Založ si blog

Úmrtia následkom vakcín

Pôvodný titul: Rakúsky minister zdravotníctva a medecínska profesia riešia zodpovednosť za masívne úmrtia po COVID „vakcíne“.

Poznámka vydavateľa (t.j. Gumshoe News): Ako predídete tomu, že hrniec s vriacou vodou pretečie? Pokúsite sa položiť späť pokrievku. To môže spôsobiť, že sa človek popáli. Druhá možnosť je vypnúť plyn. Avšak, v tomto prípade sa teplo akoby zvýšilo.

Článok autora Paul Craig Roberts — zo zdroja Gumshoe News.

Kto prevezme zodpovednosť v Austrálii? Dalo by sa začať vyhlásením proti nepravdivej reklame. Nedávny reklamný kúsok v TV tvrdí, že Covid booster – posilňujúca dávka – posilní váš „pocit šťastia“ (will boost your “happiness”).

Paul Craig Roberts

V Rakúsku tie masové poškodenia na ľudských životoch a zdraví, spôsobené tými Covid “vakcínami” mali za následok, že Rakúsky Minister Zdravia posunul zodpovednosť na lekárov, ktorí zradili svoju lekársku zodpovednosť, a „neinformovali pacientov o rizikách tej vakcíny“.

Samozrejme, keby to doktori boli urobili, boli by potrestaní za „šírenie dezinformácií“. Veď to bola Rakúska vláda, ktorá sa pokúšala zaviesť povinné zaočkovanie každého Rakúšana.

Popravde, tá “Covid pandémia” bolo cvičenie v masovej dezinformácii zo strany “zdravotných inštitúcií – heath authorities,”, vlastne marketingových agentov pre Big Pharma, nekompetentných politicikov bez vlastných názorov, a prostitútskych médií, ktoré „klamali cez zuby“ a robia to ďalej.

Teraz, keď už Rakúsky Minister Zdravotníctva prehodil zodpovednosť na lekárov, ako dlho ešte môže ten totálne skorumpovaný “systém verejného zdravia” USA popierať, že existujú masívne poškodenia zdravia vakcínami? A tu si odskočím od línie USA-Rakúsko: Kde sa dajú na Slovensku nájsť pravdivé informácie o úmrtiach vakcinovaných? A myslím tým údaje zbavené informácie čomu bolo úmrtie pripísané, alebo len v zátvorke.

Totiž, napr. v USA bola úmrtnosť v roku Covidu – 2020 – rovnaká ako v roku 2019. Úmrtnosť vyskočila až po začiatku vakcinačnej kampane. Poisťovne v USA (t.j. zdravotné a životné) zaregistrovali omračujúce (stunning) vzostupy nasledujúce Covid vakcináciu. Šéf zdravotnej poisťovne (poisťovne zdravia) OneAmerica povedal, “Vidíme, práve teraz, najvyššie miery úmrtí aké sme registrovali počas histórie tohto biznisu – nie len v OneAmerica (zdravotná poisťovňa),” povedal CEO firmy Scott Davison počas online tlačovej konferencie tento týždeň. “Tie údaje sú konzistentné cez všetkých hráčov v tomto biznise.” Moja vsuvka: „miera úmrtí“ je po našom relatívny počet úmrtí, buď k počtu ochorení, alebo k počtu obyvateľov.

Big Pharma a ich agenti v NIH, CDC, a FDA, naše ekvivalenty by boli Min. Zdravotníctva, Zdravotné Poisťovne a pod., a zodpovední politici a presstitútky, sa budú pokúšať ovládnuť túto tému a dospieť k uzáveru, že úmrtia sú úmrtia na COVID, spôsobené slabnúcou účinnosťou tej “vakcíny.” Nezávislí a častní vedci upozornia na to, že tie úmrtia boli úmrtia spôsobené vakcínou (vaccine-induced deaths).

Bude vyvíjaná obrovská snaha zamaskovať hromadnú vraždu obviňovaním čestných lekárov zo “šírenia dezinformácií” a odoberaním ich lekárskych licencií za to, že hovoria pravdu.

Môj dodatok: podľa niektorých zdrojov vírus bol vyvinutý na zákazku, pretože „vrchní oligarchovia si myslia, že už je na Zemi preľudnené“. Takže z tohto pohľadu sú tie „zvláštne udalosti vysvetlené“, včítane platby pre laboratórium vo Wu Han, kde bol vírus vyvinutý, vo výške 600 000 USD od vlády USA, riadenej oligarchami.

 

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.