Založ si blog

Aj Slovensko sa podieľa na justičnej vražde Assangea – nečinnosťou

Máme tu súd ako z 50-tych rokov naživo. A začalo to optimisticky – v roku 1989 prišiel bod zlomu:

Východiskový stav: Systém zvaný dnes komunistický, plný klamstiev, tí čo sa pokúšali hovoriť pravdu mali problémy.

Ako ďalej: V roku 1989 sme sa zbavili systému lží a sľúbili sme si –

Cieľ: Demokraciu, pravdu a lásku.

Plánovaná trasa:

Fáza 1: Zavedieme demokraciu a nebudeme klamať (alebo až zakážeme klamstvá?)

Fáza 2: Združíme sa s ďalšími krajinami, ktoré majú demokraciu a „hovoria pravdu a lásku“, t.j. neklamú. A toho sa už potom budeme držať.

Tým by to malo byť vybavené, nie? Prečo mám ten blbý pocit, že sme úplne inde? A kde je problém?

Išli sme podľa plánu? Nejaký čas to tak vyzeralo. Spolu s ďalšími krajinami sme sa „otočili a vstúpili do demokratického sveta“. Takže, logicky by sme v ňom mali byť. Ale – na prvý pohľad to tak vôbec nevyzerá, a obávam sa, že na druhý ešte menej, a na ďalšie to už vyzerá presne naopak.

Ocitli sme sa vo svete násilia, spojeného s pokrytectvom a klamstvami. Je tu zavedený taký špeciálny slovník tzv. newspeak – príklady:

Násilie voči krajine, obsadenie: Oslobodenie od tyranie a zavedenie demokracie a pokroku

Drancovanie krajiny: Zavádzanie pokrokových technológií

Vraždenie obyvateľstva krajiny: Boj proti teroristom

Vytváranie teroristických skupín v krajine: to vytvára „nepriateľ“, v skutočnosti zámienka pre zotrvanie v obsadenej krajine, …

A môžem plynule prejsť k téme z nadpisu: Momentálne prebieha súd s Julianom Assangeom, ktorý ako jeden z mála nám pripomínal, že to čo som tu popísal, je reálny svet, ktorý je ale v protiklade s tým čo sa oficiálne hlása, a aj s oficiálne vyznávaným medzinárodným právom.

Po revolúcii v roku 1989 sme boli postupne vtiahnutí do sveta lži, násilia, drancovania slabších silnejšími, a úrovne pokrytectva, ktoré asi nemá páru v dejinách – a to nazývame pokrokom a demokraciou. Ešte že bežne nehovoríme o pravde a láske.

A keď sa deje niečo takéto, tak nie je tu nikto v celej EÚ, kto by sa Assangea oficiálne zastal. Tak by som ešte pripomenul, že Veľká Británia ho pravdepodobne väzní protiprávne, pretože má v ruke asi len zatykač (hodne starý) od nejakého vyšetrovateľa, a dnešný Britský zákon vyžaduje zatykač od súdu. Švédsky súd zatykač na Assangea na základe toho „znásilnenia“ odmietol vydať. Cieľom celého procesu ja zastrašenie obyvateľstva – aby sme si nedovoľovali nejakú pravdu lebo uvidíme. Pravdu nám definujú centrály tajných služieb a dozvieme sa ju z pravoverných médií. Ale vlastne, ako ju máme z nich zistiť, keď vieme že klamú?

A ešte jedno prirovnanie, z jedného môjho staršieho blogu:

V roku 1933 v Nemecku, mesiac po tom ako sa Hitler stal kancelárom, bol podpálený Reichstag. Z podpaľačstva a pokusu o zvrhnutie vlády boli obvinení Marinus van der Lubbe, Ernst Torgler, Georgi Dimitrov, Vasil Tanev a Blagoi Popov. Na súde bol prítomný aj premiér Göring.

V priebehu súdu povedal Göring Dimitrovovi:

Göring: „Ja vám poviem čo Nemeckí ľudia už vedia. Vedia že vy sa chováte hanebným spôsobom! Vedia, že ste Komunistický podvodník, ktorý prišiel do Nemecka aby podpálil Reichstag! V mojich očiach ste nič, len lump, ktorý patrí na šibenicu!“

Vzhľadom na toto, pozíciu Göringa a typ štátu kde sa to odohrávalo, by človek očakával že Dimitrov na tej šibenici skončí. Ale –

Vo svojom verdikte, Sudca Bürger si dal záležať aby podčiarkol, že verí že skutočne išlo o Komunistickú konšpiráciu s cieľom spáliť Reichstag, ale deklaroval, že s výnimkou Van der Lubbeho, neboli postačujúce dôkazy pre spojenie obžalovaných s ohňom a údajnou konšpiráciou. Ostatní boli oslobodení a vyhostení do Sovietskeho Zväzu.

Ale Assange, vzhľadom na to, že sa ho nezastal žiaden štátnik z tzv. „Demokratického a slobodného sveta“, asi zomrie v US žalári. A pritom je nevinný, vinní sú tí čo ho súdia, navyše na ilegálnom súde, ktorý je – ako to vyzerá – horší ako súd v Nemecku v roku 1933.

A ak by to ešte stále nebolo jasné: Ten „súd“ je ekvivalentný politickým procesom u nás v 50-tych rokoch – a to na 100%. Stále nič? Neboli v našom pláne aj Zákonnosť a Spravodlivosť? A nehlása ich aj Európska Únia a dokonca aj Veľká Británia? A žiaden politik z EÚ sa neozýva.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?