Založ si blog

Štatistiky úmrtí sa v niektorých krajinách menia

Zdrojom blogu je opäť raz Gumshoe News z Austrálie, ale čerpá z inej krajiny – z Kanady. A keďže štatistika sa vždy týka minulosti, tak je z predošlého obdobia. A ide o „zmeny v štatistike úmrtí“. Nie je to lákavý úvod, ale hneď idem na podstatu – pribudla nová príčina úmrtia a hneď je na prvom mieste. Článok je zo Septembra tohoto roku. Začína tabuľkou:

10 NAJČASTEJŠÍCH PRÍČIN ÚMRTIA ZA ROK 2021

  1. Len čiastočne definované a neznáme príčiny    3362
  2. Demencia                                                    2135
  3. COVID-19                                                    1950
  4. Chronická ischemická choroba srdca               1939
  5. Maligné neoplazmy v oblasti pľúc                   1552
  6. Akútny infarkt myokardu                               1075
  7. Chronické obštrukčné ochorenie dých.ciest     1028
  8. Diabetes mellitus                                          728
  9. Infarkt                                                        612
  10. Náhodné otrávenie sa všeobecne                   604            

Takže najčastejšia príčina úmrtia v Kanadskej provincii Alberta je teraz “neznáma”, pričom štatistika túto najčastejšiu príčinu smrti vedie ako “iné nie jasne definované príčiny úmrtnosti”. Ako reportuje zdroj drtrozzi.org…

V roku vakcinácie , 2021, úmrtnosť vystrelila hore po celom svete, ale v štáte Alberta nová príčina úmrtia sa zdá byť “neznáma – unknown”. Tie injekcie sú “bezpečné a účinné – safe and effective” – a to teda nie. Pred rokom 2019, tá Ročná štatistika príčin úmrtia dokonca ani nemala kategóriu ‘neznáma príčina’ , ale v roku očkovania (the year of the jab) 2021, je to už predpokladaná ‘hlavná príčina úmrtí’.

USA analytici životného poisťovníctva hlásia 60% až 80% vzrast úmrtnosti u mladých demografických skupín. To isté platí v Kanade. …Tie injekcie sú ešte stále tlačené na verejnosť tými vládami, medickými regulátormí, a dinosaurími médiami.”

Príklad: Žena padla mŕtva (Woman Drops Dead)

Nadpis: Žena padla mŕtva údajne počas pár minút po obdržaní Posilňovacej dávky COVID vakcíny, hovorí jej dcéra.” Tento článok, ako by ho napísali vo westernjournal:

Dcéra Kanadskej ženy obviňuje COVID-19 vakcínu za náhlu smrť minulý týždeň, len niekoľko minút po obdržaní posilňovacej dávky v lekárni (at a drug store, tam sú lekárne organizované ináč). Vláda však nesúhlasí, a rozhodla, že žena zomrela na prirodzené príčiny (of “natural causes”).

Táto historka je o 69-ročnej mame dievčaťa menom Stephanie Foster, Carol Pearce zo Saskatoonu. Ešte 14. Septembra bola spokojná a zdravá. Stephanie povedala, že jej mama “opustila moju domácnosť a vyzerala vynikajúco (amazing)!” Ona dostala text od Carol o 12:31 popoludní, aby oznámila, že dostala tú posilňovaciu dávku – booster , a čakala tých odporúčaných 15 minút pred tým ako mala odísť.

V podstate som to preložil len preto, že očakávam aj v EÚ nejaké ďalšie tlaky na pokračovanie vakcinácie, a to napriek tomu, že tie vakcíny sú stále v rozpore s dvomi zákonmi platnými v EÚ. Jeden z nich „zákaz pokusov na ľuďoch“, sa týka sutočnosti, že „liečivo“ doteraz nie je oficiálne otestované a uvoľnené na použitie, t.j. tá vakcinácia je nutne protizákonná. A okrem toho sa porušuje ďalší zákon EÚ s názvom Oviedska Konvencia, ktorý nedovoľuje zasahovať tvorovi Homo Sapiens do úrovne mRNA. Zdá sa však, že Homo nie je až taký Sapiens, najmä nie politici a funckionári, platení oligarchami – a tí nám svoje (skutočné) ciele neodhaľujú. A ešte aj preto, že asi aj u nás vychádza nejaká štatistika toho typu, pohľadám si, aj keď tie údaje asi nebudú mať takto použiteľnú kategorizáciu, a človek si to nemá ako overiť. Viem, že nejakú má EMA.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.