Založ si blog

Projekt COVID – niečo sa snáď hýbe?

Titulok v Global Research: Fauci Caused 7 Million People to Die; “We’ve Caught Him Red Handed, He Won’t Get Away”. Povedal Senátor Rand Paul. Teda povedal: Fauci spôsobil smrť 7 miliónov ľudí; „Prichytili sme ho pri čine, neutečie nám“.

Skôr ako uvediem celý zdroj, okomentujem, a to napriek tomu, že Senátor Paul bol odporcom vakcín od začiatku, a publikoval som jeho citáty, aj preložil celý prejav, pretože máme na všetko okolo COVIDu totožný názor. Ale tu sa pokúša obviniť jedného človeka z niečoho, čo určite nemohol sám – ako osoba – „zariadiť“, aj keď je v pozícii „Riaditeľ Národného Inštitútu pre Alergie a Infekčné Choroby“ – NIAID. Však uvidíme, možno sa mýlim ja.

Ešte jedna poznámka: Dovolil som si v titulku nazvať COVID „projektom“. Je to na základe postupnosti udalostí – pri určitom pohľade súčastí projektu – resp. ďalších nadväzujúcich krokov, od „Udalosti (Event) 201“, ktorú považujem za – možno neformálny – štart Projektu. Ten následne priniesol obrovské zisky Pharma sektoru a niekoľkým oligarchom. Preklad článku:

Senátor Rand Paul vyhlásil v utorok, že Anthony Faucii je priamo zodpovedný za financovanie nebezpečného výskumu, ktorý pravdepodobne zabil milióny ľudí, a že “neujde nám – he won’t get away.”

Pravdepodobne neexistuje osoba z oblasti verejného zdravia, ktorá sa dopustila väčšej chyby pri posudzovaní ako Dr. Fauci,” vyhlásil Paul pri vystúpení vo Fox News a dodal, že “to chybné posúdenie (error of judgement) bolo financovať výskum z oblasti zyýšenia funčnosti (vírusu) v totalitnej krajine (t.j. v Číne, moja vsuvka).”

Fauci financoval “výskum, ktorý im umožnil vytvoriť super vírusy, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou unikli na verejnosť a spôsobili úmrtie 7 miliónov ľudí,” vyhlásil Paul.

Toto je presne tam na úrovni rozhodnutí, niektoré z nich nenávistné, alebo vojenské, zabiť milióny ľudí,” pritvrdil ďalej Senátor.

Senátor vyslovil tieto komentáre po tom, ako sa Fauci objavil v podlízavom (fawning) Washington Post interview, kde ho označili za “hrdinu – hero,” sťažoval sa tam že bol vlastne obeťou, a nenapadalo mu nič, čo by bol urobil zle/nesprávne.

Paul ďalej poznamenal, že “It goes to Judgement…“, bude to posúdené (napísal som originál, lebo ak je veriaci, môže to mať – s tým veľkým J – aj iný význam), rozprávanie o chybách, človek by čakal, že sa ospravedlní svetu… podporovať takýto smer výskumu, a potom sa pozerať na opačnú stranu, povedať nie je tu nič na pozeranie, a zamaskovať to (to cover it up).”

Moja vsuvka: Ale potom – prekvapko – prešiel plynule a bez ohlásenia – z vírusu na vakcíny, a tie, ak sa nemýlim, vyvíjali Pharma firmy (a pripomínam, že „zázračnou rýchlosťou“), a nie Fauci:

Počas posledných dvoch rokov zamazával svoje stopy, ale chytili sme ho pri čine a neujde nám, ” potvrdil Paul, a pridal “historicky [Fauci] bude spomínaný v súvislosti s jedným z najhorších rozhodnutí (posúdení situácie) v dejinách modernej medecíny.”

Paul tiež komentoval ohľadne úsilia ktoré on vedie v snahe zvrátiť nariadenie Bidenovej Administrácie o povinnom COVID vakcinovaní pre vojenský personál.

Zasluhujú si mať vlastnú náboženskú slobodu, ako aj svoje vlastné medické voľby, a slobodu rozhodovať o tom, čo sa deje v ich vlastnom tele”, poznamenal Paul.

Pokračoval –

My toto dobre vieme, a je to vedecký fakt, že tá vakcína nezabráni aby ste dostali nejakú infekciu, nezabráni aby ste prenášali infekciu, a pre mladých ľudí neexistujú významné dôkazy, ktoré by dokázali, že by redukovala intenzitu ochorenia, alebo zabránila hospitalizácii.”

Armáda (The military) sa stala akoby ‘woke – prebudenou’ a teraz požadujú aby ste dostali vakcínu ktorú nepotrebujete, takže niečo sa musí zmeniť,” tlačil ďalej v tejto línii Senátor.

Ešte poznámka k termínu „woke“ – to je už dlhšie „moderný“ termín, používa sa v určitých skupinách najmä v zmysle „prebudený“, ale hlavne prebudený v špecifických smeroch, ktoré tlačie tí „prebudení“, ktorí tých ostatných považujú za neprebudených, až driemajúcich, až dokonca skostnatelých (pritom práve oni často majú výrazne zúžený pohľad na svet, ako také skupiny mávajú).

Ale na záver si neodpustím – právo rozhodovať o tom, čo bude v našom vlastnom tele by sme mali mať všetci. A to ani nemyslím tieto konkrétne vakcíny, ktoré už dosť ľudí zabili, ale – vzhľadom na rôzne smery výskumu – je úplne absurdné, aby „niekto vyvinul nejakú vakcínu“ za napr. dva roky, a ja by som si ju mal dať povinne pichnúť (vývoj novej vakcíny s testovaním trvá cca 12 rokov). A ešte sa pustím aj do ďalšieho bodu – táto konkrétna „vakcína“ je iba vyhlásená za „liečivo“, ale pritom je v rozpore s dvomi platnými Norimberskými zákonmi („zásah do úrovne mRNA“ a „nasadenie neotestovaného liečiva, t.j. reálne pokusy na ľuďoch“). A hlavne prvý bod znamená, že existuje možnosť prenosu tej vakcíny na neskôr narodených potomkov – a ide o vakcínu ktorá nebola adekvátne otestovaná!! – toto predsa predstavuje úplne absurdné postupy! Tie potenciálne žaloby sa asi netýkajú len Dr. Fauciho. A celá WHO a celá EMA musia byť okamžite vymenené a ich pozície výrazne oslabené, tu predsa ide o potenciálne zločiny proti ľudskosti a to masové! Ale aj naša domáca medecínska sféra: Nasadili poslušne vakcíny ktoré sú typu mRNA, t.j. prvýkrát vakcína typu, aká sa môže preniesť na potomstvo, a nikto nevie či aj na ďalšie, a ako sa to bude prejavovať! A zdá sa, alebo sa tvária, akoby si to „neboli všimli“. Vie si niekto predstaviť aký nový typ zamorenia toto predstavuje? A nie je náhodou toto cieľom? Treba sa opýtať na ŠUKL a EMA!

A na druhej strane – táto forma reakcie z krajiny, ktorej občania to celé vymysleli, financovali, a teraz, v čase keď je to „hotové“, a „vypustené“, hľadá sa obetný baránok, pritom je za tým známa armáda ľudí, a ziskov oligarchov a Pharma firiem – to vyzerá ako dosť špekulatívne manévrovanie. A iniciátori sú pritom tiež známi – viď Event 201 a následné etapy celej „udalosti“.

Vyjadrenie pána US senátora síce vítam, ale má také meškanie, že asi nemá žiaden význam. Skôr vyzerá, keďže je senátorom v krajine odkiaľ to celé pochádza, že sa vykrúca z prípadnej zodpovednosti.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.