Založ si blog

Ešte k Pfizeru a vakcínam

Už ste videli tie vypustené dokumenty ohľadne vakcín Pfizeru? Je to bomba. Nečudo, že FDA (viď záver) bojovala o utajenie svojích dokumentov po celých 55 rokov“.

Moja vsuvka: Článok je starší, ale stále aktuálny, týka sa „vakcín proti COVIDu“, zdroj je Global Resarch, autor Prof. Michel Chossudovsky.

Čosi ako rýchly štart

K Februáru 2021, Pfizer už mal obdržaných viac ako 1200 reportov o úmrtiach údajne spôsobených tou vakcínou a desiatky tisícov reportov o nepriaznivých účinkoch, včítane 23 prípadov spontánnych potratov z počtu 270 tehotenstiev, a viac ako 2000 reportov ohľadne srdcových problémov (cardiac disorders).

Uvedomte si, toto sú vlastné dáta Pfizeru.” napísal Election Wizard.

Táto Dôverná Správa Pfizeru uvoľnená ako súčasť nasadenia Procedúry Slobody Informácií – Freedom of Information (FOI(Act) – súčasť zákonov USA, 1967) poskytuje údaje o úmrtiach a nepriaznivých udalostiach zaznamenaných Pfizerom od nasadenia projektu vakcín v Decembri 2020 do konca Februára 2021, teda, veľmi krátke obdobie (najviac dva a pol mesiaca).

Tá Pfizer BioNTech vakcína bola „nasadená“ (launched-vypustená) v USA 14. Decembra po získaní Autorizácie pre Núdzové Použitie – Emergency Use Authorization – 11. Decembra 2020.

V akejsi pokrútenej irónii, údaje odhalené v tejto “insider report – správe pre vnútorné účely” popierajú oficiálnu historku o vakcíne, ktorá bola „podomovo predávaná – peddled“ vládami a tou WHO. A tiež potvrdzuje analýzy početných doktorov medecíny a vedcov, ktorí odhalili tie devastujúce následky mRNA “vakcíny”.

Čo je obsiahnuté v tej “dôvernej” správe firmy Pfizer, sú detailné dôkazy o účinkoch tej “vakcíny” na „mortalitu a morbiditu“, t.j. úmrtia a vážne ochorenia. Tieto údaje, ktoré pochádzajú priamo zo zdroja (Horse’s Mouth) možno teraz použiť na konfrontovanie, ako aj formulovanie právnych postupov proti „Big Pharma“, vládam, WHO a médiám.

Pred súdom (in a Court of Law), tie údaje obsiahnuté v tej dôvernej správe Big Pharma (spojené s údajmi o úmrtiach a nepriaznivých účinkoch spracovaných národnými autoritami v EU, UK a USA) sú nepopierateľné: pretože to sú ich údaje a ich odhady, a nie naše.

A uvedomte si: to sú údaje založené na ohlásených a zaznamenaných prípadoch, ktoré predstavujú malé percento zo skutočného počtu s vakcínou súvisiacich úmrti a nepriaznivých následkov.

Toto je vlastne akési Mea Culpa – priznanie – zo strany Pfizeru: #Yes it is a Killer Vaccine – Áno, je to zabijácka vakcína.

Pfizer si bol plne vedomý, že tá mRNA vakcína, ktorú predáva po celom svete, bude rezultovať do vlny mortality a morbidity. Toto je ale vlastne zločin proti ľudskosti zo strany Big Pharma.

Pfizer vedeli od samého začiatku, že to bola zabijácka vakcína.

Ale je to aj Mea Culpa a Zrada zo strany skorumpovaných národných vlád po celom svete, ktorým sa vyhráža a podpláca ich Big Pharma.

Video Interview s Michelom Chossudovskym o Tajnej Správe Pfizeru sa dá spustiť z originálu článku.

Zo strany vlád nebol žiaden pokus o stiahnutie tej zabijáckej vakcíny.

Ľuďom sa hovorí, že zámerom vakcíny je zachraňovať životy.

Zabíjanie je Dobré pre Business”: Je to operácia typu „multibillion dollar“ celosvetovo. A okrem toho Pfizer už má kriminálny záznam (2009) u US Department of Justice – Ministerstvo Spravodlivosti – vo veci “podvodný marketing”.

Vyzývame tých “Covid-19 Fact Checkers – overovateľov faktov” aby si starostlivo prečítali túto Dôvernú Správu Pfizeru – Confidential Pfizer Report.

(Oops – čosi ako pardón – Nejako sa stalo, že predseda skupiny “Fact Checkers” u Reuters je predseda a niekdajší Výkonný Šéf – Chief Executive Officer (CEO) James C. Smith, je zároveň aj vrcholný investor a člen rady Pfizeru – „Žiaden Konflikt Záujmov, t.j. v origináli “is also a top investor and board member of Pfizer”. “No Conflict of Interest”).

Článok je z Global Research, 5. December 2021, avšak prvýkrát publikovaný 17. mája 2022.

A ešte mimo článku by som pripomenul, to si samozrejme nemôžem odpustiť, že „priebeh COVIDu na našom území“ mal špecifikum: Zákaz dovozu liekov proti COVIDu, ktoré sa osvedčili v mnohých krajinách (dokonca ich konfiškovanie na hraniciach). Retrospektívne – v pohľade tohto článku, a keďže to dodnes nikto nevysvetlil – to vyzerá ako „spolupráca s Pfizerom na vytváraní tlaku na vakcinovanie“. A pripomenul by som zároveň čo dnes už vieme – že najhoršie dopadli masovo vakcinované krajiny.

A na záver bonbónik – V USA na oblasť potravín a liekov normálne dosť prísne dozerá inštitúcia FDA spomenutá na začiatku – Food and Drug Administration. Toto zlyhanie je dosť neslýchané, napr. z pohľadu ňou kontrolovaných poľnohospodárov, vodárov, potravinárov a pod.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.