Založ si blog

Následky povinnej vakcinácie v US Army

List prekladám len preto, že prakticky na 100% potvrdzuje to, čo my blogeri tu píšeme ohľadne vakcín. Sú tu údaje z Armády USA, o následkoch vakcinácie. A tie si určite nedovolil nikto vymyslieť. Je to list na Ministerstvo Obrany USA, to volajú Department of Defense – DoD.

Zdroj: https://www.ronjohnson.senate.gov/services/files/FB6DDD42-4755-4FDC-BEE9-50E402911E02 Dal som kompletnú adresu, aby bolo jasné, že zdroj kde som list čítal je vlastne oficiálny web US Senátora.

Adresát: The Honorable Lloyd Austin, February 1, 2022, Ministerstvo Obrany

Text listu:

24. Januára, 2022, som organizoval okrúhly stôl s účasťou svetovo renomovaných doktorov a medických expertov, ktorí zdieľali svoje názory na účinnosť vakcín proti COVID-19 a účinnosť a bezpečnosť vakcín, a celkovú reakciu na pandémiu. Pri tom okrúhlom stole som počul svedectvo od pána menom Thomas Renz, advokát ktorý reprezentuje troch whistleblowerov z Min. Obrany – DoD – , ktorí odhalili znepokojúce informácie týkajúce sa dramatických nárastov medických diagnóz medzi vojenským personálom. Problém je v tom, že tieto vzrasty môžu súvisieť s COVID-19 vakcínami, ktoré naši príslušníci armády museli povinne dostať. Na základe údajov z Obrannej Medickej Epidemiologickej Satabázy – Defense Medical Epidemiology Database (DMED),- Renz reportoval, že títo whistlebloweri zistili významný nárast v diagnózach registrovaných v DMED ohľadne potratov, rakoviny, a mnohých ďalších medických stavov v roku 2021, v porovnaní s päťročným priemerom z rokov 2016-2020.

Napríklad, pri okrúhlom stole Renz vyhlásil, že registrované diagnózy pre neurologické záležitosti vzrástli 10 krát oproti päťročnému priemeru z 82,000 na 863,000 v roku 2021. Boli aj prírastky v registrovaných diagnózach v roku 2021 pre nasledujúce medické stavy (prekladané orientačne):

Hypertenzia – 2,181% vzrast

Ochorenia nervového systému – 1,048% vzrast

Zhubné neoplazmy ezofágu Malignant neoplasms of esophagus – 894% vzrast

Multiple sclerosis – 680% vzrast

Zhubné neoplazmy tráviacich orgánov – 624% vzrast

Guillain-Barre syndróm – 551% vzrast

Rakovina prsníka – 487% vzrast

Demyelinating – 487% vzrast (narušenie obalenia nervov!!)

Zhubné neoplazmy štítnej žľazy a iných endokrinných žliaz – 474% vzrast

Neplodnosť u žien – 472% vzrast

Pulmonárne embólie – 468% vzrast

Migrény – 452% vzrast

Disfunkcia ovarií – 437% vzrast

Rakovina Testicular – 369% vzrast

Tachykardia – 302% vzrast

Renz ma tiež informoval, že niektoré údaje z DMED, ktoré ukazovali registrované diagnózy myocarditídy, boli odstránené z tej databázy. Následne po obvinení, že s údajmi v DMED sa manipulovalo, som okamžite napísal Vám 24. Januára požiadavku, aby ste zachovali všetký záznay odkazujúce sa, vzťahujúce sa, alebo reportované do DMED. Zatiaľ som nedostal informáciu, či ste tejto mojej požiadavke vyhoveli. Pri okrúhlom stole, Renz odhalil mená ststočných whistleblowerov, ktorí odhalili tie informácie v DMED: Drs. Samuel Sigoloff, Peter Chambers, a Theresa Long. Akékoľvek odvetné akcie voči týmto trom osobám nebudú tolerované a budú sa okamžite vyšetrovať. Aby som lepšie rozumel o čo ide, či si je DOD vedomé poranení členov vojenskej služby vakcínami COVID-19, požadujem od Vás poskytnutie nasledujúcich informácií:

  1. Je si DoD vedomé tých zvýšení v registrovaných diagnózach potraty, rakovina, alebo ďalších medických stavoch v DMED v roku 2021 v porovnaní s päťročným priemerom za roky od 2016-2020? Ak áno, prosím vysvetlite aké opatrenia urobilo DOD aby vyšetrilo bázické príčiny pre tie zvýšenia počtov diagnóz.

  2. 2. Boli registrované diagnózy myokarditídy v DMED odstránené z databázy v čase medzi Januárom 2021 po December 2021? Ak áno, prosím vysvetlite prečo a kedy boli tieto informácie odstránené a identifikujte kto ich odstránil.

Poskytnite prosím informácie čo najskôr ale nie neskôr ako 15. Februára 2022. Ďakujem Vám za venovanie pozornosti tejto záležitosti.

Sincerely, Ron Johnson Ranking Member Permanent Subcommittee on Investigations.

Takže záver – už môj súkromný: Aplikáciou Maxi-Debility sa pretláča čo najvyššia vakcinácia, aby príslušná časť obyvateľstva bola „chránená pred COVIDom“. Takže aj v armáde, aby bola „vždy pripravená“. Následok: Armáda je nebojaschopná, napríklad – z iných zdrojov – bol zastavený výcvik letectva, pretože ak u vakcinovaného pilota nastane nejaký prejav niektorého zo zatiaľ známych následkov, môže havarovať – s katastrofálnymi následkami. A tak ďalej. A tie negatívne, až po zhubné, účinky „vakcín“ sa ututlávajú.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.