Založ si blog

Možno vzniknú iné pokuty – ale musí byť aj niečo viac

Nadväzujem tu na niektorých blogérov ktorí ma inšpirovali (stefanmichalik, ferro), a všelijaké pokuty, ktorými „boli trestaní“ ľudia za „porušovanie protiepidemických opatrení“. Ale nie len tým, že by im mali byť tie pokuty vrátené – o tom niet žiadnych pochýb. Tu ide ale aj o vážnejšie záležitosti (s možnými následkami):

Bola vyhlásená pandémia, ktorá v skutočnosti bola vykonštruovaná, a mala samozrejme aj hospodárske dopady ako pandémia skutočná. Problémom môže byť ale aj skutočnosť, že celá bola organizovaná nadnárodne, a to cez WHO a EMA. A tieto inštitúciu naša medecínska obec vníma ako nadradené. A pripomenul by som ešte, že ten vírus bol tiež vyvinutý na zákazku, a „vakcíny“ museli byť už pripravené, vzhľadom na to, že vývoj novej vakcíny trvá cca 12 rokov.

To ale treba ďalej spracovať. Vyplýva z toho totiž aj čosi ako zlyhanie svetových a Európskych inštitúcií, konkrétne WHO a EMA, ktoré „naskočili na vlak“ umelej pandémie, organizovanej v podstate oligarchami, ktorí na nej zarobili. Takže tu ide o obrovské zlyhanie a zároveň zneužitie vytvoreného systému, a je jasné, že:

  1. Treba zrušiť starý a vytvoriť iný
  2. Treba analyzovať to zlyhanie a zneužitie oligarchami, Pharma firmami a ďalšími parazitmi, a ten nový systém musí byť „odolný“.
  3. Stíhať zodpovedné osoby, ale nie až tak v tých zlyhavších inštitúciách, ale hlavne v tej reťazi páchateľov, podporných inštitúcií, a Farmaceutických firmách.

A posuniem sa na bod 3: Celá „myšlienka“ (ospravedlňujem sa, neviem to nahradiť iným slovom) vznikla u US mafie ktorej zrejme velí „Nadácia Gatesovcov“. Ale nemusíme sa zaoberať touto úrovňou, my máme tú našu domácu, plus úroveň EÚ, t.j. tzv. EMA – oficiálne lieková agentúra, ktorá sa ale tvári, že riadi celý „odbor medecíny“. Ale tu sa musím dostať hlbšie.

Vakcinácia totiž nebola len tak „nepotrebná“, ako sa teraz pokúšajú tváriť oficiálne kruhy. Pokiaľ mi je známe, tie vakcíny môžu mať u vakcinovaných ešte nejaké následky. A navyše, keďže sú typu mRNA, ostávajú v organizme a hrozia tými následkami celoživotne. To sa tiež už na nadnárodnej úrovni rieši z iniciatívy právnika menom Dr. Füllmich (a celej skupiny ktorú vytvoril), a treba to čo najskôr spustiť u nás. Ale to je úroveň trastnoprávna. My sa ale musíme zaoberať aj úrovňou „lekárskou“.

A nejde tu mi o stíhanie lekárov, ale o analýzu tých vakcín, ich potenciálnych ublížení na zdraví, a medecinske opatrenia na elimináciu – ak je možná. Postavenie lekárov, ktorí podporovali vakcináciu vakcínou bez znalosti jej zloženia a potenciálnych následkov – to posúdia potenciálni pacienti – tým sa to nejako bude riešiť, najmä v prípadoch vážnych následkov. A potom treba preskúmať reťaz zhora – počnúc od EMA cez naše adekvátne útvary – ktoré tie vakcíny pretláčali, prípadne ich motívy. A v prípade potreby nejakú reštrukturalizáciu, o potrebe ale nepochybujem. Ale – nenesie tá reťaz „zodpovedných“ inštitúcií žiadnu zodpovednosť? Odpovedám si sám – určite musia niesť – ak tlačili do vakcinácie, musia mať fondy na odškodné, a dokonca prípadne musia mať ľudí, ktorí za spôsobené úmrtia budú stíhaní. A musia mať fondy na vývoj protiopatrení pre vakcinovaných!

Ak sa dobre pamätám, existuje štatistika úmrtí po vakcíne „proti COVIDu“ (ktorá v skutočnosti nie je proti COVIDu, lebo nenesie v sebe ten „vzor vírusu“, nemá žiaden(!)).

To na začiatok stačí, dúfam, že sa spustí nejaký postup a „nezamrzne“.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.