôl pre žurnalistov“ – „blokujte a zaplavujte“ – zaplavujú nás hlúposťami a blokujú informácie. A „niekto“ ich za toto platí, podľa autora hlavne CIA, a vieme, že aj vláda Británie rôzne „NGO“.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.