Založ si blog

Americké biologické zbrane, komentár a súvislosti

Tento príspevok mi v noci vyšiel na Gumshoe News pod názvom  „American bio weapons and related matters“, samozrejme nie identický. Takže –

Tie laboratóriá samozrejme majú USA aj na vlastnom území, hoci kedysi sa o tom veľmi nehovorilo. Ale skutočnosť že ich majú vyšla najavo počas vývoja COVIDu. V čase keď sa už „dorábal“ COVID vo Wu Han, za 600 000 USD od vlády USA, niečo ušlo z nejakého US vojenského labáku, podľa všetkého to bol nejaký bratranec, alebo skorá verzia, COVIDu. Nemal ešte potrebné vlastnosti, nákazu sa podarilo dosť rýchle zlikvidovať. Jeden labák potrebnej kategórie BSL-5 mali USA v Kanade vo Winnipegu, s vývojom COVIDu sa hral aj labák v Severnej Karolíne, ktorý je len BSL-4. Ale – keďže sa mi marí, že nikto za celý čas túto tému biologickej vojny dôsledne nerozobral, tak uvedený link je z Wikipédie a tu je text:

Offensive biological warfare is prohibited under customary international humanitarian law and several international treaties.[1][2] In particular, the 1972 Biological Weapons Convention (BWC) bans the development, production, acquisition, transfer, stockpiling and use of biological weapons.[3] Therefore, the use of biological agents in armed conflict is a war crime.[4] In contrast, defensive biological research for prophylactic, protective or other peaceful purposes is not prohibited by the BWC. Preklad:

Útočná biologická vojna je zakázaná v rámci zvykového medzinárodného humanitárneho práva a niekoľkých medzinárodných dohôd. Zvlášť, Dohoda o Biologických Zbraniach – BWC – z roku 1972, zakazuje vývoj, produkciu, získavanie, presúvanie, vytváranie zásob, a použitie, biologických zbraní. Takže, použitie biologických prostriedkov v ozbrojenom konflikte je vojnovým zločinom. Oproti tomu, obranný bilogický výskum pre profylaktické, ochranné, a iné mierové účely, nie je zakázaný pod BWC.

A v rámci celkového bezpečnostného kontextu sa teraz vráťme do roku 1990, keď sa mocnosti dohodli, že Nemecko sa môže zjednotiť, a ako súčasť tej istej dohody – NATO sa nerozšíri (ani o centimeter) ďalej na východ. Teda výsledný stav bol, že v NATO boli združené krajiny Západnej Európy, a túto skupinu od Ruska oddeľovali krajiny Strednej a Východnej Európy, ktoré následne zrušili Varšavskú Zmluvu počas roku 1991. V Európe teda nastal stav, z hľadiska bezpečnosti vyhovujúci, kedy krajiny NATO na jednej strane, a Rusko na druhej, boli od seba oddelené, čo z hľadiska bezpečnosti bolo vyhovujúce.

Ale, ukázalo sa, že ako pre koho. Agresívnymi komplexami trpiaci politici (platení výrobcami zbraní) USA, Británie, a ďalších, u ktorých tá časť ekonomiky značne tú celú ekonomiku ťahala, a bola zároveň aj exportným odvetvím, ten „mierový stav“ znášali zle. Pokoj v Európe dlhé roky kompenzovali vojnami po celom ostatnom svete, v 100% prípadov išlo o vojny dobyvačné, s cieľom získania prístupu k surovinám, ktoré zo zničených a obsadených krajín získavali „lacno“. Tých vojen bolo od konca II. svetovej vojny 40, obetí mnoho miliónov. Po celej veľkej časti Ázie zanechali obrovské zamorenie krajín „bojovým odpadom“. V niektorých krajinách majú okupačné vojská stále, kradnú nerastné bohatstvo trvale, pričom Medzinárodné Inštitúcie sa prizerajú. A táto skupina sa rozhodla, že znižovanie napätia škodí biznisu všade na svete, aj v Európe. A tak sa NATO rozšírilo až na hranicu Ukrajiny, a na Ukrajine sa vytváralo „podhubie“, ktorého funkciou bolo zvýšiť napätie, aby sa zvýšil biznis so zbraňami. Západ ochotne spolupracoval, a – príklad – šéf parlamentu Ukrajiny v roku 2018, otvorený fašista, bol úctivo prijímaný v mnohých štátoch pod USA – viď tento môj starší blog z roku 2018.

Nemusíte hľadať, píšem tam že „V tejto súvislosti je ale zároveň pozoruhodné, že na Ukrajine existuje krajne pravicová strana, ktorej šéf Andrij Parubij je momentálne predsedom parlamentu (Verchovna Rada), a ktorý dňa 4. Septembra oznámil, že Adolf Hitler „je nositeľom fakle demokracie“.“ A, samozrejme sa dalo čakať, USA si na Ukrajine postupne zriadili 12 biologických laboratórií, v ktorých sa zaoberali aktivitou v rozpore s BWC. Ani jedna z naších „novo partnerských krajín“ – t.j. NATO – to nijako nekomentovala, nie je mi známe, že by to bola odsúdila OSN.

Na šťastie Rusi nespali, zrejme mali na Ukrajine dobrých špiónov. A zároveň v oblasti zbrojenia, najmä výskumu a vynálezov, a z toho vychádzajúcich zbraní nových generácií, popri tom ušli „spojencom v NATO“ o minimálne generáciu, takže súčasné varovania zo strany NATO ignorujú – s prehľadom.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.