Založ si blog

Zhrnutie COVIDu a „vakcín“

Napriek akémusi momentálnemu útlmu, tá mánia „vakcinovania“ sa stále vznáša nad ľudstvom ako reálna hrozba. Pritom sú zároveň známe nasledujúce „úkazy“, ktoré s vakcinovabím súvisia (zdroj je Gumshoe News, Global Research, a iné zdroje):

  • Vakcíny v niektorých krajinách už spôsobili viac úmrtí ako ochorenie spôsobené vírusom COVID, proti ktorému mali teoreticky účinkovať ako ochrana. Nastáva to pritom práve v krajinách s najvyššou mierou „zaočkovania“ populácie (Kanada, Izrael, ..).
  • Rôzne štátne inštitúcie propagujú vakcináciu, pričom zloženie vakcín nie je verejne – ale ani odborníkom – známe, a následky viac negatívne ako pozitívne („účinnosť“ vakcín viď ďalej). Za štátnymi inštitúciami ešte trčí EMA, ktorá takisto nemá zverejnené nič o zložení vakcín, a z okolia inštitúcie už uniklo, že je známe, že „vakcíny“ znižujú všeobecnú imunitu organizmu.
  • Podľa všetkého teda zloženie vakcín nie je známe ani na úrovni WHO a EMA.
  • Na základe testovania vakcinácie verzus následného liečenia – pomerne masívneho – India rozhodla nevakcinovať, ale v prípade ochorenia nasadzovať liečenie Ivermectinom.
  • U nás bol na začiatku pandémie zákaz dovozu Ivermectinu do krajiny, pričom práve v tom čase u nás zomrelo na COVID najviac ľudí na svete na počet obyvateľov.
  • V krajinách s vysokou zaočkovanosťou bolo dokázané, že percento nakazených vírusom zaočkovaných a nezaočkovaných je rovnaké, teda vakcína nechráni pred nakazením (a teda ani šírením choroby), a ani neuľahčuje priebeh choroby. Z toho jednoznačne vyplýva, že je vlastne pre človeka škodlivá, viď ďalšie body.
  • Vakcína je v rozpore s dvomi Noribmerskými zákonmi: Po prvé, zasahuje človeku do úrovne mRNA, po druhé, nasadzuje sa bez toho, aby bola úspešne otestovaná z čoho – podľa zákona – vyplýva, že jej nasadenie predstavuje pokusy na ľuďoch.
  • Podľa najnovších výsledkov skúmania následkov (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Nemecko) vakcína môže u niekoho spôsobiť narušenie hraníc v mozgu, čo vedie k prejavom ako po lobotómii, pričom mechanizmus toho nie je známy. A keďže nie je známy mechanizmus, tak ani postup, ktorým by sa dalo tomu predísť. Citát v pôvodnom článku: They do not only cause physical damage but they also damage the small capillaries in the brain, overriding the blood-brain barrier and leading to personality changes. Preklad: Nielenže spôsobujú fyzické poškodenia, ale tiež poškodzujú kapiláry v mozgu, tým prenikajú „bariérou krvný obeh – mozog“, a vedú k zmene osobnosti.

Uzavrel by som to len tým, že niekto sa pustil do oblasti ktorej ľudstvo zatiaľ dostatočne nerozumie (nie je vlastne ešte ani vedou skutočne preskúmaná!), a predstavuje to významnú hrozbu pre budúcnosť. A deje sa to za účasti WHO a EMA, teda bolo by vhodné tieto inštitúcie zrekonštruovať, pretože tým „prekračujú svoju úroveň neschopnosti“ – a trvá to už nejaký čas.

Ten termín v úvodzovkách som si dovolil požičať od autora knhy Peter´s Principle, ktorej základné tvrdenie znie: In a hierarchy every employee tends to rise to his level of incompetence. Autorom je Dr. Laurence J. Peter, sociológ, preklad tvrdenia je „V hierarchickom systéme má každý zamestnanec tendenciu skončiť na úrovni svojej neschopnosti“. Teda krátko, mechanizmus je, že ak niekoho považujú za dobrého, môže postúpiť vyššie, ak sa ukazuje ako neschopný, ostáva na tej pozícii (t.j. na ktorej sa prejavil ako neschopný). Nemôžem odolať: nemali by si WHO a EMA najať niekoho čo by posúdil tie ich inštitúcie z tohto hľadiska?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.