Založ si blog

Dopad vakcinácie na leteckú dopravu(? )

Na stránke mnou často používaných Gumshoe News sa v rámci debaty k článku „A worldwide ban on all vaccines“ – Celosvetový zákaz všetkých vakcín – objavil odkaz na článok ktorý tu prekladám – na stránke Rumble:

Akýsi naznačený nadpis je „Global Aviation: Fit to Fly?“, čiže Globálne Letectvo: spôsobilé lietania? V jednom z blogov som už na túto tému písal, ale to bolo z oblasti US Army, kde im následky očkovania, resp. nutnosť brať do úvahy štatistiky, výrazne šťažili výcvik pilotov, viď list senátora Kennedyho. Takže konečne text spomenutého článku:

O tomto nechce nikto rozprávať. „Nedokážeme dokonca vydolovať ani odpoveď.“ Sledujte, čo sa deje na oblohe.

Letectvo (Aviation) ignoruje riziko vyvolané cez „politiky“ COVIDu, ktoré ďaleko presahovali COVID, ale až do opustenia v letectve používaných pravidiel, nariadení, a ľudí (aviation rules, regulations and people). Sledujte, učte sa a pýtajte sa:

Názov: „Fit to fly? – Schopný lietania?“

Obsadenie:

Dr. Kate Manderson, Hlavná Zdravotná Manažérka (Officer), Bezpečnostný Úrad Civilnej Aviácie, Austrália

Graham Hood, niekdajší Kapitán leteckej spoločnosti, QANTAS

Lt. Col. Theresa Long MUDr., MPH, Aerospace Occupational Medicine Specialist, Letový Lekár v US Army

Alan Dana, bývalý kapitán aerolinky, Jetstar

Lt. Col. Pete Chambers (vo výslužbe), US Special Ops Green Beret Letový Lekár, Purple Heart

Dr. Elizabeth Lee Vliet MUDr, nezávislá US lekárka, Prezidentka & Výkonná Riaditeľka Truth for Health Foundation

Glen Waters, niekdajší letový kapitán, Virgin Australia

Celý aviačný priemysel ignoruje skutočnosť, že „si zavliekli do svojho personálu značné medicínske riziko“.

V rámci tohto programu, úspešní piloti a hlboko skúsení lekári počúvli odporúčanie, ktoré Hlavná Medická Náčelníčka Austrálskej Civilnej Bezpečnostnej Autority (Principal Medical Officer of Australia’s Civil Aviation Safety Authority), Dr. Kate Manderson, dala pilotom jednej z aeroliniek Austrálie.

Politické rozhodnutia ohľadne COVID-19 poškodili aviačný priemysel, spolu s nespočitateľným počtom ďalších. Priemysel sa rozhodol poslúchnuť (to go along with) tú COVID historku a stal sa ochotným účastníkom na politických rozhodnutiach, ktoré mali „viesť k východu“ (t.j. z problému). Ale tým zároveň opustili racionálne myslenie, a rešpektovanie aviačných pravidiel, nariadení, a ľudí ktorí v tom priemysle pracujú.

COVID-19 vakcíny sú úplne nová a neadekvátne testovaná technológia, ktorú aviácia „prijala bez váhania“ (embraced – objala), namiesto aby sa k nej zachovala opatrne. Toto bola základná chyba, pretože tá vakcinácia je ireverzibilný – nezvratný – čin.

A teraz sa postupne dozvedáme o negatívnych účinkoch, ktoré COVID-19 mRNA/DNA na génoch založené vakcíny majú na ľudský organizmus. A postupom času sa dozvedáme, ako málo testovania a skúmania sa odohralo s týmito vakcínami, a obraz sa ďalej len zhoršuje.

Podľa vlastných pravidiel aviácie ako takej, vakcíny proti COVID-19 nikdy nemali byť povolené na použitie v ovlasti aviácie, až do času, kedy bude o nich získaná dostatočná evidencia (t.j. dokonca aj tak len ak by bola pozitívna, čo dnes tak vôbec nevyzerá). A teraz sú už široko nasadené (they are widespread). V teritóriách, ktoré nariadili ich nasadenie ako povinné, prakticky 100% aviačných pracovníkov, včítane pilotov a pracovníkov posádky, si ich dali pichnúť, a mnohí trpia na rôzne vedľajšie účinky a negatívne dopady.

To si žiada menší komentár, prípadne aj všeobecnejší: Toto by bolo celkom slušné vysvetlenie problémov s dopravou, ktoré vyskočili po celom svete, kde je vakcinovanie povinné. Alebo kde po nejaký čas bolo tlačené na ľudí, cez vlády a médiá. Ale keď bolo A, potom B je – kto pomáhal tým Pharma firmám v tom tlačení v jednotlivých štátoch? A treba sa ich aj opýtať – zvlášť ak majú teoretickú kvalifikáciu – na základe čoho ste tým Pharma firmám verili? Vy predsa viete, že je to prvá mRNA vakcína, ktorá je v organizme „na večnosť“, a teda jej testovanie by malo trvať napr. 20 rokov? A že pokusy na ľuďoch sú trestným činom proti ľudskosti? A trochu by som sa vrátil aj k habaniu liekov proti COVIDu – špeciálne ivermectinu – na hraniciach. Aká bola „reťaz velenia“? Ak to totiž prišlo od EMA, tak musí byť EMA komplet vymenená a vyšetrovaná (vtedajšia zostava). Ako za zákazy liečenia COVIDu, tak aj za tlačenie vakcín. Poslaním EMA asi oficiálne nebude znižovanie počtu ľudí na Zemi, to ani nemusím ísť na ich web. Ale – nemali by teraz mať na webe nejaké ospravedlnenie typu – rozhodovali sme bez patričných vedomostí, už sa to nebude opakovať? Tým ale myslím po úplnej výmene personálu, a aj nejakého preverenia vôbec jej užitočnosti, postavenia, a nemožnosti opakovania „chýb“, ktoré vyzerajú skôr ako úmysel. A upozorňujem, že pri predpokladanej kvalifikácii toho personálu je tento pohľad na vec plne oprávnený, a vyšetrovanie musí byť „trestného činu s následkami úmrtí“. A na záver by som pripomenul, že akcionárom Pharma firiem sa na základe toho pochybného rozhodnutia „neliečiť, zastrašiť, vakcinovať“ neslýchanou mierou znásobilo bohatstvo.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.