Založ si blog

Tajná interná správa Pfizeru

Tento článok z Gumshoe News nám pripomína, že „akcia COVID a vakcíny“ stále pokračuje rôznymi formami, hoci vakcinácia sa v súčasnosti nikde nepretláča.

Článok obsahuje úvodné slovo od Dee McLachlan a video. To video si treba spustiť z originálu, je v angličtine. Takže ten úvod Dee McLachlan, ktorý je do určitej miery postačujúci:

Ten Hlavný Herec — firma Pfizer — počas procesu vypúšťania vakcíny (vax-roll-out) vyprodukovala “dôvernú správu” a tá sa stala teraz verejnou (ako oznámili na globalresearch.ca), teda „unikla“.

Tá správa je bomba. Vakcína bola vypustená v polovici Decembra 2020. Koncom Februára 2021, “Pfizer už mal reakcie vo forme viac ako 1200 reportov o úmrtiach údajne spôsobených tou vakcínou a desiatky tisíc reportovaných škodlivých následkov, včítane 23 prípadov spontánnych potratov z 270 tehotenstiev a viac ako 2,000 reportov o srdcových poruchách (cardiac disorders).”

Táto Dôverná Správa Pfizeru poskytuje údaje o úmrtiach a nepriaznivých následkoch zaznamenaných Pfizerom od začiatku nasadenia projektu vakcinácie v Decembri 2020 do konca Februára 2021, teda veľmi krátky časový úsek (najviac dva a pol mesiaca).“

Čo vlastne tá „dôverná“ správa Pfizeru obsahuje, je detailná evidencia o účinkoch “vakcíny” na mortalitu a morbiditu, t.j. úmrtnosť a poškodenia zdravia. Tieto údaje, ktoré pochádzajú „z úst koňa“ (Horse’s Mouth – angl. idiom pre pôvodný zdroj) možno teraz použiť „na konfrontovanie, ako aj formulovanie právnych procedúr, proti Big Pharma, vládam, WHO a médiám.”

Na základe tejto správy, nasadenie vakcín malo byť okamžite zastavené.

Na nižšie uvedenom videu (v originálnom článku), Caroline Mailloux, z Lux Media, robí interview s pánom menom Prof. Michel Chossudovsky ohľadne “Tajného” Reportu Pfizeru. On tam navrhuje Stratégiu a Právne Postupy (Legal Procedure) na konfrontovanie tej Big Pharma, so zámerom dosiahnuť stiahnutie tej Covid-19 Vakcíny Celosvetovo.

Tie vyššie a inde popísané následky vakcín, a nielen tých od Pfizeru ale všetkých, samozrejme vyvolávajú automaticky otázku, aký bol teda „skutočný očakávaný účinok“ tých vakcín. Odpoveď sa asi dá nájsť u viacerých blogerov a mnohých web stránkach, vychádza to, pomerne jasne, na znižovanie počtu obyvateľov Zemegule. Samozrejme, že pri tlačení do vakcinácie sa im tento zámer neoznamuje. A to teda plne oprávňuje vyššie spomenité „právne kroky“.

Záver titulku pôvodného článku končí rétorickou otázkou „did someone say manslaughter?“ – povedal niekto (neúmyselné) zabitie?

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?